137

Анонимен

преди 5 години

До131. Това го правехме и в соца и след това. Освен това забавление има и други.

136

Име

преди 5 години

бежанци задръстиха сънсет булевард, ето тове е новина ционист ен ен! можете ли да го постигнете, а евреи?

135

Име

преди 5 години

цецко, не казвам..., че си гриозен и ***, но окей. върви при братята си на сънсет булевард! там се събират секви,,, от сега нататък!

134

Анонимен

преди 5 години

Във Франция,при цени на бензина малко по-високи от нашите и заплати 10 пъти по-високи от нашите протестират срещу цената на горивата,очакват се поне 50 000 души да излязат на протест,а в най-бедната европейска страна и 5000 не искат да излязат.Затова ще ви дерат кожите до откат.И не се оплаквайте.

133

Анонимен

преди 5 години

A как е в Хърватия, как в Хърватия, колко е бензина?

132

Анонимен

преди 5 години

Що в Македония бензина от Лукойл е по-евтин?

131

Анонимен

преди 5 години

Влизате в домовете на хората и ги заплашвате с арести,ако протестират.Мерките били превантивни.Айде,бе!И при комунизма не е било така.Ще си протестираме колкото искаме,има много причини за това.

130

Французин

преди 5 години

Основния проблем на Франция сега е, че Лукойл държи монопола на горивата, ако Франция иска да се оправи требе Версай да изгони Лукойл и само тогава французите ще можеме да точиме евтин бензин.

129

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Оставката на Симеонов беше задължителна в деня, в който изрече гнусните думи, а не защото децата с увреждания искат да свалят Борисов от власт. ГЕРБ, БСП, ДПС и ОП (а и Воля) са превърнали политиката в гнусна гаша от лични интереси и това трябва да се промени, но в случая става дума за падането на едно гьоле в локвата с кал. Това самоият Борисов трябваше на момента да го спре и да поиска оставката на Симеонов. След като не го направи, значи и той изрича същите думи. Затова протестът ще продължи

128

Гербаджия

преди 5 години

Дъщеря ми я възпитах в западните ценности. Отиде в Германия, но не ми казва какво работи. Само вика, че получава много пари и много банани!!Слава на ГерП!

127

Анонимен

преди 5 години

Ти да видиш Лукойл вдигнал и на Франсетата цените на горивата, и те протестират "горките"

126

изнервен

преди 5 години

До 131. Айде и тоя взе да говори от името на народа. А бе много народи станахте ил иси един и същ морав озлобен анонимник, който пуска едни и същи коментари?

125

изнервен

преди 5 години

До 129. За разлика от теб, аз никога не съм се идентифицирал с целия народ. Просто смятам, че тези, които харесват ГЕРБ са повече от другите партии и затова те печелят. Няма нужда да го доказвам, факт. Само не ми излизай с глупавия коментар, че ГЕРБ купува изборите, защото спечелиха и през 2009, през 2014 и 2017, когато не бяха на власт. А и уличени ОФИЦИАЛНО за търговия с гласове са лица от БСП и ДПС.

124

Стига политика!

преди 5 години

Аз обичам Хелън,тя обича мен - това е! Нямате ли си жени или гаджета та да се развихрите през уикенда?! Първо - сутрешен секс - после в кухнята . малко хам-хум,кафенце,мием зъбки и в Леглото - да си поиграем здраво! Кво ми се правите на големи полит-икономисти и разбирачи?!

123

Анонимен

преди 5 години

Да дойдат Слави и Мая, Слави да ни дигне мерезето, а Мая с влака трака-трака да обикаля родината и да прави добрини и да живеем добре, защото ние българите заслужаваме да живеем добре, заслужили сме го, а не както сега несправедливо да живеем зле!

122

Анонимен

преди 5 години

Не оставката на Симеонов,народа ще ви счупи коалицията.Вие си живеете във ваш собствен свят на охолство и комфорт и се правите,че не знаете как живеят останалите хора,а имено-отчаяни от мизерия и безнадеждност -едни ще продължават да се изнасят,но друигите ще ви пометат като луда крава теле.Вервайте ми.

121

Гербер

преди 5 години

Ще управляваме до дупка. Никога повече оставки. Нека помним Станишев, Орешарски, Пеевски и Доган.

120

Анонимен

преди 5 години

Тогава остава ти да си народа мишко Изнервена!

119

Анонимен

преди 5 години

Збоооогом, збоооогом кааазах

118

Ханс

преди 5 години

Тоя ги разменя като пешки на шахматна дъска....няма сваляне от власт,ще е вечният политик..агент 007