97

мдаа

преди 5 години

Милионите на Вальо-топлото трябва да станат милиарди .

96

Сп???нс

преди 5 години

Проблемът е в комунистически проектираните сгради и комунални услуги- В испания водо/електро/газо-мери са със свободен достъп от страна на фирмата ЧИЯТО СОБСТВЕНОСТ са , защото са в общите площи . Ако и парното беше така направено нямаше да се краде толкова и хората щяха да имат реални сметки , ....

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96Стига с това задължително вече 70 години само задължения и никакви права.

94

...

преди 5 години

Да ви кажа за 1000+лв. на сезон (при МРЗ 510лв) всяка гяволия си струва. Беден човек - жив дявол!

93

до 90

преди 5 години

Не си разбрал. Тоя си е спрял официално пОрното и плаща само сградна инсталация. Няма как да му начислят макс. мощност, защото официално няма радиатори и тЪпомери. Реално такива като него са много. Това е по-бруталния вариант. Иначе има много с два комплекта радиатори (с и без тЪпомери) и си ги връткат преди и след сезона. Като дойде ноември и се чуват едни тракания по тръбите... после през април пак.

92

до 94

преди 5 години

Бате, аз мисля да живея повече от 20-тина години, колкото е средния живот на соларните панели. Към момента за много по-малко от 20 палки си купуваш термопомпа и си ОК за следващите 10-тина години, па тогава ще видим до къде е стигнала технологията.

91

Анонимен

преди 5 години

Синът живее в Бърно. На неговата къща, и на всички околни, задължително има 30 см. външен студопор и троен стъклопакет. Гледах лично как го монтират през януари тази година тъй като квартала се строеше. Който иска може да си направи 50см. изолация. След това подава заявление в кметството и 10г. не плаща данък сгради, но общината има право всяка година да проверява изолацията има ли я и дали не е повредена.

90

V

преди 5 години

Ман.гализация и ченгенизация от мафията герб и еврогейския съюз ;)Средна работна заплата не може да се изчисли .Само минималната може да се изчисли ;) Хубавото е че системата почва да се разпада от към запад .Ако се установи свободен пазар и права България има потенциала да стане производствен лидер на континента.Само мафията герб и еврогейския съюз пречат

89

Solar Power

преди 5 години

Срещу 20 палки еднократно всеки може да си осигури ток и топло до края на живота си. Дори лятото ще има излишък и ще може да топли басейн или да копае биткойни например.Искам да видя много плюсове и ще ви кажа как стават нещата.

88

Анонимен

преди 5 години

До 89. Е как като толкова печели от ток, вода абонати. До сега никой в ЕС не е взел тая идея за ЦЕНТРАЛНО отопленше. И сато толкона печели, защо *** абонатите си с тая сградна исталация???

87

<<<

преди 5 години

До Анониментоплофикация-ДОЛНИ МО-ШЕ..НИ...ЦИ

86

дарение

преди 5 години

Някой пита ли ни кога топлофикация спонсорира Елена Йончева за несъществуващ документален филм за 700 000 лв.

85

Анонимен

преди 5 години

"Зимата си монтирам двата свалени радиатора и не пускам никой."Точно зашото не пускаш да измерят, ти праскат максимално потребление и накрая на сезона ти идва сметка от 1500 лева и сметките на съседите ти намаляват заради твоята глупост.

84

Анонимен

преди 5 години

Топлофикация изобщо не я мислете.Тя първо печели от произвеждания ток. Печели яко!После с отпадъчната пара печели втори път от абонатите на парното, които го ползватТрети път печели от измислените такси (по същество това е рекет) и от онези, които изобщо не ползват парно и топла вода.Това, че Топлофикация ще фалира е пълна измишльотина за да се плаши обръгнатото народонаселение и то да е готово да плаща всяко следващо увеличение!

83

Анонимен

преди 5 години

"Икономията е майка на мизерията.."Това е изказването на главните спонсори на Топлофикация. Хората с 300 лева месечни сметки за парно.

82

Анонимен

преди 5 години

"Каквото и да ви лъжат - на парно си е най-евтино."А на порно е още по-евтино. Може да ми спрат парното, но важното е да не ми спират порното.

81

Анонимен

преди 5 години

Икономията е майка на мизерията.. Освен мизерия друго не остана тук!

80

Анонимен

преди 5 години

Апартамента ми в Германия има 20см изолация и троен стъклопакет. Имаме подово с топла вода но няма нужда да го включваме. Телевизора, рутера и други постоянно включени прибори поддържат 23 градуса. Като готви жената или пусне сушилнята отваряме прозореца че става горещо. Добрата изолация е решаваща. Във Варна съм на газ. Около 200 лева на месец за 2 етажа към 230 м2 (когато сме там). Защото изолацията е само 5см и стъклопакета е само двоен.

79

Анонимен

преди 5 години

докато на топлофикация се позволява да събира такси и от тия дето не са им абонати, никога няма да повиши ефективноста си, да не говорим пък за изграждане на хоризонтални инсталации

78

Анонимен

преди 5 години

До81. При нас е още по лошо. И тръбите ги няма . Вкопани дълбоко в стената и добре изолирани да не отделят лъчисто отопление.