158

Анонимен

преди 5 години

НЕ СИ ИГРАЙТЕ С МЪКАТА НА ХОРАТА, НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ И НЕ ИЗНУДВАЙТЕ- ГУСПУЖА ИМПЕКСОВА ДАДЕ ЛИ НЕЩО ОТ МИЛИОНИТЕ СИ НА КЛЕТИТЕ СЕМЕЙСТВА ИЛИ САМО ОБРА И НАСЪСКВА- ТАЯ Е ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНА КОЛКОТО ЦЯЛОТО ЧЕРВЕНО КОТИЛО НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ. А ЗА ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ТВЪРДО ДА ОБИКОЛЯТ ЛУКОЙЛ.

157

Анонимен

преди 5 години

Голема победа Корнело,ТРИ КРАВЕ/ТИНИ ОСОБЕНО ЕДНАТА-МАМУТ,ПЕТИМА БРАДАТИ МАЙКИ С НЕМИТИ КОСИ и едно,две клети деца "ПОБЕДНОТО ХОРО С ЧЕРНА БАЙРАЦИ"НА ОРЛОВ МОСТ!!Да се благодариш ЧЕ МЕДИИТЕ СА ВАШИ,ИНАЧЕ ЦЯЛАТА ГН/УС ЩЕШЕ ДА СЕ ВИДИ.Повръща ми се от БТВ.НОВА,БНТ.КАНАЛ 3,БУЛГАРИЯ ОН ЕЪР!!Комунист-олигарх,комунист-олигарх,комунист-олигарх ПРОПАГАНДАТОРИ НА БКП И ДПС.Сега вече няма никакво съмнение КОЙ ПЛАЩА НА ЛУМП/ЕНИЯТА.Да ви се върне стократно.

156

До до79

преди 5 години

Констатация, не обида. Най-опасни са глупаците - не е ли факт? Понеже не разбират какво правят, мащабите на злото там са отвъдни.Информация - има я в изобилие. Кристално ясно е че, менторите ви не могат да дойдат на власт демократично, с избори, затова ви употребяват вас. Служебно правителство на Радев и в него вълшебници и феички които ще оправят всичко с магическа пръчица ;)Кукловодите ви са на изток, между другото...Вие ще бъдете употребени и изхвърлени. Парите ви ще са едно нищо.

155

Анонимен

преди 5 години

искаме безниз по 22 стотинки.

154

Анонимен

преди 5 години

ОТ 167 - *източно ....

153

месара

преди 5 години

послееееееден валс, сбогом гърбаци :))))))

152

Анонимен

преди 5 години

Тогава,защо ревахте"оставка на Валери Симеонов"?

151

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 153: "Кой може да докара външни инвестиции"? Това, което е ясно е, че гербаджиите не могат. При ръста на БВП, който имаме, изоставаме даже от предпоследните в ЕС. И докато Бойко управлява, няма изгледи това да се промени.

150

Анонимен

преди 5 години

До GGПо-добре протест, до приемане на закона за лустрацията. Другите источноевропейски държави отдавна я свършиха тази работа.

149

чистота

преди 5 години

ТАЗИ ЗАБРАВИ ЧЕ ОТКРДИХА БАНКИТЕ 96-97 И КТБ

148

Анонимен

преди 5 години

До GG: "подкрепа към правителството"? Пак старите к'риминални приятели на Бойко - Трактора и Пашата и наетите от тях ли да излязат да площада? Това вече сме го гледали.

147

GG

преди 5 години

Контрапротест или по скоро подкрепа за правителството. Писна ми от некви платени хейтъри наркомани ! За 1ви път наистина се прави нещо в правилната посока. Нека излезем и да покажем подкрепа към правителството ! Като я видя тази и ми разваля настроението ! Смешна е вече...

146

Анонимен

преди 5 години

До *** ИмпексоваНищо не може да бъде по-лошо от боко и цвъ-цвъ, които окрадоха държавата няколко пъти и са вече милиардери... Поне Нинова е по-интелигентна от вечно киселия пъпеш-ритнитопковец от банкя.

145

Miroslav Nikolov

преди 5 години

Остаряха будалите дето ходеха по митинги и после гладуваха. Сега се появиха новите млади будали, като ги гледам някои са нахъсани и си вярват че нещо ще се промени. Този оня на власт и парите пак при масоните.

144

Курнелия Импексова

преди 5 години

Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?

143

#оставка

преди 5 години

Според нея сега голямата победа на майките на деца с увреждания не е оставката на Валери Симеонов, а събудената гражданска енергия. Тя ги поздрави за това, че 26 дни не отстъпиха от най-исканията си "от милото, което има една майка детето си". Браво г-жо Нинова! Долу гнусните социопати и крадци от Герб!

142

Анонимен

преди 5 години

Герб колкото е дала на България, Корнелия толкова е откраднала.

141

Анонимен

преди 5 години

Нинова е следващия министър-председател на България! Герб няма да изкара пълен мандат. Народа ги мрази защото ПРЕКАЛИХА.

140

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 148 Нали за това има техна полиция, кой ходи на протести, колко хора и от къде са, кои са организатори, как да се направи за да не протестират и пр. полицейщина.

139

ognyanz

преди 5 години

Краднелия на власт, НИКОГА.