122

Анонимен

преди 5 години

Usa e daleko ot bg a i tramp ne se inter.ot bg bedni sa usa

121

Анонимен

преди 5 години

А БЕ, ДА ПОЧВАТ, ЧЕ КОИТО ОСТАНЕМ ЗА ПРОДЪЛЖИМ.

120

Анонимен

преди 5 години

На България и е нужно на първо място нова супермодерна ПВО система с радари и всичко и това означава С-400, Антей-2500, Панцир-С, Тор, Бук. След това ни трябва система за РЕБ и стабилни сухопътни войски. При конфликт с Турция всеки един самолет ще бъде свален защото турската С-400 ще бие на 400 километра. Ще могат да ни свалят всички самолети след Пловдив без никакъв проблем. Вместо да купуват бойни самолети за толкова много пари да купят няколко учебно-бойни за да има на какво да се тренираме

119

Анонимен

преди 5 години

Помните ли как преди 1-2 години една туркиня-пилот с F-16 предизвика мощен руски самолетопад?

118

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ДА ПРОТАКАМЕ НЕЩАТА?ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ЩЕ Е Ф16.

117

Анонимен

преди 5 години

Хайде да ги купуваме, стига празни приказки и хвалби, чии самолети били най. Ще купим първо ф-16, ще го видим какъв е, 16 бройки са нищо. После може да купим Грипен да тренират пилотите. Британците ползват Грипен като тренировъчен самолет. За 16 самолета управниците станаха на Хамлетовци - ту би ф-16 ор нот ту би? Хамлетовците дори станаха на Буриданови магарета, които стоят гладни между две купи сено.

116

Радио ереван

преди 5 години

Извънземните и те са предложили оферта.Ама нещо не ги отразяват.Калпави им били чиниите. ф16 бил по добър.

115

Кутев

преди 5 години

Не се плашете, хибриди мои юначни, и за нас ще има нещо!За нас ще има ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ! Поръчали сме ги вече и скоро ще ги пуснат по всички хипермаркети в страната! И тогава ще се нареди е на опашки, ееех, като едно време! Ще се нареди е на опашки и ще се заредите с ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ за много, много дълго време.Защото ще ни трябват!

114

Анонимен

преди 5 години

Няколко комплекса С-400 ще решат перманентно проблема с въздушната охрана. Няма да има значение врагът с Ф-16 ли е, с Ф-35 ли е, със СУ ли е.

113

Баба Ванга е казала:

преди 5 години

" Един ден и Русия ке се въоръжи с Еф-16 и тогава ке настъпи мир по земята."

112

Анонимен

преди 5 години

104 . дълга към ИРак го опрости Милен Велчев. като влязохме в клуба на богатите, едно от първите услови бе да почнем да опрощаваме дългове.

111

Войнолюб гаднярски

преди 5 години

Другите имали много самолети.Ами да накупим много зенитни ракети.Да поизравним силите ,казвам аз.

110

Huliste

преди 5 години

Nujen e obstonaroden bg referendum po temata....bg suveren, koito ste dava parite za tesi tehniki, triabva da si kaje dumata sled vnimatelen dobre informiran izbor....nikoi niama pravo da otnema svobodnia izbor na bg narod suveren....

109

Анонимен

преди 5 години

Защо хейтите ф35,та той е замислен като наследник на ф16 и го превъзхожда във всеки един показател освен цена.

108

А бе

преди 5 години

До КрайНеприемлива жертва за Турция е например загубата на Истанбул.А да се постигне потенциал,позволяващ унищожаването му не е неизпълнимо нещо.Градът е достъпен и по вода,което дава множество опции.

107

:D

преди 5 години

"Това, което предстои за нас във връзка с конкурса за доставката на самолетите F16, вещае и за страната светло бъдеще", коментира той."От Локхийд Мартин са ни пратили врачка да ни гледа бъдещето на ръка. Само трябва да й платим няколко милиарда за сеансите и пророчествата ще се сбъднат.

106

Анонимен

преди 5 години

Точно така!А освен това с нови Ф-ове най-накрая ще спрем провокациите на руснаците по границата!

105

Анонимен

преди 5 години

Абе бай УУй, Израел в момента има 12 самолета Ф-22 дето ги донесе урагана ако си спомняш. И са забранени за износ защото не са това което ги представят. Имат страшно много слабости и не искат да се шуми за това. Това е и най-недоказания самолет във въздушен бой. Никога не е помирисвал бойно поле. Що американците изнасят Ф-35 дето е пак СТЕЛТ, с по модерна електроника и тн а Ф-22 не го изнасят. Просто за да не станат за резил. Да ама Су-35 ги разкри много бързо

104

мисли Ганьооооуу

преди 5 години

По всичко личи, че превъоръжаването ще символично по размери,количество и военна мощ... ...да не говорим за съвременна модернизация! В замяна на това, обаче ни се очертава да плащаме още един държавен дълг, и то по-голям от досегашния, и по-непокриваем!

103

пилот

преди 5 години

Ф 35 също е много добър,нема се излагаме така де