15

haah

преди 5 години

Как удобно пропускат и един мол дето ще получи спирка на метрото....Някой си е платил да ми дойде метрото на крака, а даже не го споменават в статията ;)

14

Анонимен

преди 5 години

Много добра идея

13

Анонимен

преди 5 години

Когато пуснаха линията Седика-Люлин из центъра се нафрашка с мъже по джапанки и диагоналки, после налазиха мол Парадайс, сега е редно люлинчани от вкъщи да могат директно да се изтъркалват по джапанки и до лифта.

12

Подкрепям идеята!

преди 5 години

Зимата ще е готино да се ходи на ски със метрото.

11

Греша ли??

преди 5 години

Още крадене на пари.Чужденците да се мъкнат и на метрото със ски и огромните си мръсни раници, в които мислят, че могат да поберат целия свят, само да не дават пари за такси. Сякаш и без това не е претъпкано софийското метро, а за миризмата, не искам да коментирам.

10

рускиня до 5

преди 5 години

Руските *** ревът на умряло...-------------------какво общо руснаци имат с твое метро? ще те открехна,че в Петербург и Москва метрото работи още отпреди втора световна война. В Петербург 67 станции и най-дълбоката станция в света, метрото проложено под Нева. В Москва 335 км метро с 199 станции. А в София по време на дъжд в метро вали също , както казаБратоев "закисва". Иначе метрото е голямо удобство и хубаво че го строят стига да качествено

9

J

преди 5 години

"Симеоновския лифт" - какво му е "Симеоновското", като няма шосейна връзка с кв.Симеоново, а за да стигнеш трябва да въртиш през околовръсното ?!? Направо е смехотворно, при положение че разстоянието е по-малко от километър !

8

ти да видиш

преди 5 години

И за какво ни е този лифт като няма ски от години на Витоша бе серсеми...

7

???

преди 5 години

Около Симеоновския лифт всичко се презастрои в последните години.Мафията на ГЕРБ какви ли ги е намислила?!

6

Така де

преди 5 години

Щом няма финансиране, нека бабуина от Банкя задели от гепеното и ще го финансира.

5

Анонимен

преди 5 години

Руските *** ревът на умряло, всяка нова спирка по трасето на Софииското метро им скъсява жалкота съществуване. Аз се радвам че метрото вече е една реална алтернатива за хиляди пътници всеки ден

4

шепот

преди 5 години

Според мен ,идеята е да се строи нагоре,по пътя на лифта,до "Черни връх", щотосокаците на " Бояна"привършиха, а пъки там има път за една каруца.Чака сепаричен поток и разкройка на горите.Все пак някой да им каже ,че там енарисувано свлачище.

3

Румен до 2

преди 5 години

Тази велика идея я дъвчат от години. Само я опресняват от време на време за да създадат впечатление че имат някакви идеи. А на Луната човек още не е стъпил. Цялата документация за полетите,пробите от Луната и техническата документация за "Сатурн-5" са "изчезнали". Не само у нас "изчезват" документи.

2

Ум

преди 5 години

Уау, велика идея. Открихте колелото.Хората до луната отидоха тези се правят на интересни с една идея за спирка. Хахахахаха.

1

бочо

преди 5 години

А какво стана с Княжевския лифт?! ЩО го съсипаха мутрафоните?