45

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Данък тоалетна и данък глупост кога?

44

бай Спиро

преди 5 години

мда, могат творчески да разширят данъка.ако играят Манчестър Юнайтед двойно да се плаща, че твърде много фенове има в България. също ако играе Меси или Роналдо друга тарифа. ако играе Лудогорец, директно на съдиите се плаща.

43

Анонимен

преди 5 години

Добре де, нали собственика на телевизора е платил на телевизията такса абонамент а тя на свой ред е платила правата за излъчване на съответния мач. Нека собственика на телевизора с платен абонамент реши сам дали да сподели с други продукта който е закупил, Защото ако фенът не отиде в бара да гледа мача, кръчмарят не купи продукта, телевизията не купи права да излъчва то онези дето бягат залудо на терена какво ще ядат? Фенът е този който им плаща лъскавият живот!

42

1

преди 5 години

То бива простотия, бива , ама чак толкова не бива!Нали кръчмата си плаща данъци от консумацията, плаща си на оператора на кабеларката, който от своя срана плаща данък!То и аз мога да бъда, като този никому неизвестен депутат и един път на четири години да се изтъпанча в пленарна зала и да кажа: "Трябва да събираме данък "П Р Ъ Д Н Я"!

41

шепот

преди 5 години

Този път удариха кантара,та му изкривиха топуза.А къде са правата наекраните извън стадиона.Затова стач-куваме-за всяко левче в повече РФЕРЕНДУМ,както е в Швейцария.

40

dp

преди 5 години

А данък за въздуха който дишаме няма ли????????????

39

Дупетат

преди 5 години

Предлам данък тоалетна щот и те замърсяват околната среда

38

van zant

преди 5 години

Тези тотално откачиха за пари...............да се махат.

37

АнонимеН

преди 5 години

КАКВА НЕВЕРОЯТНА ГЛУПОСТ! А ДОВОДИТЕ СА ОЩЕ ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ!ГЕРБ ЕООД СЕ ПОЧУДИ КАКВА НОВА ТАКСА ДА ИЗМИСЛИ

36

Анонимен

преди 5 години

Кои телевизии ти кихнаха, лобистче!?!?!

35

Анонимен

преди 5 години

Вижте сърбите бе *** от гроб! 5 цифрови спортни телевизионни канала, които се излъчват напълно безплатно за населението!! Вие нямата толкова канали изобщо с ваща глупава цифровизация!! Да не говорим, че разрешихте на некви гьотверени да си развяват байрака в тв, като правят платени почти всички спортни програми!!

34

Анонимен

преди 5 години

Всичката Мара втасала....

33

Ф.С.В.

преди 5 години

Аз пък предлагам всеки депутат който лети по разни форуми в чужбина ( всъщност екскурзия за да си купи нови дрехи и подаръци на любовницата ) да плаща всеки километър на екскурзията си -тези пари да отиват за болни деца - А не болните деца и тяхните майки да му плащат разходките до Япония и навсякъде по Света където нито ги знаят нито искат да ги видят или чуят-С държавни пари лесно се лети - А те видите ли -искат последните стотинки на нещастният българин и едното му удоволствие футбола

32

Анонимен

преди 5 години

То, че е така, така е, има логика. Печелиш благодарение на събитие което се транслира. Истината е някъде там...Но, насищане няма да има.

31

бла,бла

преди 5 години

Доколкото знам това го има в Англия и на други места, в Германия. Обаче не е лошо хората да имат възможност да си платят, тоест, да им стигат парите. Иначе няма лошо, предлагат продукт, продават го, искат пари за него. Само че с тези врътки, един да излъчва италианското, друг испанското, трети А група и т.н, и за всяка телевизия да плащаш отделно, а иначе да имаш 290 канала, които не гледаш, няма да стане. Аз си сложих иптв именно заради това, и вместо да плащам, сега гледам без пари...

30

Анонимен

преди 5 години

За какви авторски права говорят?! Единствената причина футболисти и цял антураж от нищополезноправещи хора да живеят като царе е, че въобще някой ги гледа. Да не говорим, че спорта стана тотал комерс. Хиляди излишни мачове които пренаситиха ефира и девалвираха стойността на победи и титли. Футбола вече не носи онази радост и тръпка които ми носеше в детството. И той стана фейк, както почти всичко в днешно време.

29

Анонимен

преди 5 години

По големи дебилни ***! Никога не са управлявали в историята на България!!

28

Анонимен

преди 5 години

А данък колко пъти ще си уважавам жената няма ли да наложите?

27

Ум

преди 5 години

Толкова ограничени хора едва ли има някъде на тази планета. Идея след идея, от *** по ***. Аз очаквам такса дишане, хайде защо се бавите.

26

Ф.С.В.

преди 5 години

Хората пращат совалки в Космоса - скоро и на Марс ще стъпят-- а ние в БГ сме на път да си хвърлим телевизорите от къщите си - за да не плащаме такса футбол ))-Докъде ни докараха ! Ужас --Ще играем шах карти таро и така ))Бойко ни обясняваше как през комунизма нямало хладилници коли и телевизори - Ами сега има защото технологиите са евтини и бълват продукти - с една заплата купуваш няколко неща - Но явно нито кола може да има българина (понеже данъците на година са колкото колата) нито телевиз