142

Анонимен

преди 5 години

STARI KOLI ,STARI SAMOLETI, VTORO KA4ESTVO DARJAVA.

141

Смях

преди 5 години

Ей, ясно на кого лижат д.у.п.етата тук, щели сме да затоплим отношенията, като им купим ***???Ами, като мислят толкова за затопляне на отношенията, да бяха ни махнали визите, колко народ ще се втурне на там -има-няма и половин милион? Те, няма да имат право на работа( според закона им), и без пари как се живее? Да, ама НЕ, трябва да си даваме парите за нещо, което после ние ще изхвърлим!

140

Анонимен

преди 5 години

Взимай те ги тия Ф 16 не са лоши самолети не са и идеални но руснаците ги е страх от тях личиси по тролите им

139

Анонимен

преди 5 години

Англосаксонската раса е съдена от Бог да владее света. Който е бил срещу тях е губил. Исторически факти. Виждам в тази сделка шанс за засилване на оттошенията със САЩ. Еврогейовете нямат тoпки и достатъчно мощ да ни извадят от руската сфера, видя се. От 2007г. сме в ЕС и продължават да ни управляват комунисти, потупвани по рамото и целувани от еврогейовете. Единствено Американската мощ може да ни помогне да станем нормална страна. Факт!

138

Анонимен

преди 5 години

Руската агентура спешно трябва да сменя комисиите, министрите и цялото правителство в подкочината си България. Може и опит за военен преврат начело с Радев като в Черна гора. Нещата с руския избор Грипен отиват в канализацията където им е мястото.

137

А бе запознат!

преди 5 години

До ЗапознатТи къде се запозна с това - в Карлуково ли...

136

Че що ще ги топли

преди 5 години

Тиквата да не е угасил пожара на любовта?

135

Анонимен

преди 5 години

БНБ: Брутният ни външен дълг е 64% от БВПУчастието на премиера Бойко Борисов в Шоуто на Слави разпали множество спорове за това колко е външният дълг на страната. Според Борисов той е 20 % от БВП. Прессъобщение на БНБ до медиите от края на октомври т. г внася яснота. Според финансовата институция дългът е 64% ( 33,805 млрд евро ) от БВП.В информацията е отбелязано, че в сравнение с 2017 година дългът е нараснал с 1,4

134

Запознат

преди 5 години

До бай Иван--104;Руската окупация след ДЕВЕТИ ни струва 140 милиарда. Освен това Русия ни изкомандва да БРАКУВАМЕ ПЪРВОКЛАСНА немска воена техника и да закупим тяхните РЪЖДИ.Голяма братска любов беше.

133

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, скоро руснаците ще гледат като разногледи -бжжжжът от ляво, бжжжжъът отдясно, отвсякъде ще им прелитат Ф-ове, хахаха!

132

Анонимен

преди 5 години

Защо се цензурира думата м о д а? Голем страх, големо шубе тва НПО-тата... ..на им ореже Шо рош грантовете!?

131

Анонимен

преди 5 години

Взимаш това С 400 и го навираш в дирника на джуджето руски б,ок,лук не ми трябва в бой

130

СААБ

преди 5 години

Матс Торбьорнсон заяви: На България е предложен най-способният вариант на Gripen C/D. С радарът PS-05/A Mk 4 и BVRAAM Meteor ще имате най-модерните изтребители на Балканите към момента на постъпването им.

129

Анонимен

преди 5 години

До ДедоСега е на мода магазин "Берьозка" дедо, не "корекома"!

128

Анонимен

преди 5 години

До 126 не се бой ще караме кадилака след жигила Щеш нещеш слизаш половин авто механик

127

Дедо

преди 5 години

А бе светът върви напред!Някой преди 30 години помислял ли се е дори как един ден ще можем да си купуваме американски стоки свободно? Не от Кореком, а ей-така, от магазина!

126

Анонимен

преди 5 години

Естествено че няма да е Ф-16. Това е логичното иначе ще означава че конкурса е манипулиран и пропит с корупция. Това ще е признак че комисията е взела подкуп от САЩ за да им избере крайно неизгодната оферта. Ще бъде грандиозен корупционен скандал особено в момента когато Европа мисли да се еманципира военно от САЩ и да създаде собствена армия. Швеция е държава от ЕС с която трябва да развиваме сътрудничество за сметка на разни далечни държави дето са ни никакви като САЩ.

125

Анонимен

преди 5 години

8 F-a нямат и половин ескадрила! Освен това са технология от преди 5 дестилетия и само цените са им като за съвременни и модерни! Как ще се опълчи тогава нашето ВВС на атаки с модерните изтребители? Невъзможно е! А, тогава пък какъв е смисъла? По-добре ПВО, мобилни сухопътни и специални сили!

124

Анонимен

преди 5 години

Какво ще правим ние с американски самолети, бе?!Все едно ***, дето вчера е слязъл от Жигулата, да го качиш в Кадилак! Та той няма да знае даже как да си смени спирачната течност с по-евтина, дето я продават в сервиза в Бусманци!

123

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ДА ПРОТАКАМЕ НЕЩАТА? И не ви избием всички *** ***, всички знаят че няма да е Ф16.