17

Анонимен

преди 5 години

На първи етаж тръбите леко топли и радиатора ,топлата вода само на първи етаж топла, но не гореща.Къде са 75 градуса ,няма и 40.

16

до 17

преди 5 години

И какво са ти виновни служителите бе тъ пчо.Ти да не би да работиш нещо повече от тях ?Знаеш ли как се отстраняват аварии на минус 10 градуса в ров 4 метра, пълен с вода и кал ?При това за заплата 760 лв ?

15

ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ СЧЕТ.

преди 5 години

Откакто двата входа разкарахме топлинния счетоводител и топломерите, сметките паднаха. Сега сме директно към топлофикация и плащаме според кубатурата на жилището. За Бургас става дума

14

Анонимен

преди 5 години

Само цифри :2016-та - климатици и бойлер - средно 320 лв на месец зимата.2017-та - на парно (и топла вода) - средно 140 лв на месец зимата.Пък вие си пишете, каквото искате.

13

Анонимен

преди 5 години

Петима служители на топлофикация са в момента във форума и цъкат

12

оохоохо

преди 5 години

До Анонимен 10 да не би да си сложил вълшебен стиропор и дограма , да абсорбира слънчевата топлина , и зимата да награвя ????А може би , лятото ти охлажда ?????

11

до 6

преди 5 години

И с каква температура да ти го пускат - температурата се и по стандарт - 75 градуса.Това че си на висок етаж и нямате разделителна помпа не е отговорност на Топлофикация, а на етажната ви собственост.

10

Анонимен

преди 5 години

Възможна, възможна! Купете си печка на дърва и едно от най-важните правила от батьо ви за да има ефективно горене - отваряйте вратичката за колкото се може по-рядко и за по-малко време, когато слагате дърва за да се запазва високата температура вътре. Поради същата причина не отваряйте притока за въздух повече от половината - като има висока температура, ще има и достатъчно добра тяга и ше си смуче достатъчно въздух за горенето.

9

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах - ТОПЛОФИКАЦИЯ ли са ви виновни, че сте бедни и не можете да си плащате парното.Не знаех, че ТОПЛОФИКАЦИЯ определя заплатите и стандарта на живот.Или искате парното да ви е без пари - като при комунизма ?Някой друг да ви го плаща ?Е, не става - свърши тая ...

8

Анонимен

преди 5 години

Ами като не сте си санирали апалтаментите ще плащата.Аз откакто си санирах моя, изключих радиаторите и плащам само за преминаващите тръби и топла вода - общо около 30-32 лв. И в целия апартамент, дори и в най-студените дни температурата не пада под 21 градуса.Въпрос на предвидливост и наличие на сиво вещество в мозъчната кутия.

7

Анонимен

преди 5 години

Потреблението и изолацията нямат отношение към сметкатва. В БГ

6

Анонимен

преди 5 години

Абе топлофикация,пускайте парното и топлата вода с нормална температура пони

5

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да ви лъжат - на парно си е най-евтино. Пробвал съм всички варианти.И никъде няма такава топлина - мека и навсякъде.

4

Вальо Топлото

преди 5 години

Ние с кака ви Юрданка сме на климатици.А като спре тока се топлим взаимно.

3

Анонимен

преди 5 години

Вместо да повишат МРЗ и пенсиите, ни карат да пестим от топлото и да студуваме.

2

Анонимен

преди 5 години

Аз съм си доволна от Топлофикация. Миналата година най-високата сметка, която съм платила беше 110 лв - за отопление на тристаен и топла вода.Преди това бях към ЧЕЗ и плащах по 290 лв за климатиците и бойлера.

1

Анонимен

преди 5 години

Топлофикация съветва: В никакъв случай не изключвайте радиатирите си, дори и да ви няма цяла седмица. Намалете ги, но важното е топломера да се врътка и сметката ви да не спира да се трупа. Има ли някой останал, който им вярва още на тези мошеници от Топлото?