14

the Ghost

преди 5 години

Само малоум-ник може да се вършен на такова изнудване.

13

Totenkopf

преди 5 години

Тоя явор колев е превъртел играта, само некви глупости са му в главата фишинг атака порно филми ахахаха, само пълен баламурник, като тия дето си мятат парите и златото през терасата могат да се вържат на думите му и измислиците.

12

Анонимен

преди 5 години

Ами на мен даже ще ми е кеф да пуснат порно съдържание с някоя която съм я клатил с 22 сантиметровия и котешката глава. Ще натрупам бая кандидатки за още клипове. Ще ми направят безплатна реклама.

11

Тихомирчо

преди 5 години

България е най-защитена от хакерски атаки. Благодарение на Явор Колев и новия министър. И с този африкански спам ще се справим.

10

чарли

преди 5 години

Дългата ръка на Путин !

9

Анонимен

преди 5 години

100% българска работа!

8

Анонимен

преди 5 години

голи снимки ? няма лоша реклама , има само реклама .

7

Наивници се хващат

преди 5 години

Преди много години в Шумен е имало гаден случай. Някакви и.з.роди правили елементарен фотомонтаж. На снимката на жена без дрехи слагали главата на местни момичета или жени, за които се знае, че в близките дни ще са сами в дома си. После й пращали този монтаж и бележка, че ако довечера или утревечер не отвори вратата на някого, ще разпространят тази снимка. Една обаче отишла в милицията и така ги хванали. Те си признали, че са тормозили и други, които не посмели да се оплачат.

6

Анонимен

преди 5 години

Само някой член на БСП с малък член може да е такъв комплексар и баламурник да се върже!

5

Извод

преди 5 години

Не си правете неприлични снимки и не влизайте в интимни връзки с непроверени хора!Ако знаеш, че не си правил такива клипове, няма да се поддадеш на изнудването.Значи, мошениците играят на сляпо, разчитайки, че е възможно да попаднат на хора, които са имали глупостта да правят домашно порно или пък са се скарали с гаджето си и са преценили, че това е човек, на когото не може да се има доверие и е възможно да е поставял(а) скрита камера, за да заснеме интимни моменти.

4

OMG_Lucker

преди 5 години

Някои пък ексхибиционисти биха платили за да им бъдат разпространени голите снимки.Та така- всеки с тегобите си. То.. живот ли бе да го опишеш :)

3

Кмета на Симитли

преди 5 години

Не е фишинг, не е.

2

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

брал съм го на пъстрина, да постват квото искат.

1

Фишинг мен

преди 5 години

Аз пък отивам за риба на язовира - и там може да клъвне...