55

Raiko

преди 5 години

Живея в Бистрица с децата си. Почти всеки ден тока сипра и така е от много години (откакто се помня). Сметките си ги плащам навреме. Ако закъснееш обаче , средняк..и после такса включване. Аз питам: кога ние ще им наложим на тия У.Р.О.Д.И. такса изстиване?Изстива ти къщата, плащат ти определена сума. Необявените спирания да се заплащат от мародерите. Това предлагам аз! Спрат ли ти тока повче от 5 пъти в месеца, следващия без сметка. Трябва да поемат и те отговорност..ако ли не да поемат друго..

54

До 55,а Москва е...

преди 5 години

Не, не си прав,не е нормално затова, че били дошли повече хора в София да стават чести повреди.В Москва например живеят по официални данни 12 млн. и 3 млн. нерегистрирани руснаци. Представи си там както е студено през цялата година 100 пъти да са умрели без отопление. Путин даже реши да не вдига цените на колбасите, а наш Бойко направи далавера с тия салами и затова заслужено си получи прякорът ,, Суджука".

53

Хахахааааа.

преди 5 години

Ами, стойте и чакайте да ви се вдигне, бееее....За "жизненото равнище" ГОВОРИМЕ..!!!МОЖЕ па кака Корни да ви го вдигне.. Хахахахаааааа....

52

дядо Тричко

преди 5 години

кво пак мучите?баба ви се с парно и ток се е греяла.нацвъкаха климатици във всяка дупка и сега им горят кабелите.ми то тока да не е мандра.

51

Анонимен

преди 5 години

Българската инфраструктура е наЙ надеждната в света. Подържа се само от извънземните.

50

Анонимен

преди 5 години

Още ли не са пуснали тока?

49

Анонимен

преди 5 години

Ми нормално е столицата стана шест милиона.Логично мрежата не издържа.;););)

48

Анонимен

преди 5 години

Май в тази държава ще останат само ром с чай и тук там някой пенсионер и мутрите. Това искат да направят всички дружества и управляващите.

47

РУСО п–тенце

преди 5 години

некой пак е влачил жица за БАЛКАНТУТО :)

46

Вълчо

преди 5 години

Нещо много ЧЕЗто взе за се случва!

45

Анонимен

преди 5 години

Сетих се за вица, който УЖ беше за "соца".Звъни абонат на "Електроснабдяване": Ало, "енергото" ли е? Не, тук е "Топлофикация"- София. А-ха! Абе, и на вас да ви е*ба май*ката!P.S. Ама, нали соца свърши, бе!

44

До Бойко Борисов

преди 5 години

Бойко, няма ли да поканиш хората без ток и парно на гръцкия ти остров? Нали до няколко дни ще оправите аварията от ЧЕЗ? Сега е моментът да се направиш на добър семарянин.Хората да те заобичат. Възползвай се!П. С Храната е от теб за гостите от България, нали????

43

Анонимен

преди 5 години

Вече и протестите нищо няма да направят. Всичко какво можа се окраде и ние останалите тук ще продължим да мизерстваме.

42

Анонимен

преди 5 години

Сега ще излезнат едни политолози, социолози и онзи дъртия професор-пенкилер за да разберете, че няма ток заради опозицията и протестиращите!

41

Питам сериозно

преди 5 години

Бойко, освен да гасиш пожари, поправяш ли и електромери? 4 квартала не са толкоз много...

40

Анонимен

преди 5 години

Всичко се разпада в тази държава.

39

До 37

преди 5 години

Как се случва авария на тока ли? Ами електоратът расте ли расте и има слабост към ел.жици. Повредата е в културните особености на един етнос. Жалко, че няма начин никога да бъде поправена.

38

Анонимен

преди 5 години

Спокойно не са само софиянци. И ние нямаме ток вече над 12 часа. EVN СЕ СПРАВЯ! А, климатика не ще да работи. трябва му електричество. Падна 10 см сняг и всичко спря. Ами като дойде истинската зима, какво ще правим??/

37

Анонимен

преди 5 години

Сега остава и водата да се повреди.

36

zeus

преди 5 години

До ТъпчоБаш засядат електроните, понеже проводниците са предвидени за 1/3 от населението, при това с парно. Като заседнат проводниците почват да греят и се запалват ;)