235

реалист

преди 5 години

"Ревизия отпреди два дни на БНБ повиши чуждите инвестиции..."Означава ли , че БНБ бърка в изчисленията си и от къде да сме сигурни, че утре няма да да ревизира изчисленията си за някоя банка като КТБ? Оставка и съд на Мутрите !!!

234

Питам Ви!

преди 5 години

Като е било толкова хубаво при бай Тошо защо го свалихте? Вие си го свалихте! А сега страдате! Въпросът ми е риторичен! Отговорът ми е ясен от 1989 година!

233

Iceblast88

преди 5 години

До 291Това е целта и точно това им казвам аз на герберчетата, ама те невдяват горките. Разликат между бесепарин и гербер е, че първия гордо развява червена книжка и реве за времето на националния мързел, а втория плюе по първия и по комунизма, но всяка вечер като се прибере целува портрета на бай Тошо и се самобичува с червената си книжка за това, че е плюл по обичания си комунизъм.

232

Анонимен

преди 5 години

Баце, остави листчето и ми кажи, кога за последно лично си си купил хляб и колко струва? Все пак, филия с мас без хляб не става!

231

До Софиянка

преди 5 години

57,електроника,която чрез Филипс и други Концерни беше спусната към Европа-Западна-Източния блок никога не е фалирал икономически.Експанзивния капитал имаше нужда от Изтока.Не ние от него.Интерес имат "управляващите тук-за тази конфигурация-роби,ниски ,заплати,ниско технологично ниво и "Запада" .Къде са високотехнологичните ни производства.Защо ги няма? Банка кредит-капитал -как ще стане това? Бяхме изядени по пълна програма и изтъргувани от б,г Политици барабар с нас и тер.Ако не,Сърбия,бомби

230

До 296

преди 5 години

И къде прочете, че Швейцария е в ЕС?

229

До Софиянка

преди 5 години

Как няма да работят.В края на ВСВ "Нацистка" Германия изнася наднационален капитал в над 700 дружества .В Щвейцария ,Щвеция и т.н Швейцария не е Щвейцария понеже е в ЕС ,а по други причини.Ако в миналото "Капоталът е имал интерес от Средна класа-Южна Корея,Япония,Геоп,причини,то в момента сме 2018 година."Запада " няма интерес от силна България.Има интерес от съкращение на мировото население и влизане в т.н следващо техн.ниво.А ние да сме обслужващ персонал. За това "не бяха" конкуретни

228

Анонимен

преди 5 години

Баце е като ром на Женския пазар-отвори си устата и хоп ЛЪЖАААА!15 милиарда преди 10 години до 1.5 милиарда в момента.

227

Анонимен

преди 5 години

Тоя човек колкото пъти си отвори устата, толкова пъти изрича поредната лъжа. Тоя е за психиатрията ако не - за затвора.

226

Спеца

преди 5 години

Докато си отвори устата за поредната си голяма лъжа , че инвестициите бележат "сериозен ръст" и Европейската Комисия ГО опроверга , като ни обърна внимание за сериозни дисбаланси /заплати -цени/ и срив на инвестициите!Яростно се съпротивлява нашия Премиер - Слънце , като *** по Коледа и вече лъже под път и на път!

225

до 284

преди 5 години

Ако направят закон, бивши членове на БКП да не могат да се кандидатират - ГЕРБ целокупно веднага излиза от властта.НЯМА ЛОШО.АЙДЕ.

224

безпристрастен

преди 5 години

пазя си фишовете от заплата от доста време.Сравних си заплатите по времето на БСП и при ГЕРБ.За сега ГЕРБ води.Ако искат БСП да поведат нека се хванат сериозно и да създадат програми за инвестиции,за създаване на работни места с високо заплащане.И тогава може да се размисля.Но засега ГЕРБ водят и ще гласувам за тях.

223

Анонимен

преди 5 години

Нагъл, по-нагъл, още по----БОРИСОВБОЖЕ, ОТМЕРИ МУ СПРЯМО ПОСТЪПКИТЕ!

222

Анонимен

преди 5 години

Премиерът да остави инвестициите и да вземе да каже нещо за "повишаващата" се покупателна способност на населението. Опаааааа ама нищо не са му написали на листчето по този въпрос ,гледа умно и с недоразбиране какво го питат. хахахаха

221

Софиянка

преди 5 години

УТОЧНЕНИЕ:ЯПОНСКИТЕ МАШИНИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ, СЪЩО И ШВЕЙЦАРСКИТЕ , НО НАШЕТО ПРОИЗВОДСТВО, НАШИТЕ МАШИНИ КОЙ ЗНАЙ НЕ СЕ ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРСЯТ, А СВЕТЪТ ПРЕДПОЧИТА ШВЕЙЦАРСКИТЕ, МАКАР И ПО-СКЪПИ! Даже и руснаците си затвориха пазара за наши мяшини и електроника! Спомнете си! Но имаме неща, с които можем да се радваме! Да се гордеем -не! Въпреки всички трудности аз си обичам народа, държавата и не завиждам на тези, които я напуснаха! Защото искам във вечността да остана, където Бог ме е дал!

220

чичо Гошо

преди 5 години

До Анонимен 275 Само да поясня,че тия големи заплати на програмистите са изключително от чужди фирми или такива които плащат на наши софтуерни фирми.БГ работодател по-скоро ще умре,отколкото да даде заплата от 4-5К.

219

анонимен

преди 5 години

България процъфтявала, а хората си броят стотинките и мислят как ще си платят отоплението тази зима. Така че вие процъфтявате, но народът мре.

218

iceblast88

преди 5 години

До До ицеблатаЕлементарно е. Ниска избирателна активност от 20-30%, масов протест, че парламента е нелигитимен, референдум за приемане на закон: бивши членове на БКП да немогат да кандидатстват за държавна работа или позиция! Това ни трябва, а не да гласуваме за комунистите за да не идват на власт комунистите!

217

ха-ха-ха

преди 5 години

Ето как безработицата намалява в България.Безработицата намаля защото хората избягаха в чужбина, а тукашните който са без работа не се регистрират в бюрата по труда защото от там получаваш присмех и вечния отговор ти какво очакваш, че работа ли ще ти намерим. Наглеци.

216

До ицеблата

преди 5 години

Ами за кого да гласуват.Елитът на страната беше от "Червено",уж.Друг Елит ,няма.А вие живеете в измислен Свят ако си въобразявате ,със "Сини" брътвежи и Демокра-гогия,ще живеете както в Холандия. "Приказки от Хиляда и Една Нощ" за наивници