220

БСПщеоправиБЪЛГАРИЯ!

преди 5 години

Червени сме горди сме, само БСП обичаме!!!

219

Анонимен

преди 5 години

Бсп в парламента няма да влязат

218

Анонимен

преди 5 години

БСП и ОП(НФСБ. Атака и ВМРО) скоро ще управляват заедно.ГЕРБ-ерите да се махат..............не стават, видяхме ги!!!

217

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДебелото Лиленце е лапнала 1,3 милиона за "добро представяне" на събранието на ЕС у нас,другите лапат по 5 000 лева бонуси,а за пенсионерите и майките няма!И когато търсят правата си,ги тероризират,ГРОП е равно на геноцид!

216

Анонимен

преди 5 години

Герберите водят само във фантазиите си,никой не гласува за тях! само натъкмистиката им стъкмява резултатите!

215

Истината е че...

преди 5 години

Тия статистики са платени. Като написали 1% разлика,си личи, че е измислено.Бойко, ако държиш на българите ще вдигнеш доходите. Щом ще се вдигне цената на горивата и оттам битовите сметки, означава, че искаш голяма част от българския народ да умре през зимата.И не съм видяла друг премиер, който повече го е грижа за Западни Балкани, САЩ и Турция, отколкото за България.Щях да преглътна това, че си ***, ако не налагаше тоя геноцид.Тия които уж те харесват са платени.Защо искаш българите да умрем

214

До Куронелия

преди 5 години

Нинова, когато си в Сливенския затвор, няма да ти идвам на посещение!!

213

Анонимен

преди 5 години

Сигурно живота в България е песен та ГЕРБ да води, цените никакви, горива безплатни, заплати и пенсии супер, хлеб и зрелища също колкото си щеш. Та нали от ЕС казаха за корупцията на ГЕРБ, за огромната администрация и полиция на това население. В Една държава където направиха некакво незнайно измислено министерства за Китай кво очаквате. Министерство за европредседателството беше или нещо подобно. Закривай.

212

Анонимен

преди 5 години

Защо продължавате да си играете на партии?Слепи ли сте за факта,че отдавна няма държава.България е само на картата.Изтървахте я.Тя няма да се оправи никога.Европейския съюз е пред провал и тежко ви и горко,щом дойде краят му!

211

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 231Явно повечето хора не разбират, че ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Сегашната БСП е доста по добре. Все пак при гласуване в сегашната ситуация, не се избира по добро, а по малко зло.

210

Мелничаря Кунц

преди 5 години

Играта на Боко тиквата е все една и съща. Кражби , оссиране, предсрочни избори, манипулация на броенето и идване на власт отново. Оправданието му е 4е не са го оставили на власт да довърши обещаното. И така 3 мандата.

209

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ СЪСИПАХА НАДЕЖДИТЕ НА ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИТЕ ХОРА,ЧЕ ЩЕ ЗАЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ И НОРМАЛНО КАТО В ДРУГИТЕ СТРАНИ,А НЕ ДА СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ДОХОДИ И ПЕНСИИ ...И ПОСЛЕ ЗАЩО СЕ ВДИГАЛ НАРОДА....ГРОБОКОПАЧИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ...ЗА КАКЪВ ДЯДО БЛАГОЕВ,ЗА КАКВИ 5 ЛЕВА МИ ГОВОРЯТ НА ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА ТРОЛОВЕТЕ-КОПОИТЕ...

208

Анонимен

преди 5 години

Какви патриоти,бе,окрали 500000 лв от кандидати за бг паспорти,на колко ли бойци от Идил са дали гражданство срещу подкуп?

207

Анонимен

преди 5 години

Защо, бе, патриоти?

206

Кирилов

преди 5 години

Поредните популистки идеи на ***, които граничат с цинизъм.Целта е да се налива масло в огъня и НЕУДАЧНИЦИТЕ И ЦЪРВУЛАНОВЦИТЕ, които блокират кръстовища да поддържат хаоса.Крайната цел е чрез АНАРХИЯ В ДЪРЖАВАТА ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА.Те другарите *** чрез избори никога не могат да дойдат на власт.Те знаят само чрез преврати и атентати (св.Неделя).Време е да искаме ИМПИЙЧМЪНТ на т.нар. президент.Имаме пълно основание - този президент подклажда гражданска война, след като иска да завземе власта чрез уличен хаос и служебно правителство.ИМПИЙЧМЪНТ.

205

Анонимен

преди 5 години

Колко пъти трябва да настъпиш една и съща мотика и да не я махнеш ,напред герберасти ваш'то знаме е месаля.Гласувайте пак за тях и пак висете на площадите.

204

Константин

преди 5 години

До Червените милионери А герб и оп станаха милиардери за 7-8 години.

203

Константин

преди 5 години

Аз също не вярвам, че герб имат най-голяма подкрепа. Просто това е като онзи от синдикатите, който твърди, че протестите са глупави и няма защо да ги има. Сега пак тези социолози ни убеждават, че герб имат най-голяма подкрепа. Ще видим на изборите, колко им е подкрепата. Иначе и аз съм за оставка на сегашното правителство. Непочтени политици.

202

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Димитър Ганев е възпитаник на дъртите комунисти Петър Емил - Митев, Андрей Райчев и Кънчо Стойчев... - без коментар...

201

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Нещо не разбирам колегите! Когато си загубил довери е банка си теглиш парите.Когато си недоволен от някой оператор го сменяш.Когато си недоволен като инвеститор от някоя държава напускаш я.Когато си недоволен от България търсиш терминал 1 или 2.Е, добре де защо когато не си доволен от правителството ние българите не се обедим и излезем на улицата като румънците/ при -25* градуса.Докога *** пожарникарче ще ни заблуждава колко сме добре?