160

Анонимен

преди 5 години

Тая агенция откъде се взе и кой поръча изследването,първо! Второ преди мен човека обясни горе долу кои са тези с червен билет!

159

Анонимен

преди 5 години

Долу ГЕРБ и Патриотите! ГЕРБ са като чумата за България през Средновековието. Валери Симеонов е примитивен индивид. ВИЕ таковахте мамата на България...

158

Анонимен

преди 5 години

171- не съм ***, НО Е ХУБАВО ДА ВИДИШ В НСИ КАКВО Е НАПРАВИЛА БСП И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ЗА НАРОДА СИ- АКО НЕЩО ИМА СБЪРКАНО МОЛЯ ПОПРАВИ- 3000ЛВ 1 ДОЛАР, МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ, НЯМА 1 ДЛ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3ДЛ, ИНФЛАЦИЯТА НАД 400%, 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ, 13 ТАТА 2014Г- ОТ НЕЯ ПРЕЗ ФИСКА И ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ ВСИЧКИ НИЕ 4/5 МИЛИАРДА- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЕДНИЯ СИ НАРОД- НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ.

157

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков

156

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 146 : Вжте не е само данъка и легендата за замърсяването от старите коли, ами тихомълком вдигнатата ГО за моята кола от 150 на 250 лв. , цените на хранителните стоки , до скоро на горивата , лекарствата , очакват ни още парното ,тока и водата сигурно след 01.01.2019г. Не е въпрос на мръкнане, въпрос е на борба за по достоен живот, живот с по човешки образ. Не щеме луксозни коли, палати и огромни заплати. Просто нормален човешки живот.

155

до чичото

преди 5 години

Хайде най-после един герберски *** да напише какво ДОБРО е направил Борисов за три мандата. чЕ НЕ СЕ СЕЩАМ. Лоши неща - бол. Цяла книга може да се изпише.

154

Цел

преди 5 години

Герберастите изгониха хората в чужбина обезлюдиха България. Целта им е да няма хора да протестират.

153

nnnn

преди 5 години

80% са лентяи от протестиращите не работят а искат пари хлапета без ценности

152

Важно съобщение!!!!!

преди 5 години

Чиновниците от държавната администрация ви информират, че и след 13,30 ч. няма да работят, а ще продължат мобилизацията за пускане на хвалебствени постинги за властта.10 % ното увеличение на заплатите трябва да се заслужи.Не чукайте на гишетата - заети сме!

151

Явно е че

преди 5 години

ГЕРБ най-вероятно плащат на социологически агенции да им вдига рейтинга. Не си харчете парите, ние не ви искаме. Слезте между хората и ще видите колко ви "обичат" хората.

150

Чичо

преди 5 години

Бах ти протестиращите Мрънкалници! Против какво протестирате?! Не разбрахте ли, че по-добри от ГЕРБ няма. Тях като ги свалите, кой ще изберете, а?! А Борисов толкова неща е направил за България, да го поживи Господ! Дано да управлява и 4ти мандат иначе съвсем ще се сринем.

149

Зозо

преди 5 години

Бойко да пуска жандармерията да ги натрепа едно хубаво тия по улиците. Ай сиктир! Мръсни ***!!! Глад и лабуть!!!

148

Защо?

преди 5 години

Защо и как допуснахме, България в момента да се "управлява" от простотията и чалгарията.

147

!!!

преди 5 години

На следващите избори герберастите ще отидат там където отиде партията на царя. Никой няма да се сеща за тях.

146

Берлин

преди 5 години

Герберската мафия съсипа България и след 30г.на неудачниците БКП им виновно.

145

Анонимен

преди 5 години

За десет години управлението на ГЕРБ се характеризира с половин милион млади хора напуснали страната, смъртност по-висока от Конго и Сомалия, единствено развито нещо е примитивен туризъм и експлоатация на евтин труд от фирми за авточасти. Превърнаха ни в бананова република. Това е корумпирани политици и институции, огромна маса бедни и много богат малък процент,, елит,,. ДОЛУ Тиквата и Цецо Апартамента!За разлика от немските мениджъри Цецо не можа да докаже откъде са парите. ПАРОДИЯ!!!

144

Питащ

преди 5 години

Млади хора почти не останаха в България. Само ГЕРБ не виждат, че корупцията и кражбите ги прогониха в чужбина.

143

цветовете на дъгата

преди 5 години

Тъмносините нещастници да се хванат за ръчички с червените си приятелчета и да си образуват лилава опозиция. Ето как са нещата напоследък. Това е повече от очевидно! Позор!

142

Анонимен

преди 5 години

Имало е. Когато управлявахте вие от БСП.

141

Потресаващо

преди 5 години

Такава простотия, каквато ни управлява в момента, никога не е имало в България.