24

месара

преди 5 години

Ааа тея лакърдии ги разправяйте на баба ми, докато строите поредния небостъргач в Младост :)))

23

Анонимен

преди 5 години

Спрете застрояването в градовете! Правете жилищни комплекси извън градовете. Вътре в градовете правете паркове с дървета. Само се чудите какви данъци да измисляте.

22

Бръм

преди 5 години

С 10 лева увеличение как се борим с мръсният въздух .... мале мале....Това се прави с друга цел.... ама каква ли е... я пред Европа уж правим иначе следват глоби или ни трябват пари че много обещания дадохме преди Евроизборите....

21

Скептик

преди 5 години

Няма как моята Тойто 2000 г да замърсява повече от джипа на Боку. Като искат чисто еъздух:1. Боко, Мокро, Цецоко, Фандоко, до последното изчадие на бюджетна издръжка - на колела и мотокари (Бългсрски).2.Финансиране с евро средства на саниране на старите автомобили - ЕГР, Катализатор, Филтър ТЧ....3.Изкупуване на старите автомобили по пазарна оценка.Поьдрави на Боко-Моко-Газоко

20

Анонимен

преди 5 години

От Древността хората се отопляват с дърва и това не е замърсявало въздуха. Сега дървата и въглищата пречат. Унищожихте парковете, изсякохте горите, изтръгнахте "белите дробове" на Планетата, накрая битовото отопление ви пречи.Залесявайте!

19

Анонимен

преди 5 години

Моля, някой да ме "светне", как с по-скъпия данък, ще бъде прочистен въздуха!

18

Боко Тиквуня

преди 5 години

ГЕРБ сбогом малко ви остана

17

FlinstonePower

преди 5 години

Като не ви харесва ходете пеш.Голяма част от колите произвеждани след 2010 са пълен ***.

16

MaйMyнaтa

преди 5 години

До VankataНе знаеш нищо, дано не го усетиш!

15

Боко Тиквуня

преди 5 години

Не ми трийте постовете ве платени ***

14

Vankata

преди 5 години

До MaйMyнaтaUMRI BEDEN PALIAK :D

13

MaйMyнaтa

преди 5 години

Do 1Ei sеltаk, az koli mi e omraznalo da karam. Ama ne mi lazete po onova, che she ve zatrupam ei. I she vi izdavim, ako e toplo. I nikoi nema vi spasi, nema gerp nema bsp

12

Нашия

преди 5 години

До АнонименЕ за заплатите е ясно, че трябва да се вдигнат. В момента народа не живее той оцелява с тези заплати.

11

Анонимен

преди 5 години

Увеличението на данъка за старите коли със 138% няма да направи въздуха по-чист, а ще го направи по-мръсен. Обяснението е просто.

10

Solar Power

преди 5 години

До 11: И не ми казвай,че нямаш пари за нова кола !!! Билетите които търкаш + цигарите + малко пиячка на месец са точно вноската за нова малка кола която ще ти гори 3-4/100 градско :)

9

Solar Power

преди 5 години

До 11: Старите коли са с много по лоши показатели от новите. Покачването на данъка с остаряването на колата цели да обезмисли това да продължиш да я ползваш.Например ако сега данъка за 25 годишни лади е 1000лв. на година ти ще я продадеш и ще си купиш нова кола. Реално ако си сметнеш разходите по гориво,в бокса,данъци и други ще си на печалба дългосрочно а АЗ ще дишам по чист въздух :)

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5 Изсякоха горите ни и ги изнесаха. Тъжна гледка са ни планините без горите. Сега въдухът им е бил мръсен. Защо годспода депутати от ГЕРБ и разни там оядени П. Чии фирми осякоха гората и я изнесоха, на кого държавните лесничейства подаряваха луксозни джипове та сега народа ще дерете с тез данъци за старите коли.

7

Анонимен

преди 5 години

Високият данък за старите коли ще изчисти въздуха.Поредният тъпизъм на кожодерите на нещастна България.

6

Анонимен

преди 5 години

А като не се спрат тези коли тогава въздуха ще стане ли по чист. Или ще се изчисти когато си платите по високият данък. Значи ето как са го измислили. Плащате си по високият данък и автоматично въздуха става кристален. А същевременно пак същият брой стари автомобили ще са на пътя. Виждате ли как ви правят на ***.оти. Добре че не живея в ***.та че незнам дали ме разбирате. Не се оставяйте да ви правят на ***.оти а се стегнете и ги изринете. Вдигнах си кръвното за вас незнам.

5

Нашия

преди 5 години

Лятото никой не говори за мръсен въздух, а само зимата. Трафика през лятото и зимата е практически един и същ даже зимата колите се карат по-малко. Замърсяването 80% се дължи на отоплението с твърдо гориво. Нормалните цивилизовани градове си имат тецове на газ или газови котли във всяка жилищна сграда. Само баламосват хората, че замърсяването е от колите или ако има замърсяване то не е толкова съществено..