21

лошо

преди 5 години

До Анонименпожелавам ти да не караш повече!

20

Стар софиянец

преди 5 години

Нормално е хората да карат в празните бус ленти, след като те са направени по най-глупaвия начин. Защо изкуствено се намалява пропускателната способност на булевардите с тези измислени бус ленти и се създават задръствания, което замърсява повече въздуха? разумното решение за София е пълно премахване на всички бус ленти. Казвам го като човек роден и живеещ в София, ходя на работа пеша, до преди 12 години редовно използвах градския транспорт, сега рядко, рядко използвам и кола - само събота/неделя

19

Анонимен

преди 5 години

Европейските правила са за ...Европейци !Вие ,лекинко ,сте се объркали ! насила хубост - не става !Докато се научите да спазвате правила и закони ,вече ,просто няма да има нужда от тях !

18

Анонимен

преди 5 години

В бус лентата карат основно мърлячи на държавна хранилка и тук там някой наистина бързащ. Особено нагли са клесавците налепили разни стикери и отглеждащи се като мъже. Ей го и сега един мухълс туарег, с четири тъмни стъкла,направо е готов да захапе ключа за гумите.

17

Глоби

преди 5 години

Трябва 2999 лв. Глоба, отнемане на книжка и обществено-полезен труд 6 месеца с метла да чисти бус лентата. Тогава нека да карат

16

Анонимен

преди 5 години

Аз си карам където ми падне и никой не може да ми каже да не ползвам бус лентата. Сори.

15

Васил

преди 5 години

Градските улици са преимуществено за градският транспорт и обществените служби. Карането на кола в града е лукс и никакви данъци не го плащат. Единстено смятам че БУС лентите трябва да се разрешат и за таксита и маршрутки и други автобуси. Но всеки друг, ако стъпи на БУС лента, трябва да плати глоба, колкото ако бе отишъл и се върнал с такси. Така София ще се поизчисти от трафик.

14

Анонимен

преди 5 години

Къде е тая бус лента по Ботевградско, че не мога да се сетя?!?

13

Бай УЙ

преди 5 години

Първото изречение е потресаващо...Натътък не ми се четат простотииите на драскачите. Да научат значението на думата "трафик", на първо време!

12

До off

преди 5 години

И после снимката от видеорегистратора с лекота пада в съда. Досносниче с миша душица на трицифрена заплатка, цял живот в калта.

11

Коки

преди 5 години

Защо не сложат камери през 250 метра в бус лентите и да налагат санкции?Камерите ще си избият стойността за часове, а могат да служат и за сигурност.

10

ай сиктир

преди 5 години

Направиха бус ленти разни велоалеи и в резултат трафика се затапи . След като си плащаме всички данъци с които държавата и общината ни дерат все си мисля, че имаме право да караме без да ни се налагат ограничения. Между другото нищо лично, но какви данъци плащат велосипедистите та се правят велоалеи по които поне през зимата няма кьорав колоездач и са просто като хранилка за катаджиите.

9

TPE3BEH

преди 5 години

Бус лентата на бул. България е пълно безумие! Това не е Цариградско шосе с 4 ленти и естекади. Всички жилищни квартали за сега в този район са жестоко прецакани!

8

Off

преди 5 години

Много е просто решението - видеорегистратори в автобусите. Шофьора вижда нарушител, натиска копче (с кеф) и снимката отива в КАТ.

7

сфа

преди 5 години

Решението е камери за бус-лентите през пресечка и готово.

6

Анонимен

преди 5 години

Че са недомислица тези бус ленти е така, но за разрешаване на проблема може да се сложи през 2 метра камера над бус лентите и след месец всичко ще е наред и над милион и половина водачи с фишове....

5

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

4

Без желание

преди 5 години

Просто никой не му се занимава... Кат си викат те повечето са овце ще спазват правилата... Данчето си вика по - добре така, та задръстванията да не са по 10 км, че с тея умни светофари дето сложихме за едни милиони си *** майката... Та така всички са доволни... Иначе проблема може да се реши за 2 седмици, обаче желание няма. Никой не може да ме убеди, че някой е по - силен от държавата, ама нашата си е мафия...

3

c4n0puS

преди 5 години

Защото 20 лв и си FREE хаха Порицайте ме ако греша !!!

2

Ум

преди 5 години

Бус лента е за нормалните държави, как не го разбрахте. В Европа може, там спазват ... машите варвари неразбират ит бус ленти, пешеходни пътеки, деца на пътя и т.н.На *** му дай дахвърчи с 200 в града защото много бърза.