34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Когато твоята лична си признае, тогава и те"Може неговата лична майка да НЕ е като твоята майка - ***. А и е прав човекът, с какво са виновни политиците? И къде са "мъжете" на тези майки с увреждания, които са им направили болни деца? И с какво са по-значими и важни тези майки с увреждания? Нима тия кресли са по -важни и значими от здрави ии нормални майки и здравите им деца?

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" не е системата, вас Господ ви е убил"Нито Господ, нито Държавата, нито народът, нито политиците са виновни, че разни кресливи майки с увреждания имат болни деца! Тия патки СПЕКУЛИОРАТ с болните си деца! Изискванията им от Държавата бяха изпълнени, г-н Валери Симеонов се оттегли от постта си; а ти патки пак протестират! Човек да се ОТВРАТИ от тия НАГЛИ ПАТКИ!И НЕ СТЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ МАЙКИ И ЖЕНИ В ТАЗИ СТРАНА И ДЪРЖАВА, "МАЙКИ" С УВРЕЖДАНИЯ!

32

Kalesi

преди 5 години

Systemata na bg pezident gi ubiva..? vai, vai....allah....

31

Анонимен

преди 5 години

Тия са играли хоро от радост, че са свалили Валерката ли? Е няма такава простотия! Айде, след като това ви беше целта, скривайте се! Децата ви ще са горди с вас!

30

Анонимен

преди 5 години

Майките с увреждания - грях, не грях, но хората отдавна намразиха тези пет шест кресливи свраки !

29

Анонимен

преди 5 години

Добре де, половин година висяха пред парламента, а не можели да работят. Уж не искаха пари, ама да им се дадат... Е ама и аз искам да не работя и да ми се плаща. Хайде стига. Наистина нуждаещите се не са сред вас. Те са до децата си и наистина си ги гледат както могат, с колкото могат.

28

Долу БКП/ДПС

преди 5 години

Е какво повече искат наказаните от Господ, комунистически майки?

27

Анонимен

преди 5 години

Дълбоко съчувствам на хората с увреждания и техните семейства. Затова трябва да се намери решение. Да им се даде бюджета за следващата година, те да решат от кое да се намали за да има повече пари за тях.

26

Анонимен

преди 5 години

"Толкова пъти сме лъгани, толкова пъти ни е обещавано", отбеляза Вера Иванова.никой не вярва на крадливата червена сгaн. И какво? Крякахте, викахте и накрая пак гушките празни :)

25

Анонимен

преди 5 години

Червеногерберите ?П.ърдите ли в бурканите ,за хъба Балкан ? Да го пълните с газ. Ако не ви стигат бурканите ,най близката централа на Герб . И повече боб !

24

БКП= ГЕРБ

преди 5 години

ЕХОО! ЧЕРВЕНИТЕ ПО ДГЪЗНИЦИ НА БКП-ГЕРБ . К ВИЧИТЕ ЛИ ? К ВИЧЕТЕ ?

23

Анонимен

преди 5 години

До 13Когато твоята лична си признае, тогава и те

22

Анонимен

преди 5 години

До 24Хората ги подкрепят, единствените, които са срещу тях са комплексираните анонимни тролчовци като вас, които дори ги е страх да си покажат истинската самоличност, поради шубе от обществено порицание. :)

21

Анонимен

преди 5 години

Днес е имало заседание на т.н. майки и мутрите на червените олигарси с др. Нинова на Позитано 20 . Основна тема е какво да се измисли като повод да продължат опитите за сваляне на Борисов , защото арестуваните олигарси на БСП са заделили милиони за тези цел. Парите са добри и не са за испускане казала др. Нинова. След това ще се консултират с т.н. Президент др. Радев , защото е огладнял и са му взели рушвета за самолетите Грипен .

20

Анонимен

преди 5 години

Аман вече, бе! То не бе врещене, не бе чудо! Със сигурност успяха да постигнат едно- да отвратят хората и да ги настроят срещу себе си. Големи жертви, голямо нещо...Бахтън

19

Мак

преди 5 години

Тези обещания са като на децата "Мамо аз повече няма да правя така"

18

Анонимен

преди 5 години

URUZITE SA TURSKA OBSHTNOSTNA GRUPA SASHTESTVUVALA V BALGARIA OKOLO 17000 G.URUK-URUCKA E KATOP MAKEDONEZ OT RUSE,A OTGORE NA VSICKO I ISTORIK.

17

Анонимен

преди 5 години

Хайде да направим протест срещу Трифонов -той уби българите с чалга .

16

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да пуснете по медидите някой виден герберастки по ми яр да оплюва жените.Нещо псевдопрофесора по Тиквология Мишо Константинов, синдикален лидер там нещо на Ка Ние Сие Йебие или на Пуд кре па.Вижте там, потърсете.

15

Перко

преди 5 години

Тия само си измислят причини да се веят по улиците, вместо да си гледат децата. Сигурно добре им се плаща