116

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са утайката на човечеството

115

Гражданин

преди 5 години

Някой някога да е обещавал на протестърите, че като падне Борисов, ще се увеличават заплати и ще намаля цени? Кажете го, че нещо съм пропуснал.

114

Анонимен

преди 5 години

Вдигането на стандарта на живот е нещо, което зависи лично от всеки индивидуално. Неможе такива цял живот мизерници и мързеливите от нивото да искат по-добър живот. Ако не си го направиш сам, при което и да е управление ще си пак толкова зле. И заплати се вдигат от работодателя, а не от правителството. Вие сте абсолютно неадекватни и тъпоумни, честно!

113

iceblast88

преди 5 години

Хората вече са отчаяни, гладни, знаят отлично, че са недооценени и като капак всяка глупост която политиците правят налива още масло в огъня. Но като цяло този протест е един последен предсмъртен опит на българския народ да се опита да се пребори с инфекцията. Ако и този път не стане, народа ни няма да има сили за друг опит. Това е простата истина. Каквото и да говорят бившите БКП-ци от ГРОБ, нещата в цялата страна са покъртително зле. Няма нито 1 сектор които да е на ниво Африка дори!

112

Анонимен

преди 5 години

Протести малки и жалки !

111

До 152

преди 5 години

И тогава да умрат тези хора, нали?Чисто физически да загинат?Вероятно и в другите държави хората, които са на минимална пенсия не са внасяли осигуровки, но все пак не са ги оставили на 85 евро( защото толкова е "социалната" пенсия, дори не е 100).Щом мислите, че е нормално:Герб победа! Боко-пожизнен бог!

110

Абе, еййй...

преди 5 години

Жизненото равнище "-е като потентнияМъж!Ако сам не си го ВДИГАШ, И КАКА ВИ *** НЕМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ГО ВДИГНЕ!

109

Анонимен

преди 5 години

До ТеренаСамо да те питам. Колко от тези с минимална пенсия не са внасяли осигуровки и на какво морално основание делят парите за пенсия с внасялите? Да те питам колко от децата на пенсионерите не са в България и не внасят осигуровки да осигуряват пари за пенсиите на родители си. Колко от децата им крият доходи и си и спестяват осигуровки. На Нинова сина й внася ли осигуровки в България? За"инвалидните"пенсии да говорим. Крадливо племе сме! Какви да са ни политиците?

108

Терена

преди 5 години

Минималната пенсия в България е 100 евро. Дори в Албания е 150евро.В криминалната държава-протекторат Косово е 130.За Хърватска е 360.Долу бандата наречена ГЕРБ и Патриотите!

107

Бойко мошенико

преди 5 години

Бойко кога ще оправиш парното? Ток ще има ли скоро??? Само това си е достатъчен мотив за протест.

106

Анонимен

преди 5 години

Панелните таласъми ще ритат гербавите ви кратyни по площадите!Скоро!

105

Анонимен

преди 5 години

Панелните таласъми още си мислят, че някой политик ще им оправи живота.

104

Анонимен

преди 5 години

Ти можеш ли да четеш бе?! Колко пъти трябва да пиша, че нямам нищо общо с ГЕРБ и че последно гласувах през 2008 (не за ГЕРБ). Кьорав ли си, или просто имаш проблем с разбирането на елементарни неща?!Всъщност не ми отговаряй, лягам, че утре все пак съм на работа, за разлика от ей такива безделници, протестърчета ,като тебе, дето дори не знаят за какво са навън.

103

до 141

преди 5 години

много добре знам какво искате ти *** и фат-мак-овБългария пак да стане сателит на масква и субирския император да си разиграва коня как си иска

102

Анонимен

преди 5 години

Много добре знаем какво искаме!Всички гербави крадци и техните *** като теб да търкат наровете в затвора!Искаме достоен и нормален живот, без за целта да е необходимо да сме членове на престъпната ви хунта.

101

Анонимен

преди 5 години

До Хахахааааа. (105)Ха ха ха, не съжалявам, че отделих време да чета коментарите!Научих нова дума от теб - "недоръфляк"!Не само ще се смея много, но и ще си я употребявам занапред с голям кеф :)))

100

Анонимен

преди 5 години

Аахаха, е да де ама на мен не ми дреме за БОКО или ГЕРБ, това е което не разбираш. Ти явно си обсебен от него? Пак казвам, НЕ ЗНАЕТЕ какво точно искате. Нямате ясно изразена представа за какво сте навън и единственото което правите е да вбесявате хората на които им е все тая за вас като затваряте пътища, и точно затова ви се смеем. Дори и синдикатите, които по принцип са царе на организирането на *** протести ви се смеят. Сам си прави изводите нацистче малко и ***!

99

Анонимен

преди 5 години

Химлерчо, нали се сещаш, че ако имаше нормална държава и работеща полиция (за което сигурно протестираш), само поради факта, че си си избрал такъв прякор трябваше да са те прибрали вече....аахахаххахахах, баси панелния клоун!

98

Анонимен

преди 5 години

Тъпчовците си мислят, че като се смеем на протестиращите значи сме от Герб. Не ***, не сме, аз поне не съм гласувал от 2008, смешни сте ни защото НЕ ЗНАЕТЕ за какво протестирате. Нямате ясни искания, и единственото което правите е да пречете на хората да се приберат от работа вечер с блокирането на възлови кръстовища. Да се променил модела?! Какво значи това, да върнем комунизма ли, анархия ли да станем? Да се увеличат доходите? Как точно, пари ли да печатаме? Ей затова сте ни смешни!!

97

100ян

преди 5 години

Какви протести бе братче, стотина пияндура се събрали и затварят вече булеварди да пречат на нормалните хора. Ако имахме нормална жандармерия досега да са ги подпукали и да им спукат гьона разбираш ли. Да се хванат на работа тия шумкари.