182

Бойчо Николов

преди 5 години

До ввсМерцедесът на самолетите ли? Разработка 70 год на миналия век. Когато служих в Долна Митрополия F-16 бяха стари вече. Сега съм на 65 год. 18 000 000 долара. Производството му е спряно 2010 год.Браво! Копаят ни златото сега и скъпи и прескъпи таралясници.

181

до хе хе

преди 5 години

ти не си виновен чедо акълат ти е толкоз

180

Хехе

преди 5 години

До: "Кратун"Изнервихме ли те, браво, щастлив съм, че изнервих поредното творение на чичко Зороз?Пий една ръжена ракийца от браточките САЩ да се успокоиш, провери да няма ГМО в ръжта, здравето е по-важно.Лек и успешен ден, стресът е причина за много болести, пазете си Ци-то!Едно добро утро за българската независимост и суверинитет!

179

Фатмак-политик

преди 5 години

Ще затопли доста джобове

178

ввс

преди 5 години

F16 Мерцедеса на самолетите

177

Цивилизация?

преди 5 години

То, люлката на Цивилизацията му е Балканите - Гърция и България, Оно възхвалява варварите.На хора като вас, трябва да се отнеме БГ гражданство и конфискация на имуществото.Както направи Орбан с НПО-тата.Да не познаваш собствената си история и народ, и открито да защитаваш робство, икономическо, военно и културно.Без значение дали робовладелците са Русия, Турция, САЩ или ЕС.

176

Ха ха

преди 5 години

Каква цивилизация бре момче?Когато ЕС е говорил на латински с конете си, България е имала език.Когато БГ има държава, онея на Запад са си изхвърляли цукалото по улиците.Котаго Тервел спря арабското нашествие, Запада си е пощил въ шките.Когато в крепостите си имаме аналог на парно, онези са си боядисвали лицата и са полдвали листа в гората.А другите с 200 г. история, изобщо не ги броим, къде 1300, къде 200 -300г.Държава САЩ съдадена от престъпници, авантюристи и с геноцид над коренно населе

175

България ЕС НАТО

преди 5 години

САЩ и ЕС това е цивилизацията всичко друго е мрак и робство

174

Мдаа

преди 5 години

Да не забравим, че другарят политкомисар Костов даде въздушен коридор за самолетите на САЩ. За да си пръскат свободно обеднен уран, който стигна до БГ.Мерки: САЩ - прекъсване на визи, ако не дадат. БГ изтегляне от НАТО. Не купуваме брак мите им. Да си направят галона бензин 6$ - както е в БГ литъра. Да си внасят втечнен газ - скъп от Норвегия Да ни разрешат 5 военни бази на Изток, Север и ЮГ в САЩ.Да правим учения на ИЗ. крайбрежи. Да ни върнат 200 милиарда заеми и загуби.Началото на дружбата

173

А

преди 5 години

Дадохме Ч. Море за военни учения. Команден център, за да сме мишена на ядрени оръжия.САЩ пътуват без визи за БГ. Пуснахме *** НПО-та да ни затрият националната идентичност. Изкарахме Ботев - терорист.Забранихме Хубава Яна. За малко да се откажем от Кирилицата - не е късно.Чакат ни Шистов газ и ГМО - не са спрени окончателно. Освен, че САЩ печелят, а БГ - губи.Едни визи не дадоха.А милиардите заеми от арабските д-ви?Такова американско робство и ГЕНОЦИД за БГ не е имало по ТУРСКО.

172

А

преди 5 години

А кога са били студени след 1989? Напротив, дазохме им външно и контраразузнаване, дадохме им безплатно бази, отказахме Белене и Южен поток, подписахме план Ран Ът.Продадохме БГ на МВФ и СВ за един милиард заеми, а им продадохме активи за 30 милиарда, да не сме конкуренция. Дадохме и на братята американците безплатни 5 бази, най-хубавите. Пускаме СЕТА, ТТП , и ТТИП. Подписахме с Македонците Договора в подготвен М-кото и БЖ амр. посолства. Влязохме в НАТО и им плащаме един милиард на САЩ.

171

Анонимен

преди 5 години

ХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХХАХАХАААААААААААААААААА..........................

170

с

преди 5 години

400, С500.....файда от хвърчила няма.

169

Щерю

преди 5 години

Американците нямат равни в манипулациите си! Верно са си едни егоистични заадници...

168

чичо Сам

преди 5 години

Купувайте старите ни *** за много пари,а ние ще ви е... мамата докрай!Визи ще видите през крив макарон.

167

Емо-военен експерт

преди 5 години

Ами да, идеални са за България, защото са ***, и с тях и без тях все тая. Една ракета "въздух-въздух" струва 300 000 долара, едно птиченце от МО ми каза, че щели да купят само два боекомплекта, щото нямало пари за повече.

166

Bogumil

преди 5 години

от такава "инвестиция" господ да пази България !!!

165

Анонимен

преди 5 години

God bless America!

164

Наблюдателен и зъл

преди 5 години

На снимката не са F-16. Отлично се виждат машини тип "патица". Тези от Тудей.бг като че ли са се заклели да не дават верните снимки на самолети и кораби.Аз не искам да се наливат наши пари в американската икономика! Само европейски самолети! Може и руски.Не слушайте гласовете на сирените!

163

Анонимен

преди 5 години

Не искам топли отношения с тези, които хвърляха бомби над София!