56

Анонимен

преди 5 години

От 2млн.София бяха излезли има-няма5-600човека ,и имаха наглоста да блокират движението!А медийте ги отразяваха като,че ли са 50-60хиляди !През 90те се излъгах ,да подскачам по митингите за този дето духа!Всичко е лъжа и измама!

55

Анонимен

преди 5 години

На хората им е писнало да се краде безкруполно от управляващите и за това протестират . Не са дошли сметките за ток и парно . Тогава протестите ще се засилят .

54

Анонимен

преди 5 години

Ето как става далаверата с цената на горивото и то не от вчера. Иван Костов разкри как "Лукойл" надува цените, крие данък и изнася капитали в Русия Владимир Йончев Последна промяна на 26 май 2015 Копирано е от Offnews https://offnews.bg/razsledvane/ivan-kostov-razkri-kak-lukojl-naduva-tcenite-krie-danak-i-iznasia-k-510365.html

53

До 60

преди 5 години

София е милионен град и излезем ли,ако тези червени наемници продължават ще бъдат претопени.В София и Пловдив комунистите никога не са печелили и няма да спечелят,каквито и инсинуации да правят.

52

Опи

преди 5 години

Защо не протестирате на работното място срещу вашите работодатели,които ви доят всеки месец?Защо се подписвате да взимате възнаграждение,което е малко?Кой е виновен че цял живот чакате някой да дойде и да ви оправи живота?

51

До анонимен

преди 5 години

Ако Корнелия крепи Бойко дано здраво му е хванала нструмента и не пуска, докато Бойко не оправи парното и не вдигне стандарта. Корнелия да повтаря ,, вдигни Бойко заплатите" и докато не въведе закон да не пуска.

50

Анонимен

преди 5 години

До тук само 57 коментара. Еуфорията от протестите мина - няма лидери, всички поотделно и ГЕРБ си остават за пълен мандат. Българите ги отново разединиха, уплашиха, разбиха.

49

Анонимен

преди 5 години

До 57 Русия не комунистическа страна, Дянков бившия ни финансов министър ,чи го диреше 2год. в Масква?

48

Рано или късно ще...

преди 5 години

Изкуственно се надуват в купените медии БиТиВи и Нова ,,протестите" на шепа хора.Показват се от непосредственна близост група от 50-100 души и се говори за ,,стотици хиляди.Ако ги покажат от по далеч ще се види малкият им брой, но те нямат общ план нарочно.То е все едно да показваш футболен мач само в близък план,нищо няма да разбереш.Стар кинаджийски номер.А и операторите да снимат общ,при монтажа те го махат.Мента на лента.Има човек който снима както трябва и след време ще го видим,сигурен съм

47

Анонимен

преди 5 години

София не протестира и никога няма да протестира в защита на БСП и др. Нинова. Причината е много проста , тук всичко се знае на БКП-БСП и такива като милионерката Нинова . И това всичко е само негативно и противно за тази партия.

46

Анонимен

преди 5 години

До HeinrichHimmler"Защо си анонимен бе келешче."---------------------Ти също си анонимен. Когато си напишеш трите имена и ЕГН, чак тогава може да правиш забележки на хората.

45

Анонимен

преди 5 години

До МишоМишо, склерозирало дъртаче просто, да си чул някой българин да е заминал за социалистическия рай Куба, КНДР или Венецуела? Или пък за Русия?

44

До Странджата

преди 5 години

Ти явно 10 години си живял на луната щом казваш, че намаляла корупцията при ГЕРБ ( дори не се прие законът срещу нея) . Кражби и измами всеки ден. Не знам ало апаши да нямат ден, в който да не са излъгали някой.

43

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До Анонимен 51 Двайсетака го е изкарал, ама от онази дето те е родила.

42

Анонимен

преди 5 години

До троловете на ГЕРБ. Проумейте, че Бойко е пътник, а ЦЦ колкото и да купува и манипулира гласове няма да ВИ спаси. Истината е, че 70 процента от населението не ви диша вече. Където и да пипне човек все е гнило, съсипахте всичко в тази страна. Посочете нещо работещо в тази страна? В коя сфера постигнахте нещо? Хайде сега цвъкайте минуси!

41

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Обаче БорисоФ си е доволен от неговия стандарт!

40

Анонимен

преди 5 години

До HeinrichHimmlerАбе мишок, от километри си личи, че сте платени. Само социални yтайки и квартални кримки се събирате на тези фалшиви "протести".

39

Анонимен

преди 5 години

Гербераците май не разбирате, че недоволството от вашите повръщни няма да затихне. Напротив. Хората са все по-недоволни. Вече не говорим само за цената на бензина. Инфлацията, ниските заплати, ниските пенсии, неработеща съдебна система, полиция. Да изброявам ли още. Мафиотското управление ни направи просяци. Разправата с хора , които властта смята за опасни за себе си, защото и пречат на кражбите. Не се опитвайте да омаловажавате нещата, стигнахте твърде далеч в наглостта.

38

Мишо

преди 5 години

Невероятно, та нали с ме процъфтяваща капиталистическа демокрация.А хората гладни и обезверени. Отчаяни от беззаконие и лъжи!

37

истински българин

преди 5 години

прибирам се след работа в панелката пия си ракииката със салатката тропам по масата вече съм мадерен пред кампютъра споделям клипове във фейсбука,пиша коментари в такива сайтове катоднес бг скрит зад"анонимността" си правя виртуални революции и пак си пия ракията на масата съм голям революционер,да не съм луд да излизам на студа да мръзна там да протестирам...на масата на три ракии тропам по масата у фейсбука правя виртуални революции...ето това съм аз един ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!!!!!