12

АнонимеН

преди 5 години

ТОТАЛНО НЕ ОДОБРЯВАМ ДЕЙСТВИЯТА СРЕЩУ МОМЧЕТО!!!БАЩА МУ МУ Е ПОДАРИЛ 5 МИЛИОНА МОЖЕ ДА СА КРАДЕНИ ПОДАРЕНИ СА МУ!БАЩА МУ Е ПРЕСТЪПНИК И МАЙКА МУ СЪЩО И СЧЕТОВОДИТЕЛКИТЕ СЪЩО ! БОРИСОВ Е ПРЕСТЪПНИК И АРАБАДЖИЕВ ЩЕ ГО ЛИКВИДИРА!

11

Вълчо Кумчев

преди 5 години

Казва се Вълчо и е от село Мечка от рода Зайците !

10

месара

преди 5 години

айде и тоя болен! бе то има ли здрав бизнесмен у тая държава?!

9

Анонимен

преди 5 години

Eдно време Баневи ли бяха, които се оплакваха, че Арабаджиев им бил присвоил техния самолет? Да не се окаже накрая, че това "присвояване" и врещенето по телевизиите е било само за да се замажат очите на хората, а иначе взаимно да са си стиснали ръцете за някоя далавера с тоя самолет. И едните и другите май ще излезне, че никак не са стока. Аз лично, не знам. :)

8

Анонимен

преди 5 години

Интересно как всички престъпници винаги имат сериозни здравословни проблеми и трябва спешно да се лекуват. Цяла българия знае, че родителите му са мошенници и крадци, само горкото болно момче няма представа. Само една година в колежа в който е учил струва колкото годишната издръжка на едно средно голямо училище в българия. Долен ***. Заслужават да им конфискуват цялото незаконно придобито имущество и средства и да ровят по кофите

7

Ivan

преди 5 години

Рекет от най-високо ниво: държавата държи детето, най-скъпото на родителите. Ще клекнат мама и тате, явно върви пазарлък в момента с колко ще ги оскубят.

6

Анонимен

преди 5 години

О ,на мама гугутката,ни чул,ни видял.Що тъй всички бандити са с разклатено здраве,когато им изкарат кирливите ризи?

5

Totenkopf

преди 5 години

Трябва да бъде осъден и да гние дълги години в строг тъмничен затвор. Крал е от всички нас.

4

ШибиРиби

преди 5 години

Дъртите се скатават а бомбето търка нара... хахаха.Учил средно и вишо в чужбина. Кво са прай на ударен, като е бил толкова време навън не може ли да сравни как се правят законни пари как неговото чужбинско учене е плащано със скатани данъци.

3

Оруел

преди 5 години

Вече диктатурата на Герб и държи децата на рекетираните касичките заложници!

2

Анонимен

преди 5 години

Вълчо говори, Ветко и Маринела те мразят. Ако те обичаха щяха да те кръстят на по красиво животно и щяха да са при теб!

1

Анонимен

преди 5 години

Пуснете го бе той е кокошкар