142

Анонимен

преди 5 години

Много честна и морална жена.... Дори не е сигурно че е лапала на Цацата, Суджука и Ушев Цецо.....

141

цитат

преди 5 години

"Оставката на Валери Симеонов е формална. Мъчно ми е за майките... Те мислят, че са удържали победа. Нечувано е заместник-министър-председател да предлага секретарката си да заеме неговото място. Марияна Николова, освен това, е герберка, а преди това - царистка (НДСВ), тя няма нищо общо с патриотизма. Като юристконсултка на "Топлофикация София" и на НЕК Марияна Николова е натрупала опит в защита на олигархичните интереси срещу обществения интерес. "

140

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези вицепремиери - кукли на конци. За да стане вицепремиер поне да е бил кмет на едно село бе, това на кво прилича. Валерко си прокарва гаджето за вице. Смех.

139

до 175

преди 5 години

Нали? Можеше като Калигула да направи коня си сенатор. Но тъй като сме в България, щеше да назначи кокошка. Всъщност като се замисля, май така и направи :)))

138

От трън

преди 5 години

та на глог! Слушайте народа, бре! Чуйте народа! Ама не! Продължавате да наглеете!

137

Гост

преди 5 години

Много неща от биографията на госпожата са тревожно премълчани.

136

Аз

преди 5 години

Тази е корумпирана. Събира пари от подчинените си и се отчита където трябва. Това е олицетворение на цялата ни държавна администрация в момента!

135

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

ДО АНОНИМЕН 167Върши момата работа, върши! Я гледай! Още от лятото си е разкрачила краката и още не ги е събрала...

134

Непозната

преди 5 години

Това вече сме го гледали - любовницата във властта на висок пост. Тези трябва да си ходят всичките.

133

Yoan

преди 5 години

"Аз съм *** депутат" - нямам думи! *** депутат - глупави избиратели.

132

Анонимен

преди 5 години

Я Валеркат си има и началничка на кабинета? Браво - спасяват България с .........Така я спасия, че тръгнаха бунтовете. Да му мисли Баце, че и ние.

131

мхм

преди 5 години

Каква е тази позавяхнала псевдопатриотарка!? Валерка, ако искаш любовница, има и по-свежи каки. Тая ще ти разпори корема като се наврати да ти прави бабалюги. Валерка, и ти си без акъл, ама и тези около тебе са още по-зле. Гледам го единия вечно пиян, този с джипа и модерната прическа от твоята "партийка". Другия не знае къде се намира и бръщолеви само простотии и т.н.т. Хайде да се махате, защото не ставате!

130

Анонимен

преди 5 години

До ***Забравяш да споменеш снимките от лятото с Валерката по бански на плажа на братя Диневи...............

129

***

преди 5 години

НФСБ от ОП са едниствените не-руски агенти, така че - преглътнете го. Не може само руски, турски и арабски агенти да са в управлението!Ако беше комунистка-бесепарка или туркиня щяхте да пеете друга песен, ама нали е българка, вече знаете и плюете. Г-жата е адвокат, започнала е като юрисконсулт на Топлофикация, спец е по право на ЕС, била е ръководител в НЕК, Държавен фонд Земеделие, държавен експерт в Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, шеф е на кабинета му и е българка.

128

Анонимен

преди 5 години

Тази тъ.па коко.шка българския народ не я е избирал,с какво право ще си натъкмяват любовниците и злоупотребяват със служебно положение?

127

Анонимен

преди 5 години

Тая гледа по мръснишки от Валерката.Казват,била му любовница.Не знам,това си е техна работа, ама да я бутат за вицепремиер на България вече е наша работа.

126

Анонимен

преди 5 години

момата арна ама дали върши работа!???

125

:)

преди 5 години

Както Доган не управлява директно а с лейтананти така и този. Много сходен модел. чудя се кой му го е разказал. Поредния политически кадър без грам опит в бизнеса и без работа в частна фирма. Това им е капацитета да слагат функционери прекарали цялата си кариера в държавната администрация.

124

Иван Иванов

преди 5 години

Пак ни правят на олита... секретарката си слага на неговото място... като как Боко сложи Бъчварова за миистър на МВР-то.. Как мислите, защо, не е далеч от акъла! Няма лошо, млада е, има някаква измислена биография, всички ще кажат дайте и шанс.. опс, а нека събере още малко опит, ако не професионален, поне житейски.. няма как да стане, ще гледаме циркове!

123

Психолог

преди 5 години

Горна устна ... Лък на Купидон, долна устна ....властна и сластна....виж портрета на папа Лъв X . Раирана блузка... Не ми пука от условностите, но внимавай, че съм оса...... Тая е изтребител ф-35,евтин, не много елегантен , но много опасен и не знаеш откъде ше ти дойде.