44

Анонимен

преди 5 години

Жалък е самият отбор и неговият треньор. Не разбирам от къде имат такова самочувствие нашите поплювковци след като играят с посредствени отбори и дори не могат да запишат победал Още повече не могат да надиграят откровенно слаби и безпомощни отбори. Норвегия не е, и никога не е била нещо особено, а я изкарахме световна сила. Кипър и Малта са на на дъното на световния футбол, а ние под него. Преди години говорихме за Малта като някакво страшилище, днес Косово!!!! ги отнесе с 5-0 в Лавалетта.

43

Анонимен

преди 5 години

В квалификациите напролет идват много по-силни отбори от Норвегия, Кипър и Словения

42

FCB

преди 5 години

Безумно слаб и безпомощен отбор срещу тотални аутсайдери - Кипър и Словения - не мога само да проумея, заради някакво псевдоокуражаване ли - коментаторите се мъчеха да дават положителна оценка на една група немощни отвсякъде ялови футболистчета!!!!!

41

33

преди 5 години

Толкова могат.Разчитат на случайности.Бавни,несвързани,няма идея...Ние сме сега там,където трябва да бъдем-на последно място фактически в една слаба група.Видяхте ли как холандците обърнаха германците при 2:0?Напъваха се,но това на мукул не става.Иска се и малко акъл,тренираност,строга дисциплина без пенсионер вратар...На интервюта се дръвчат като кухи ***,а са гола вода!

40

Анонимен

преди 5 години

Футбол без тичане, бързина и точен пас,без мисъл и удари във вратата не се получава!!!Играе се 90 минути и е колективна игра! И Господ да дойде за треньор, ще видите ,че половината от тези юнаци не могат ,а другата половина стават ....

39

криза

преди 5 години

В последните 3 мача имат 2 равенства и 1 загуба.

38

Анонимен

преди 5 години

Тоя ловешки селянин Хубчев го изкарахте Цезар Луис Меноти.А пък чалгаджиите, дето се спъват в топката, които е събрал по чалготеките едва ли не новите Меси и Роналдо.

37

Анонимен

преди 5 години

Абе кой го интересуват тия селски мачове та пишете всеки ден с такъв патос, че все едно е финала на Световното.

36

Shark

преди 5 години

Е, сефте .............

35

Гиб Мелсън

преди 5 години

Прекалено сме жалки за да продължаваме напред. Ако забелязахте при гола на Словения, никой от нашите не бягаше подир топката освен словенския футболист, при това в нашето наказателно поле. Словенеца си дотича до топката а нашите зяпаха, сигурно се надяваха, че нищо няма да се случи. Много сме бавни и тромави. А капитана Попов е най-тромав, не знам защо го държат в националния. Заради негова грешка стана и гола на Кипър предния мач. Да си спортист не е като да ходиш по дискотеки и да се наливаш

34

ники

преди 5 години

Добре играха, харесва ми националния отбор как играе в последните срещи.За жалост не успяхме да победим.Има доста работа да се свърши, а и ни липсва един свестен нападател, който да има високо КПД.

33

varg

преди 5 години

както винаги се осрахме в псоледните мачове.

32

NoName

преди 5 години

Не мога да кажа лоша дума за момчетата на Хубчев. Има още какво да се желае, но ако погледнем назад какво унищожение причини Перукан и на това трябва да се радваме!

31

Цецо

преди 5 години

Дори и да бяхме станали първи, все тая...! По-добре да не се класираме никъде, за да не берем срам! Вече не храня надежда, че ще гледам качествен футбол на национално ниво...

30

Анонимен

преди 5 години

не може да се отрече ,че се стараха,но толкова си могат...заслужавахме повече да победим,но и съвсем не бяхме с класа над тях....пък и досегашните ни победи бяха все измъчени и късметлийски(като изключим късмета на Кипър)...но повтарям...стараха се ....не изглеждаха толкова зле на терена....но футболът се играе на голове....

29

iceblast88

преди 5 години

Просто футбола в България трябва да се забрани със закон! Всички отбори да се заличат и всички пари които пилеем за ритнитопковците да се насочат към спортове в които имаме надежда - волейбол, художествена гимнастика, шах и тн. Няма смисъл да пилеем пари за разни диваци които като са на терена са недвижима собственост, а в чалготеките са движима! Да прекратим тази агония и да спрем най накрая хуманното дишане на българския футбол! Той отдавна умря!

28

Шопо

преди 5 години

Какъв футбол да има в България ,като в шампиона на страната няма българи ,а бежанци от Африка и Латинска Америка....

27

До футболистите !!!

преди 5 години

Ама хора, вие какво очаквахте да се класирате ли ??? След 1994 г. повече никога няма да има български футбол, след като всички мислят само за чалготеки, плеймейтки, гелове за коса, охолен начин на живот, а за футбол въобще не им дреме....разочарованието е само за пред камерите и хората....а вечерта яко пари в чалготеките и напивания.....

26

Анонимен

преди 5 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Кирил Домусчиев-Гела още ли продава прекурсори и дрога на главорезите от Ислямска държава????За да се дрогират тия *** и да избиват невинни сирийски деца и жени!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Навремето Христо Стоичков каза някои неща срещу перукан и ето го резултата налице сега. Няма как да не изграждаш нищо а само да чакаш на готово да управляваш.Щом Норвегия са първи в групата и са критерий, значи нивото ни е по-ниско.