202

гост

преди 5 години

Бахрейн са поръчали 16 броя Ф16Блок70 за 1.2млрд долара, а ние поръчваме само 8 броя за 1.65млрд лева, поредната далавера на наш гръб, както винаги. Тази информация не е лъжа, може да я проверите.

201

Анонимен

преди 5 години

То бива хвалене, ама все едно ни продават совалка не самолет модел 1965 година.

200

Анонимен

преди 5 години

F-16 е старо тенекиено самолетче. Френските са по-добри. Шведските също. Не споменавам руските да не обидя евроатлантиците. Нали сме в Европа, трябва да купуваме европейско, а не краварско. АмерикАнусите извиват пръстите на цял свят да им купува бoклуците. Те така я разбират демокрацията.

199

Марин

преди 5 години

До Петър. Без да разбираш нищо си много прав.

198

Peter

преди 5 години

Според мен(без нищо да разбирам) да купим най-евтините НОВИ.С тия 10-12 самолета никой не можем да спрем, така че все тая какво ще купим. Ако САЩ ни обичат толкова, да дадата най-ниска цена и съм 100% "ЗА" да вземем тях....Спестените средства да отидат за здравеопазване....Всичко друго са общи приказки.

197

Поп Андрей

преди 5 години

До ЗозоАми имат, що да нямат, като крадат от целия свят..................

196

Скептик

преди 5 години

Пак казвам. Само безпилотни самолети за нас.

195

България ЕС НАТО

преди 5 години

България ЕС НАТО това е ключат към успеха

194

Анонимен

преди 5 години

До разпищолен авиаторИди да летиш или да местишстълбата в някоя амер . авиокомпания . Българскиятбюджет не ти е бащинияда имаш претенции да тикупи америкоски самолетчета .

193

Анонимен

преди 5 години

С парите от българския бюджетискат да си оправят американскиябюджет . А от Европа получавамесубсидии , помощи и мн. др неща .Вкл . визи нямаме за Европа .

192

Анонимен

преди 5 години

Зозо щом не ти е дървенаглавата можеш да сисвалиш гащите .

191

Анонимен

преди 5 години

В момента пускаме инсталациятаза охлаждане на тези отношения .Имаме големи загуби от технитесанкции срещу наши съседи иискаме да ни компенсират .Може да се дискутира напримерколко самолета ще ни дадатбезплатно като компенсацииза незаконните им санкцииот войната в бивша Югославиянасам .

190

Ум

преди 5 години

Въпрос с повишена трудност - колко млрд лева са нижни за да се стоплят отношенията?А) 1 млрдБ) 2 млрдВ) 3 млрдГ) колкото повече по затоплено ставаДържавата цирк!

189

Анонимен

преди 5 години

Във военно отношение сабита карта . С ф без ф всетая -- няма да ставамепушечно месо заради някакви техни малоумнистратегии . Трябва да купимевропейско производствосамолети , а те нека се надяват .

188

Анонимен

преди 5 години

Трябва да бъдат посъветванида започнат да си оправятотношенията с Русия .И да несе опитват да ни въвличатв техния батак с лъжливи фразиза " стратегическо сътрудничество "-- нека обясни каква е стратегиятаим първо тогава ще си говоримза сътрудничество .

187

шматка

преди 5 години

Пак ли чакаме....светло бъдеще:))

186

Чичо Тони

преди 5 години

Чудесно. Първо да реализираме "множеството възможности за инвестиции" и после говориме за F-16. Само инвестициите да не станат като ТЕЦ Марица 1 и 3. Това директно кореспондира с вижданията на президента Тръмп - собствената икономика фърст.

185

Джак

преди 5 години

Хамериканците ще ни станат първи приятели само и само да ни пробутат 2 ръждясали самолета които са летяли веднъж и то да пръскат реколтата с пестициди.

184

Зозо

преди 5 години

До Ха хаНю Йорк е град на 300г., а от 100г. има метро - сега 1300 км. Ама на дървени комунистически глави няма нужда да се обяснява такива неща! Справка - 50 % от София няма канализация!!!

183

до бойчо николов

преди 5 години

не е важно кога са създадени защото постоянно се модернизират с нови технологии и до ден днешен е най купувания боен самолет в света чедо който превъзхожда всички самальоти включително и руските и всеки военен пилот мечтае за Fове