35

Владимиров

преди 5 години

До До ВладимировНеслучайно съм написал подивяло...т.е. бездомно и скитащо в гората от доста време. Вълци хора не нападат, освен ако не са полудели от глад, а в случая наблизо е имало крава, нали? Просто хората не са чат от менюто за вълците. Освен това вълкът, за разлика от кучето не хапе, а директно прегризва гърлото.

34

До Владимиров

преди 5 години

Ако беше куче на някой от селото,хората са щели да знаят чие куче е и да го застрелят. А сега ловци търсят въпросния вълк. Дано го утрепат да не тормози хората повече.

33

...

преди 5 години

До ВладимировАз съм на същото мнение. Кучетата се боят от кравите, а бабата от стреса и уплахата си в ситуацията е помислила, че това е вълк. Кой друг е видял вълкът освен нея? Нетипично поведение за истински вълк.

32

Владимиров

преди 5 години

Значи, вълкът вместо да нападне кравата, която е част от обичайната му храна, тръгва да, забележете хапе, вместо да й прегризе гърлото, както винаги правят вълците, една 74 годишна старица, която пък, въпреки възрастта си, пъргаво се качва на дърво, защото....кравата изгонила вълка...Хора, глупави вълци има само в детските приказки. Това или е поредната фалшива новина, или става въпрос за подивяло куче...

31

Анонимен

преди 5 години

За какво са ни вълци и чакали изобщо?Ако ги няма,ще се увеличат тревопасните животни,което е по-добре и няма да плашат хората.

30

Анонимен

преди 5 години

Това е бабата на червеният шалвар,която е на турне в Германия, докато ловците от селото си смазват карабини един на друг.Бедния вълк 🐺 решил да изневери на кравата 🐮, неуспешно!!!

29

Чудя се

преди 5 години

Вегани как не скочиха на протест??? Да оправдаят вълка, че е искал само да пасе трева заедно с кравата, защото е рядка вегетарианска порода и е останал неразбран.

28

Вълкът

преди 5 години

Като не открил 3-те прасенца и Червената шапчица, се заял с баба й.

27

До 25 кучезащитника

преди 5 години

Абе ти луд ли си??? Надявам се да е шега. Това е вълк, не куче и е щял да изяде бабичката, а ти предлагаш ловците да застреляли бабата и да оставили ,, живинката". Да те гони тебе вълк и ще видиш какви хубави думи ще кажеш по адрес на майка му вълчицата...

26

Анонимен

преди 5 години

Като е клекнала в храстите да *** вероятно, вълкът е решил, че тя маркира неговата територия вероятно и са се сбили... хахахах

25

Питам

преди 5 години

Ами то вълкът пак ще ги нападне, щом не са го застреляли. Следващият път кой ще отърве бабата???

24

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияШайссе, къде го чуукаш, къде се пука! При чем тут русские и Гитлер? Направо се издаваш, че ти се плаща за такива текстове.Ако потрябва, руснаците пак ще влязат в Берлин, за четвърти път!А вълците нападат елени изключително като са в глутница. Едър мъжкар ще убие вълк. Ама ти откъде да знаеш?

23

House M.D.

преди 5 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

22

кучезащитник

преди 5 години

Е как ще трепете вълка бе!И той душа носи,животинка.

21

Честен човек

преди 5 години

Отстреляйте бабата и оставете животинката да живее...

20

Деян Куцев

преди 5 години

Да си го каже направо че се е изхождали до тръба. А вълците търсят старите,болните и слабите. Ако я беше изял щеше да ни отърве от една тежест за обществото.

19

привет от Германия

преди 5 години

Абе силни и пъргави животни като елените не могат да се спасят от вълк , а баба Наиле успяла дори да се качи на дърво ?!Това ми прилича на мита ,че руснаците без чужда помощ победили Хитлер !

18

Поправете статията

преди 5 години

Вълкът е по-скоро прегладнял да налита на баби. Не е върколак, че кръв да му се пие, че сте го написали ,, кръвожаден". Кравата,сгрешено е кравятя в заглавието е,,подплашена" от вълка дето гони бабата нали??? Аз от статията накрая разбрах, че бабата се казва Нейле,не кравата. Как се е борила с вълка не разбрах,обачеИнак браво на кравата ,, подплашена", но се отзовава да спасява баби, за разлика от кмета на селото и другите овчари. Пратете я в Е.С,някой да я предружи до терминал 2.

17

Шопо

преди 5 години

Тая крава е разработка на военните ! Пращат това изобретение на границата с Турция-да боде имигрантите...

16

hmn

преди 5 години

Статия от тип "България изнесла 2 милиона компютъра за Япония". Вицът всички го знаем. Тъжното е, че това е смъртта на българския журнализъм. Умрял е и не мърда вече.