35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28За тока не знам, но ще ми повярвате ли ако ви казвам, че в Кот д'Ивоар (да, в Африка) имат по-качествени и нормални магистрали от нас? Вярвайте, че съм работил там една година и то преди 25 години.Ще ти повярвам разбира се.В Кот д'Ивоар не е царувал Тошо Живков 45 години да не може една магистрала да направи.

34

Щерю

преди 5 години

Да свикват с престъпният свят на тъмно...

33

Тъпчо

преди 5 години

Авария и в тока!?Някой да обясни как се получава авария в тока.Електроните засядат някъде по проводниците ли, контакти някакви се запушват ли, що ли?

32

jj

преди 5 години

И на тях да им таковата.....

31

BB

преди 5 години

всеки *** може да напише това!!!

30

Бойко си отмъщава

преди 5 години

Бойко си отмъщава заради протестите. Скоро чакайте авария на тока и водата във всички градове, които протестираха.

29

Анонимен

преди 5 години

Фалшиви новини.

28

Анонимен

преди 5 години

И де не забравите да се подигравате на Майките и на Протестиращите.Защото сега освен умни и красиви, вече ще сте и измръзнали.Кой е като вас.

27

До анонимен Споко

преди 5 години

Сега къде е онзи анонимен Споко дето пишеше едно и също по 100 пъти. ,,Спокойно в София всичко си е наред и няма за какво да протестира". Виждаш ли сега, Бойко те чу. Дано си доволен...

26

Анонимен

преди 5 години

София се презастроява от алчни мутри, които подлъгват селяните в София и ги заробват с тежки ипотеки. Корумпирани чиновници позволяват всякакви безобразия. Резултатът е тъжен хаос!

25

Анонимен

преди 5 години

За тока не знам, но ще ми повярвате ли ако ви казвам, че в Кот д'Ивоар (да, в Африка) имат по-качествени и нормални магистрали от нас? Вярвайте, че съм работил там една година и то преди 25 години.

24

Бойко стайл

преди 5 години

Ей овциии, аз вашият пастир Бойко ви казвам, че ако искате да намаля цените на горивата, трябва да се лишите от някои удобства. Парно и топла вода за какво ви е??? Да сте ми къпани на протеста?? Не ме гледайте умно и да блееете и да не блеетее, решавайте! Ток ли искате, парно ли или да си карате колите??НЕ може всичко инак, ще счупите държавата!!!

23

КРАДЕНЕ САМО

преди 5 години

Когато крадеш без да инвестираш това се получава, очаквайте скоро по лоши неща.

22

очаквайте още

преди 5 години

Падна 1 см сняг, температурата -2 и всичко аварира, не ми се мисли като стане по студено и има повече сняг, направо да ги закриват.

21

18

преди 5 години

Какъв снеговалеж? То няма и 1 сантиметър сняг. Ако в Москва (със скандинавските страни не смея да се сравнявам) управляваха Данчето и гербаджийските крадци, 8 месеца в годината щяха да се тотално парализирани и в бедствено положение.

20

Гицка с жилетчицата

преди 5 години

Смяхте ми се на паловерчето,а? Сега ошфорните сметки са пълни и ще се смея аз.

19

zeus

преди 5 години

Какво сте очаквали, като мрежата е от Тошово време и не е предвидена за такъв товар.

18

Строител

преди 5 години

Ми то не става на една 40 годишна жица да се закачат десет новопостроени кооперации...Просто не става!

17

ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ

преди 5 години

Парно няма, ток също, но сметките ще бъда по-високи. Гарантирано от ГРОБ (СИК)!

16

Анонимен

преди 5 години

Интересно как такива неща не се случват в държави с 10 пъти по-тежки зимни условия. Закрити магистрали, всеки ден аварии на ток/парно... и то след един смешен "снеговалеж" което след 2 часа ще се разстопи.