255

И

преди 5 години

До Капиталист И не разбрали,че тоя Капитал с някои псевдокомунисти-кариеристи тук ни чистят. И затуй сме 6 млн я има я,няма чистя кръв е останала.Не разбра ли най накрая кой те чисти и защо те чисти.И защо си на тоя хал.Защо си на тоя хал.

254

Абе празна Къртуно

преди 5 години

До Капиталист.Ще се изчистиш от Комунистите ,после Капитала ще поизчисти населението на Планетата.Ти не разбра ли ,че с Капитала е свършено в тоя му вид.Следват централизирани Социални системи на Управлнеия в Целия Свят.Системата ще е Социалистическа и Централизирана.Само че преди това може да се случи една Трета Световна за да поизтребят ,товя Капитал да ни поизтребе,че с тоя долар барел и нафта е свършено .И н еможем да я караме по старо му.Само твойта празна къртуна не разбра ли?

253

seira

преди 5 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,КАТО ТВЪРДИТЕ ТИЯ НЕЩА, ПОНЕ "ВЕРВАТЕ" ЛИ СИ?!

252

Капиталист

преди 5 години

Требе България да се изчисти от комунистите ако иска да се оправи.

251

Пимпона от Банкя

преди 5 години

Ръст на инвестиции в правене на фалшиви алкохоли , цигари и дрога за нашия и западния пазар.Гарантирано от цялото НС ! Да съм жив и здрав да ме храните и да ви оправям до живот!

250

Анонимен

преди 5 години

До ЧистачI SEGA PAK KOMUNISTI NI UPRAVLIAVAT

249

До Чистач

преди 5 години

България никога не е "фалирала" до 1989г Това са цветни сънища в твоята главица и буламач за наивници,на който да се връзват.По твойта логика и САЩ са във фалит, и Германия, и Италия и Япония.За едни Международната банка казва ,че може,за други Не .Загряваш ли за кои може и за кои не.България беше между 30 те най развити страни в ЦЕЛИЯ СВЯТ.Тва загряваш ли го или не.Или понеже имаше само Панасоник и Хитачи ,па не кара Кадилак сънуваш цветни сънища и дрънкаш глупости.Че чуждата буля по убава:)

248

До безпристрастен

преди 5 години

В София си ги пази! Той коня в ряката,ама един подкупен 2млн град и фишчето,....мамата на цялата държава.Какви инветсиции-идва Кауфланд и му работиш като роб.Каква е покупателната способност на тия фишчета? Превърнаха ни в ЮжноАмериканска бананова Република тия твойте инвестиции.Да рзанасят хората стекове тоалетна хартия по 16 часа с Бусовете и да горят нафта.Големи инвестиции,няма що!

247

реалист

преди 5 години

АКО БНБ ЛЪЖЕ СЪС СТАТИСТИКАТА ЗА ИНВЕСТИЦИИТЕ ЗА УГОДИ НА "ПРАВИЛНАТА ПОЛИТИКА" .... ОСТАВКА !!! ИСКАМЕ НЕЗАВИСИМА БНБ !!!

246

до чистач

преди 5 години

Борисов до сега е взел 40 милиарда заеми. Това го крепи на власт, с тези пари си купува благоволението на Патриоти и ДПС-та, с тях хвърля по някоя жълта стотинка на електората да не вземе да се гътне и да няма кой на гласува за него.

245

Факт

преди 5 години

До ЧистачПрез последните няколко години увеличението на доходите е в рамките на инфлацията.Ама не инфлацията на пианата и гардеробите,а тая на хляба,сиренето и останалите неща без които не може!На практика се повтаря историята от 80-те години-вдигане на доходите и голям напредък,ама в задънена улица,т.е. перспективата за бъдещето я няма.

244

реалист

преди 5 години

До ЧистачДобре, че са мутрите и олигарсите, че да има икономика. Оставка и съд !!!

243

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаЧесто и едно камъче обръща каруцата , ще почакаме и ще видим .

242

Ха-ха

преди 5 години

А бе всичко е точно,държавата процъфтява под мъдрото ръководство на банкянското безалтернативно слънце!Само дето хората кой знае защо не щат да го разберат и бягат кой накъдето му видят очите....

241

Чистач

преди 5 години

До ИКОНОМИСТКато няма икономика,от къде идват увеличенията на заплати,пенсии,бонуси.... ,кажи бе,нагъл комунисте? Комунистите половин век съсипваха държавата,за да ни докарат до 2 фалита на България !!!! Имаше само намаляване на заплати и пенсии до 5 долара !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това го помним ,червена хлебарко!

240

Стъни

преди 5 години

Как така ревизиите на БНБ повишават инвестициите.Всеки нормален човек е наясно , че инвестициите се повишават , ако ги внесе инвеститор , а не от БНБ.Някой наясно ли е защо Бойко упорито , на инат, не подаде оставка ?Очакват се големи парични потоци от ЕС, но той на други не ги дава.В келепира му е майката, би казал Бай ***.

239

До питам Ви!

преди 5 години

Никой не е свалял Тодор Живков." КГБ" и Горби си го свалиха.Продажната Корпокрация от СССР .Инак Васко "Мръвката" и целия цирк сме го гледалпи.И 1 млн обоначени протестиращи " интелектуалци" Българският народ никога не е решавал нищо.Беше насочван и манипулиран по най елементарен начин.Както и в момента

238

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

КАКЪВ РЪСТ, КАКВИ 5 лв. ИКОНОМИКА НЯМА, НЯМА.......

237

До 296

преди 5 години

Ами Не е! Както и Великбритания.А защо ли?

236

Анонимен

преди 5 години

Борисов, лъжецо!Отвори на сайта на БНБ - ИНВЕСТИЦИИТЕ ЗА ТАЗИ ГОДИНА СА СПАДНАЛИ С 71 %.Айде сега им изпрати едно смс-че и им се скарай.