297

Анонимен

преди 5 години

ОАЕ търси да купи и мъжки ***, и някои веднага ще тръгнат да ни ги продават...

296

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно - НЕ! Никакви продажби на земя! Ако някой го направи е ега ти недалновидния *** и продажник. ОАЕ да си търси други начини да се изхранва а не да изкупува България на безценица. Че много умни са извъдиха тия араби харесало им било виж ги ти. С тъпите си петродолари смятат че могат да купят всичко. Ако някой позволи това да стане е най - алчния продажник ,който може да съществува. Никакви продажби на земя! Т

295

Зоро

преди 5 години

ЧЕ ТО НАЛИ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НЕ ПОЗВОЛЯВА ТЕЗИ " МАНЕВРИ", БЕЗ ДА ИМА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ДС И ПРИЕТ ЗАКОН ОТ ПАРЛАМЕНТА НИ. КОЕТО ЛИШАВА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМИ ОТ ДОХОДИ И РЕАЛНО ЦЕНООБРАЗУВАНЕ .

294

Сс

преди 5 години

Да живее бай Тиквун царя на продажници те..

293

Тунджата

преди 5 години

Ако искат продоволствия, има бакалии, магазинчета, хипермаркети, да си напазаруват от там!

292

Анонимен

преди 5 години

Продажбата на земя е разрешена и в другите страни от ЕС. Защо не си купят земя от Германия или Франция. Сигурно защото там земята е 10 пъти по-скъпа от нашата.

291

Анонимен

преди 5 години

"Кой умник измисли продажба на земя?"Същия който измисли и продажбата и подаряването на заводите и фабриките ни. Вместо да изнасяме продукция, ние им подаряваме имуществото си.

290

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ НЕ СЕ ПРОДАВА!!!! ДА СЕ ВДИГНЕМ НА ПРОТЕСТ И ДА Я ЗАЩИТИМ!!!!!!!!

289

dfh

преди 5 години

Трябва да се създаде закон, който да забранява на разни чужденци-особено на руснаци и поганци-да купуват и притежават земеделски земи!! За тази земя, нашите деди са проливали кръвта си и са давали живота си!!!Румънските тикви да си ги продават ако искат, БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ да е на българите!! Също трябва да има закон, който да забранява да се притежава повече от 5000 дка еднолично!!!

288

Ana

преди 5 години

До АнонименГрешите малко, земята е Национална сигурнос, независимост, свобода...всичко , за което сме се борим с пушка,

287

От старите хора

преди 5 години

"Земя и деца не продавайте! На продажниците пътя показвайте!" Това са казали старите хора от опит. Сегашните всичкознайковци бълнуват инвестиции, свежи пари и бабини деветини. Все едно след повече от 10 години продажба и инвестиции сме цъфнали и мед тече от чешмите. Явно част от хората живеят в измислен свят. Това е едно от най-опасните действия да си продадем земята и после да се чудим от къде ни е дошло. Никой икономически грамотен не продава първичен ресурс, а крайна продукция и печели.

286

До 303 Зелев

преди 5 години

В Бг-то всичко се продава.Простолюдието няма право на глас.Национално богатство имаше до 1991 година.Произвеждай,продавай и спечели е сън за бедния българин.

285

Зельо Зелев

преди 5 години

Банкянският *** няма право да продава българска земя, защото тя е национално богатство! Земя не се продава! Произвеждай, продавай, печели! Откъде накъде ще продаваш земя?! Това не е инвестиция, това е грабеж! Ограждат земята, като собственост на ОАЕ и край!

284

Хахахаха

преди 5 години

До чичо--------------Нали знаеш че няколко българи без това продадоха България за жълти стотинки.Така че шейха ако иска и реши ще купи земеделска земя колкото иска.Човека от Дубай знае че *** за пари ще продаде и майка си.От мен хубав ден;)

283

чичо

преди 5 години

за българската земя векове нашите предци са проливали кръвта си! Земя не се продава! Като са гладни да им продаваме жито ,но земя никога!

282

bluesky1

преди 5 години

После викате ромите били такива, били онакива....ми то всички в тази страна сме бетер роми!!!!!!!!!

281

Анонимен 300

преди 5 години

Египет открай време е житницата на Средиземноморието. Римската империя е искала да го завладее и го е завладяла, поради тази причина.

280

Анонимен

преди 5 години

до Иван.... Какъв Египет те гони бе. Ти четеш ли какво пише или караш на Ръчна. Става въпрос за Обединените Арабски Емирства не за Египет. Египет има продукция да ни затрупа десет пъти. От египет се хранят в Катар Бахрейн Кувейт Саудитска арабия. Ходил ли си в египет да видиш истински домати краставици чушки дини пъпеши и каквото се сетиш. Межди Александрия и Кайро имат най големите градини които неможе и да си ги представиш. Нил ги захранва с вода и продукцията е в огромни количества.

279

ognyanz

преди 5 години

Като си продадем обработваемата земя на арабите, какво ще остане за българския народ? Социални помощи?

278

Bg izmet

преди 5 години

Zameniam 10 dekara BG plodorogna zemia Za petrolen kladenec v oae rabotesht.