33

House M.D.

преди 5 години

Японецът:- Аз работя 8 часа на ден. 2 за мен, 2 за Императора и 4 за Япония.Българинът:- Аз бачкам 2 часа, защото ние си нямаме император и не ни интересува Япония.

32

healthier

преди 5 години

интересно

31

Ф.С.В.

преди 5 години

Българският народ КАЗВА към японският народ -- НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ КРАДЦИ НА ВИЗИТА ПРИ ВАС -- ТЕ СА ТАМ ЗА ДА ОТКРАДНАТ НЕЩО ОТ ВАС ИЛИ ДА ВИ ИЗМАМЯТ С НЕЩО - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ СЕ "ПРИПОЗНАВА" С ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ! ТЕ СА ПЕРСОНА НОН ГРАТА !!

30

Анонимен

преди 5 години

Ми за председателството каза ли му, че е успешно?

29

Анонимен

преди 5 години

Да включиш в делегацията си мюселманин и то ,да го направиш зам.председател на парламентарна група за приятелство с Япония е жива обида за японците!Япония е единствената държава в света която ограничава дейноста на тази религия ,даже преследва хора проповядващи ислям!Не ,че няма японци мюселмани ,но те в действителност около хиляда и към тях японците не са толерантни!

28

една

преди 5 години

Как не ви е срам не знам? Оня ден едни оядени си раздадоха поредните бонуси само защото са послушни, не че са работили... даже разбрахме, че не са били само те, имало и други; сега и на тия масрафа ще плащаме. А за обикновения човек остават новите цени на горивата, дърпащи след себе си цените на всички стоки и услуги, новите данъци и застраховки по автомобилите, новите тол такси и новите държавни чиновници... то затова хората са вече по улиците, оляхте се и продължавате да наливате масло в огън.

27

Хикару Хината

преди 5 години

Българсикят народ обича японският и мрази тиквосуджуците.

26

истината

преди 5 години

С парите събрани от данъци политиците се разхождат по света.Полза от пътуването до Япония е никаква за българския народ.

25

Анонимен

преди 5 години

Император без империя. Наследник на военнопрестъпник през Втората световна война.

24

aз съм прост

преди 5 години

В Япония ни представя интелектуално нищожество, посестрима на Боко Тиквата, за която Пекин е столица на Виетнам.....Нима сред близо 1 милион заблудени и ограничени фенове на Тиквата няма поне един по - интелигентен от него? Боже, дотам стигнахме...

23

Анонимен

преди 5 години

Според тая *** Пекин е във Виетнам.

22

Щерю

преди 5 години

Така е - касетофонът ми Hitachi още пее та се къса...

21

Митко

преди 5 години

Не знам дали Пекин е столица на Виетнам, но столицата на Япония със сигурност е Улан-Батор...

20

Анонимен

преди 5 години

Хахаха! Няма нужда да обясняваш на императора на третата икономическа сила в света че е ключов фактор. Той си го знае. Хаирлия да и е безплатната екскурзия!

19

Шопо

преди 5 години

Цветето обясни ли му ,че Пекин е столица на Виетнам...

18

Анонимен

преди 5 години

Юруш на маслините, другарииии, че рубли ще видите през крив макарон....

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Да, в Япония ислямът е забранен и всичко свързано с него.АБСОЛЮТНА ЛЪЖА !

16

Анонимен

преди 5 години

Българският народ се чуди как да оцелее и не му пука за японския. А относно столицата на Виетнам - ми може някой ден Китай да завладее Виетнам и наистина столицата на Виетнам да стане Пекин, тя жената пророк, вие - не знаела...

15

ОТНОВО ЕКСКУРЗИЙКИ

преди 5 години

Браво! Ашколсун! Аферим, машала на японците! Пратихме Цвета и нейната делегацийка да пийнат, да похапнат, да поспят в пет звездни хотели, да се наснимат в Токио и с "техния дедо" и после по живо по здраво! Нямам дума що народна пара е пръсната за 18 хиляди километра път (отиване и връщане) + ол инклузив за реално какво? Но така едно време награждаваха послушковците на режима. Със скъпи екскурзийки зад граница. Нищо ново.

14

Анонимен

преди 5 години

Не каза ли,че Токио е столица на Корея или Виетнам?Абе толкова млади,владеещи чужди езици,интелигентни хора има в България на 35-40 г. възраст,защо само простите са на власт в България,че и ги пращате да ни излагат.