54

УУУУУУ

преди 5 години

Като ви чете човек се чуди откъде блика толкова завист и злоба бе. Хора, гледайте в своите баки. Бойко изгонил сестра си, Росен - повръщня /до 56 става дума/. АКО СЕ ВИДИТЕ ОТСТРАНИ ЩЕ СЕ ОТЧАЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ честна дума. Бива, бива, ама колкото и да ви плащат толкова чак не бива. Слугинаж ч ервен.

53

жоро

преди 5 години

Алилуя....

52

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с тоя чехъл, който въртеше опашка на Тиквата и се навеждаше, а сега се изживява едва ли не като Бенджамин Франклин! Комсомолски кадър с тате комунистически функционер!!!

51

Ххх

преди 5 години

До # 30Как кой? Ами това беше поставения, послушен президент, който непрекъснато правеше гаф след гаф. Накрая започна по един глупав начин / за да го забележат/ да се репчи на Русия, без нито грам дипломатичност. Сега неоснователно се репчи на президент Радев, който е класи в сравнение с него.Е как ще забравим такъв екземпляр комплексар?

50

Анонимен

преди 5 години

Една национализация и всичко ще се върне на държавата.

49

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев беше 4 г. регионален министър преди президент точно в разгара на заменките и даренията..

48

Анонимен

преди 5 години

Луканов беше министър само 1 г. След него са 30 години грабеж и приватизация на държавни и общински имоти.

47

46

преди 5 години

Спомняш ли си другарката Ема Кошницата (Масларова) - министър на Луканов? Е, Плевнята дължи всичко на нея и татето си - дърт крадлив комунист от ОК на БКП в Благоевград . Ема Кошницата дава на Роско квота да изнася роби (предимно помаци) за Германия и той го прави с пълни сили. Никъде не е спал по улиците и всичко му се е получило перфектно. Ти си пиши, може и някой да ти повярва.

46

XxX

преди 5 години

"Каква е поуката, лобираш за еврогейския съюз и нато - получаваш къщи"Глу-пак, я се разходи в Бизнес Парка да видиш какво е построил този човек. Хвани си *** чантичка и се разходи. Прочети как е проходил в бизнеса, и тогава давай мнение кой какво е "получил". Това не ти е агента на ДС - Гоце, или червенобузия номенклатурчик - Станишев, които нямат и 1 ден трудов стаж. НЕдейте да го бъркане с вашите партийни величия. Жалка държава, жалък народ.

45

Пич

преди 5 години

Спомням си навремето как уволниха Коритаров за една непремерена реплика за апартамента на Гоце. После темата потъна в мъгла. На Плевнелиев бизнеса е добре известен на всички в бранша, знае се как е тръгнал, как е спал по улуците в Германия, как е събирал строителни бригади, и т.н. На мен не ми трябват някакви допълнителни доказателства, буквално проследих как израстна този човек и му имам пълно доверие. Една стотинка не са му спуснали по партийна линия, както на "героите", за които много ревете.

44

Анонимен

преди 5 години

Каква е поуката, лобираш за еврогейския съюз и нато - получаваш къщи

43

Берлин

преди 5 години

Типичен Бг.политик краде от народа и раздава на родата.

42

СЮРМААА

преди 5 години

НЯМА СИ ЖИЛИЩЕ! ЧЕ И ОТКРИЛ 90 000 РАБ. МЕСТА! БОЖЕЕЕ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!

41

Лилиана Зашкова

преди 5 години

Умен и безпристрастен. Най - добрия. Трудно е на обикновения човек българин да достигне неговото ниво. Сегашния плъх е комунистическа руска *** и невероятен глупак19304

40

Има ли балъци?

преди 5 години

А парите в офшорните сметки? С тях какво ще прави "волната птичка"? Има ли още мишки, които вярват да циркаджии като Роско и Бочко?

39

Анонимен

преди 5 години

Какви са тия влечуги на снимката бе?

38

Анонимен

преди 5 години

Палатите на Плевнелиев трябва да станат училища,забавачки и болници.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Кой беше тоя Плевнелиев, някой спомня ли си гоТой беше най-добрия президент.После го смени един руски слуга и пълен ***.

36

Анонимен

преди 5 години

То, новина ,то чудо да видиш. Какво занимавате хората с бивши президенти и настоящи резиденти и имотните им сделки ? Новина щеше да е, ако Плевнелиев беше дарил имотите си на бедни малоимотни български граждани в тежко социално положение. Уви!

35

Обективен

преди 5 години

Добро решение - дарение на децата с право на ползване. Плевнелиев винаги е бил умен и културен човек. В това си качество е твърде неподходящ за президент на тази територия. Дай му на *** про-руско настроен ловджия или зелен чорап, който да ходи по мазен потник или да тропа хора на мегдана. Наистина ние сме на дъното на Европа по кулутра и интелект, а и съвсем логично и по доходи. Не се оглеждайте, за вас говоря.