74

ХХХ

преди 5 години

Абе тия хора, опиянени от лесно забогатяване и власт, са загубили всякаква представа за реалността. Сякаш не виждат ниския стандарт и скотски начин на живот. Затова и не проумяват, защо хората протестират.

73

1

преди 5 години

До Анонимен-35 плевнелиев-банова не е ли комунист,бе ганчооооо.

72

cwetan cwetanov

преди 5 години

Сега излиза, че аз съм затворена птичка в 6 апартамента

71

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКой протест бе, ало. Събрали се от кол и въже и вият като гладни вълци. Ама не - те вълците вият защото са гладни, а тея изобщо не знаят защо са там, освен за надницата. Ай сиктир вече.

70

Анонимен

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВМного, ама много си болен - нормален човек не мисли, а не ли да говори така. И ти ли си от тези дето системата ги убива.

69

Анонимен

преди 5 години

"Продължавам да служа на това, за което работих и през мандата. А то е: европейско развитие за България и региона, и перспектива за младите."Роска, няма ли да заемеш позиция относно протеста за ниския стандарт на живот? Няма ли да чуем пак някоя реч за умните и красивите или щом протеста на обслужва ГЕРБ, се правим, че го няма? Кажи защо се скатаваш като мишка? Жалък *** и кукла на конци си ти.

68

Плевела

преди 5 години

"Продължавам да служа на това, за което работих и през мандата. А то е: европейско развитие за България и региона, и перспектива за младите."Продължавам да си чекна устата с общи приказки, за които ми се плаща чрез фондацията, която регистрирах във Вашингтон миналата година. Работа за 5 стинки на съм свършил, така че не ми искайте отчет за свършената работа по "европейското развитие".

67

Мишо

преди 5 години

Най-великия крадец и безумен измамник, гнусен лакей и дупеблизец.

66

Анонимен

преди 5 години

За кой ли път президента Певнелиев показа мъжество и дари имотите и парите си за благотворителност.

65

въпросче

преди 5 години

Волната птичка привързана ли е за крачето с дъълга панделка към кипърска офшорка, или и нея е дарила?Както и да е, всичките затова влизат във властта. Ние некрадливите да сме живи и здраве и да преживяваме поне малко по-успешно.

64

Анонимен

преди 5 години

"Формално и тези имоти са на Асен и Павел, но според дарението Росен Плевнелиев има право да ги ползва доживот."Няма имоти по документи, а всъщност продължава да ги има. Също така няма милиони в банковата сметка, за целта си има офшорки. Кого лъжеш бе мекотело?

63

еееее

преди 5 години

Чудя ви се на вас - че рвените плювачи имате ли личен живот, интереси, работа. ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ ОТДЕЛЯТЕ ДА СЕ РОВИТЕ ПОД ЧУЖДИТЕ ЧАРШАФИ И В ЧУЖДИТЕ СМЕТКИ. Жалки сте ??

62

дядо Тричко

преди 5 години

Ето това е разлика в класите.Предишният президент построи Бизнес парк, София парк и още много.Сегашният резидент цял живот на държавна хранилка.

61

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев е досущ като гробокопача на комунизма Роналд Рейгън.

60

да видим

преди 5 години

До МенБрат виждаш ли колко минуси си събрал. Не могат хората да понасят някой да им казва, че трябва да се работи, за да се живее добре. Щом Росен има - веднага да им ги даде, ама че - те така са научени да лапат и да гледат в чуждото канче. Скапана работа, ей богу !!!

59

Гащю без гащи

преди 5 години

Волен и той е спал по улиците и коженото му яке е от битака. Ех сега пуши пури по 100. лв. и купува джипове по 150000лв..... Едно работно място не е направил ама .....

58

Анонимен

преди 5 години

До Има ли балъци?Абе докога ще броите чуждите пари бе. Я си огледайте живота, вземете се в ръце, работете и може би някоййййййй ден ще имате и повече от него. Само ревеме и викаме държавата да ни даде. Дайте й и вие нещо на тая държава !!!!!!!!!!!!!!

57

ТHE Патриот

преди 5 години

минавам за да плюна набързо и тръгвам на работа,аре чао,нямам време!

56

Анонимен

преди 5 години

До ПичТочно така е. Я Гоцката да каже чий е хотела в Белчин бани. Безобразници такива. Е, имаше полза - като направиха хотела ремонтираха и пътя, който беше пълна скръб преди, ама като е за отрочето на Гоце веднага.

55

Бааа го

преди 5 години

Волна Божия птичка! Страшен е Роско Банов.