157

Анонимен

преди 5 години

Гросмайстор Цвък-мъдър и дълбок

156

Цецо

преди 5 години

До 177 Смелчага, върви понеделник на протеста да ги ступаш и да не забравиш да кажеш че аз(цвъки) те пращам.

155

Анонимен

преди 5 години

ще стане още по смешно герб с дпс и патриотите хахах

154

Мда

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАБСП е стара партия с постепенно затихващи функции.ГЕРБ го чака бърз залез.По-интересно е с какво ще бъде заменен-нещо от рода на НДСВ или нещо съвсем ново.

153

А бе

преди 5 години

Стига сте плашили децата с БСП и ДПС!Цялата ви пропаганда се върти около това!Спокойно,няма да дойдат БСП и ДПС на власт,ама и вие няма да останете!Народът иска нещо съвсем различно и то ще се появи,бъдете сигурни.Историята помни много такива "безалтернативни",дето са си заминали и нищо не е останало.Като СДС,примерно.Времето на "Проектът ГЕРБ" изтече,поради изчерпване....

152

Анонимен

преди 5 години

"Демократична България" са страите провалили се ДСБ и Да България - стара претоплена манджа.

151

Анонимен

преди 5 години

Щом и Странджата се е цанил да защитава гърбавите, краят е близко.

150

Анонимен

преди 5 години

Ще сменим ГЕРБ с коалицията "Демократична България"- единствените малко останали интелигентни политици, които знаят как да изведат България напред и какви реформи да се направят, за да догоним другите Европейски държави. Но Герберската пропагаднда за оплюване не е за подценяване. Би ли обяснол по-точно за какви реформи знаят "Демократична България"за които другите не знаят и с които ще догоним другите в ЕС. Защо не ги казват тези реформи, народът тъне в мизерия, а те ги пазят в тайна!

149

Анонимен

преди 5 години

Само да попитаме. Колко се изхарчи държавата с парите от народа за заведените дела във Страстбург когато г-н Цветанов беше вътрешен министър.

148

Ха-ха

преди 5 години

Цецо Дългото ухо прави точно това,което препоръчва да не се прави-плещи глупости.Ако има нещо,което хората да мразят най-много в ГЕРБ,то това е самия Цветанов.Поне 3-4% от вота им се губи заради него,обаче си го държат и то на предна линия!Обаче може и да са прави,ако неговите изборни шашми носят повече гласове от загубените.

147

Анонимен

преди 5 години

Писаха, че дъщеря му е започнала веднага работа при Кристалина Г. в СБ след завършване на бакалавърска степен в Англия. Вероятно е случайно, момичето е много кадърно.

146

Анонимен

преди 5 години

До 156Ще сменим ГЕРБ с коалицията "Демократична България"- единствените малко останали интелигентни политици, които знаят как да изведат България напред и какви реформи да се направят, за да догоним другите Европейски държави. Но Герберската пропагаднда за оплюване не е за подценяване.

145

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да ми обясни по-точно ако сменим ГЕРБ с БСП какво конкретно ще направи БСП да се повишат доходите? Защото аз нито съм чул, нито съм видял нещо по-различно от ГЕРБ в това което те смятат да правят ако са на власт.

144

Име

преди 5 години

представете си само: картина на сиенен от хеликоптера на дойче вела... сънсет булевард е каптиран от млади, брадати майки с деца в ръцете... които търсят справедливост от папата, за децата си от мъжки пол под 15 години..трагедия! а? но това е е действителността!

143

Я да видим

преди 5 години

Грозник викате ама шест апартамента. Вие умници и красавци по колко имате? Жалки ***.

142

Анонимен

преди 5 години

Няма да се п'уашите малко ви остана. За гърбавите става въпрос ако някой не е разбрал.

141

Анонимен

преди 5 години

Цветанов прилича на живущ в Столипиново.

140

Добре де

преди 5 години

Абе Цвъки, уж нищо не е счупено, пък изведохте България на първо място по корупция и кражби. От това по голямо счупване, едва ли може да има.

139

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ ЗАЩО МИ ПРИЛИЧА НА ПАЛАЧ?

138

Анонимен

преди 5 години

До ИмеЦветанов поне има европеидни черти ти сигурно си някой двупръсточел азиатец.