51

абе

преди 5 години

до ан-52мерси за линкада да супер иницативацитатносете книга все едно каква..-премиера не я е чел!!Ето това ви убива герберастиимате пари ,но с тях не може да си купите ум!!Нямате образование и култура!!Стане лои дума за вашите дипломи и се почва едно шикалкавене..едно усукване!!Бездарна необразована група- оп Г/ръб/Вашите идоли и тези които смятате за богове..ББ ЦЦ ..са пълни... балониедин по пълен де,- комплексиран от филията с мас..носете..все едно каква книга!!Ужас,срам

50

професорката

преди 5 години

ПО-злобен и по-завислив от господин зеления чорап за не сме имали. Аз се срамувам за него и нямам президент за съжаление Пенсионер на държавна работа

49

Анонимен

преди 5 години

Независимото апаратчик пак сее акъл на кило. Очакваме вицето му да обади скоро , а след това и партийната секретарка.

48

друг

преди 5 години

прав е за всичко Радев !!- Бравогерберастите завиждат и го плюват, защото няма какво и кой като качества да застане насреща муНай после народа случи на президент,Точен и разумен изборя си представете... ако плевенската рабфакаджйка бе стнала??Гръб с пълна власт,без критики отникъде!!То се вижда ..Голда Меир колко я бива с минист. на прасовъдието!!Браво Радевмачкай...тиквите и пъпешоводните/а за герберастите Голда меир се изп като синоним за "красота"читети.само с винету не става

47

Истина е !

преди 5 години

Вместо президент получихме червената деполитизирана дебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата глуповата Деса в комплект.

46

сдс

преди 5 години

бг олигарсите са милионери,инвестират в бг заводи,фирми

45

Анонимен

преди 5 години

Калфин без Стефан Данаилов се бе насочил с целия си капацитет към третото място! От групата на слузести и отвратителни политици! Пробваха се - не успяха, а май и не щат! Така са си добре с Баце отпреж! Имитираха опозиция, сетне се коалираха, а сега врещят срещу Нинджа, защото не им даде БСП на тепсия!

44

?!?

преди 5 години

Тоз разочарова тотално!

43

Анонимен

преди 5 години

Радев е най-добрият демократично и пряко избран от народа си Президент !А ГЕРБ има шанс да се настани в президентството, само като ликвидира опозицията и наложи едноличен диктат над собствения си народ .

42

Жалко за Радев

преди 5 години

Генерале, да се занимаваш с комунистие все едно да имаш глиисти ...Кофти работа с две думи.

41

Ludoto Lenche

преди 5 години

.malko sa Polititsite v Balgaria ,koito da prilichat na prezidentat Rumen Radev !!! Kolkoto do litseto ,napisalo statiata ." Radev " ?!??? Doro prezidenta Radev da ti e Brat da rechen,blizk,priatel I t.n. Kogato daraga pishesh za nego v presata triabva da pishesh prezidenta Radev ! Dori da ne go haresvash si dlajna da proiavish uvajenie kam institutsista !!! Inache koe e nared v " darjavata " ,che I tova da e nared ?!?!!

40

Язвителност

преди 5 години

и отровни думи.( изявление на Президентството? )В едно свое изказване Президентът каза, че не може да бъде Обединител( според него).Щом като не може да бъде Обединител, поне да излъчва с думите си ПОЛОЖИТЕЛНА енергия, а не да унищожава с думи.Няма полза нито за него( сам се трови), нито за РБългария.Вероятно обича поезия( днешната му изява) и познава израза: "Думите кости нямат, но кости трошат". Сигурно не това е целта му.А градивност.

39

Анонимен

преди 5 години

Чудя му се на търпението! Точен, но прекалено деликатен спрямо тази герберастка наглост и простотия! Абе, кажи им, че са затънали до носа на Цецун в корупция, че не са никаква партия а направо болшой колхоз с гламав прецедател и партиен секретар с номенклатурен произход и африкански външен вид.....

38

Пресиян

преди 5 години

Слави като пита другарчето си Боко- за какво ви са 20 млн в банките от държавната субсидия, Бриджит Бърдо отговори... ми правим много дарения. Ами съгласен съм. Виждам, че дарява доста на платени мижитурки из сайтовете да плюят един достоен Президент и да хвалят едно подлп, небългарско, мразено правителство. Бог вижда!

37

президент ли?

преди 5 години

пРезидентът на Решетников е част от хибридната война срещу България.

36

Болшевик

преди 5 години

Прецеденте,ти не можеш да озаптиш жена си - развява си *** по магазини и демонстрира селянията си нагло! Какви очи имаш да се изцепваш за неща,които нито са ти работа ,нито разбираш и можеш да ги правиш ??? Кютай си там в трона и не досаждай на българските труженици!

35

-

преди 5 години

Пишете мало умни ци против Радев -пишете!Калта може за зацапа диаманта, но не променя стойността му!Вие си пишете

34

Цитат на Калфин за Р

преди 5 години

"Вчера г-н Радев е обявил, че има по-широк хоризонт от хората, които сме били учили политика по думите му зад пердетата на Народното събрание и в кулоарите". Искам да го видя този широк хоризонт на г-н Радев в дебат. Нека да се изправим един срещу друг по всички важни теми и да видим кой къде се е учил и какво е научил. Защото най-високият държавен пост не е място нито за упражнения, нито за прекарване на свободното време след пенсия"

33

Анонимен

преди 5 години

"Плевнелиев поне не плюеше по Родината както го прави Радев !"Правилно- Плевнелиев уринираше върху Родината и върху историята й. Нарече националните интереси "тясно национални" и регионални, над които трябвало да стоят нуждите на "общността".

32

Анонимен

преди 5 години

Хахаха...и този мрънкалник е бил начело на ВВС..