71

Анонимен

преди 5 години

От както Радев е Президент пожелава на България само лека пръст, а Президенството се превърна на погребална агенция !Всяко изказване е вопъл на Луцифер от Пъклото !Защо не ходи да му баят от Черна магия?

70

гост

преди 5 години

радефф кажи деса -м утреса оди ли да си купува рокли със служебна кола през работно време и с ОХРАНА и нарушава ли ЗАКОНИТЕ в БГ.щото аз на тоя с ВИДЕОТО не му вервам а каква е еса вице -вице президент ли е?

69

зелен чорап

преди 5 години

аве *** хасковски.вземи на Деса Мерцедесастига си мрънкал всеки божи ден и да всяваш разделение

68

Нов

преди 5 години

До АнонименЧе кво да му коментираме на Радеф. Той и Корнела са като Лефски - вечно втори. КЗЛ!

67

Анонимен

преди 5 години

Бойко не чете, той говори !!!! И отдавна е изпаднал в мутренска нирвана. Обича себе си повече от книгите, науката, той е скромен и морален ! Той е агент Буда, той е ИПОНец мафиот, той е мутра комунист, той е бивш СИКаджия, той е начело на най-новата и голяма групировка, наречена ГЕРБ !!! ВАЖНО : протестират предимно интелигентите и побелелите, а младите ги няма. ТЕ търсят алкохол, чалга и дрога, както и някое от многото хазартни заведения, покрили цялата страна

66

Фатмак

преди 5 години

До 68. Хе-хе, расте, ама рейтингът на жена му. Че по-често слушаме за нея. А този гол червен *** се уплаши да отиде при Слави, защото го няма Иво Христов да му подготви отговорите.

65

Ха-ха

преди 5 години

Триумвирата Деса, Куна и Меца има идеален говорител в лицето на другаря Радев.

64

Изнервен

преди 5 години

До Едо. За пореден да обясня на такива прехласнати червени зомбита като теб, че радефф не е избран от мнозинството от българския народ, а от мнозинството от гласувалите. Т.е., само 2 млн. от 7 млн. или около 30%. Другите 70% не са го избирали.

63

Анонимен

преди 5 години

Абе ГЕРБ , много слабо сте оревали форума и все едни и същи коментари срещу Президента. Какво силите ли Ви свършват , аз очаквах поне милион коментара за зеления чорап . Докато Вие оплювате , рейтинга на Президента расте . Жалки сте !!!

62

Granik

преди 5 години

На този официалните му посещения в чужбина са като частни екскурзии с жена му. Среща се с лидери но никой дефакто не го познава и не му е приятел. Гледат го и се чудят тоя кой ли е.

61

Реалист

преди 5 години

Виждам, а ти свали червените очила. Не ме карай да направя справка за чуждестранни инвестиции в последната година, и сам можеш. Сигурно не са много, но има. А зеленият черноглед чорап казва, че отдавна няма. Просто искам да казва истината "Да, има, но не са достатъчно" - нещо такова.

60

ДАС ИС

преди 5 години

"Умният управител се обгражда с по-умни отнего служители, за да му дават съвети. Глупавият управляващ се обгражда с по-глупави от него служители, за да го ласкаят. Където има умен управител има иуспехи."

59

Едо

преди 5 години

ПАК ЩЕ КАЖА, НА ПЛАТЕНИ МЕДИЙНИ ***, КОИТО ЗА ПАРИ ОКЕПАЗЯВАТ И СОДСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА, ДА ОТДЕЛЯТ ДУХОВНИ ФЕКАЛИИ СРЕЩУ НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРИН, ИЗБРАН С МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, Е НОРМА! А ЗА ВСЕКИ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, КОЙ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОДЕН ПРЕЗИДЕНТ -ЧИСТ, ЧЕСТЕН, СМЕЛ, ДОБЛЕСТЕН, НЕПРИМИРИМ БОРЕЦ СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЧНО-ПОЛИТИЧЕСКА МАФИОТСКА ВЪРХУШКА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЕТЕ СРЕЩУ ПРЗИДЕНТА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЪБИРАТЕ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ПРИЧИНА ЗА НАРОДНИЯ ГНЯВ!

58

Слаб Радев

преди 5 години

Радев не може да намери мярата и вече започна да се повтаря и втръсва с вечното си мрънкане и негативизъм! Много слаб президент !

57

Анонимен

преди 5 години

До Реалисткато четеш пресата, слушаш и гледаш новини не виждаш ли?

56

Saki

преди 5 години

Сега ще го ядосате двойника на Доньо Донев и той ще почне да се върти на лоста и не мое се запре.

55

Реалист

преди 5 години

Добре де, единият казва има инвестиции, другият казва няма. Дявол да го вземе, няма ли конкретни факти и данни за това, да видим кой лъже?

54

Анонимен

преди 5 години

че какво пожелание да се отправи, ако не е в бъдеще време, в минало време ли да се планират действия! Радев се проявява като завистлив и ревнив!

53

Решетников

преди 5 години

Този не в час. Е как чуждестранен инвеститор отдавна да не се е появявал като наскоро се случиха няколко инвестиции? Как тогава тръгва и втората тръба на "Южен поток"? А протести има във всяка демократична държава, но тези с криминалните организатори, зад които застана и този червен ***, спихнаха.

52

Клепоух разединител

преди 5 години

Бившият генерал Радев още преди да бъде предложен за президент разедини БСП. След това разедини т.н. съюз между АБВ,БСП и партията на Дончева. Е как ще обедини българите ???