37

Анонимен

преди 5 години

Плащам под паунд на ден с парно и топла вода на газов проточен бойлер в Англия.Трябват ми и вакуумни скънчеви колектори, подобряване на топлоизолацията и на годишна база в бг апартамента ми трябва сметката да не надвишава 120 паунда.

36

Доволен

преди 5 години

Отоплението е най-ефективно с парното! Замислете се... за климатиците трябва първоначална инвестиция, трябват "тела" за всички стаи... и пак е студено, защото не могат да наваксат. Аз съм доволен

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30и аз задавам този въпрос, но не се надявам да получа отговорзаради тръбите в спанята не достигат 2-3 см и трябваше да махнем едното нощно шкафче

34

Анонимен

преди 5 години

Ако се отопляваш на парно и на ток, съотношението е 1:2 в полза на парното.При това, като не се включва и топлата вода, която е бонус.

33

Анонимен

преди 5 години

"...Зимата неизбежно дойде след *** лято и необичайно топлия ноември..."Сега на ТИЯ с "Лятото" пак ще им плащаме сметките за "топлото и тока"!А да сте живи и здрави братя българи!

32

Анонимен

преди 5 години

Продължават опитите на дружеството над 50г. да си продаде метода за отопление и на запад но не се получава. Запада не им вярва.Дружеството винаги е на "загуба". Народа го "крада" , но то оцелявя!!???

31

Анонимен

преди 5 години

Има монополно споразумение.Където има ТЕЦ, няма газ пък тя и газта руска:(

30

Анонимен

преди 5 години

Софиянци, толкова ли не вдявате, че ТЕЦ-овете ви са на газ и са когенерации.Тоест ако нямате парно, няма да имате и ток.Вземте почетете малко книжки.

29

Анонимен

преди 5 години

Хората ви го казаха... може да се консумира енергията пестеливо и пак ще е топло!

28

Анонимен

преди 5 години

Омбудсманът на "Топлофикация София" Деян Дянков да каже кога дружеството ще започне да ми плаща наем за неговите тръби които минават през апартамента ми.Не ползвам парно,само топла вода.

27

Соня

преди 5 години

Няма по-екологично отопление от парното. Топло е във всяка част на дома ми, банята, общите помещения на блока. Не разбирам защо всички се оплакват! Съседите ми са редовни платци и сметките не са ни повече от 50 лв. на месец. Не се ли замисляте, че тук е разковничето?! Ако не оставяте съседите тарикати да крадат, няма да плащате толкова високи сметки.

26

Анонимен

преди 5 години

Кво ревете бе,нали живеете в столицата,имате пари плащайте.

25

Tronald Dump

преди 5 години

Прости българи=загниваща и умираща държава, това е присъдата и е вече е неотменяема.

24

Анонимен

преди 5 години

И аз съм доволен. Изключено е напълно/ няма радиатори, няма уреди, няма топла вода- от дружеството/ . Но ползвам отоплението на сградната инсталация на три етажа под мен само те се греят.Иначе ползвам от време на време друг доставчик на енергия.

23

младен

преди 5 години

"Когато се напуска домът, радиаторите не трябва да се оставят на 0"Аре бе!!! Ако ще ме няма повече от ден абсолютна тъпотия е да го оставям на нещо различно от 0. Или пък другата олигофрения "Климатика по добре да не се спира ами да работи постоянно щото харчи по-малко"Всичко е въпрос на това колко време ще те няма. Ако е за 3-4 дори и 5 часа, ДА. Само се намалява. Ама за повече си ги гасете иначе пари хвърлени на вятъра.

22

Анонимен

преди 5 години

Парното е технология от ХХ век.Май вече ще приключваме второто десетилетия на ХХ век, а някои разправят вицове , че парното било най-доброто и евтиното за отопление. О, свещена простата!

21

Скъпоплатен гербераз

преди 5 години

Не ви е скъпо парното - заплатите са ви ниски.

20

Тлъст депутат

преди 5 години

Аз съм си доволен от парното. Браво на Фандъкова. Върши си работата.

19

Анонимен

преди 5 години

Браво,само секс в пърдялника за софиянци,*** такива.

18

ѝ

преди 5 години

който не е един от 240 -те хранту тници - ще мръзне и ще гладува