177

Анонимен

преди 5 години

Генерал Радев беше единствената надежда на хората и от страх,да не поиска народа Радев да вземе властта,според Афера сте му сложили свой човек там "Цветлин Йовчев",за да провалите и президента,за да служи на вас!Варвари!

176

Анонимен

преди 5 години

Защо изгонихте немската ЕВН от южна България?Осирате се навсякъде!Некадърници!

175

Емигрант

преди 5 години

Оставката на Симеонов е очевиден резултат от сделка с ДПС, вероятно подпечатана днес на срещата Карадайъ - Цветанов, след която от ДПС отново повториха ултиматума си "или оставка на Симеонов, или избори". До вчера Борисов уверяваше, че една оставка на Симеонов може да доведе до "счупване на конструкцията" на управлението и "правителството да падне". Сега явно вече жертването му се е оказало част от откупа за Доган. Дали сделката е за още време на власт или е за това как ще изглежда следващо управление - ще видим съвсем скоро. Едно е сигурно - днес Борисов направи още една крачка към все по

174

Анонимен

преди 5 години

Ами нали щеше да я счупи нали беше гайката която ако падне пада и правителството -сега вече не е така кога стана така когато се надигна вълната от всеобщо недоволство .Ами това раздаване на 40лв за пенсионерите тези от които са и моите родители с 40г трудов стаж и пенсия от 230лв защото са попаднали в такъв период на изчисляване ами преизчислете пенсиите -Призовавам всички да им върнат тези пари те са унижение -Докога ще ни унижават-тези които им изкарваме заплатите -те нищо не произвеждат

173

Народа

преди 5 години

Една дума за гЕРБ - ОСТАВКА!!!Ако искат втора - ЗАТВОР!!!

172

Анонимен

преди 5 години

Стига, бе! Нали при оставка на Симеонов щеше да се срути небето, щеше да настъпи апокалипсиса.

171

Анонимен

преди 5 години

Под думата "управление" за 30 години българските политици доказаха, че разбират едно - да продават интересите на България. Колко ли е мизата? Явно е много висока при толкова свръхбогатство вече.

170

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че хората не ви дишат!Нищо освен насилието,ви държи на власт,насилие над собствения си народ.

169

Я па я...!

преди 5 години

Стига с тая мантра обединител.Такова животно няма.

168

Анонимен

преди 5 години

"Масонът и библиотекарят Цветлин Йовчев, който Цацаров спаси от арест по аферата Червеи последната му мръсотия!Цветлин Йовчев, който овъртоли и провали целия ДАНС, който провали Орешарски още тогава написахме, че щом Цветлин Йовчев е вътрешен министър на това правителство, с него е свършено от първия ден, и точно така се случи.РАДЕВ, РАДЕВ, ПИШИ СЕ БЕГАЛ, С ТОЗИ СЪВЕТНИК! ЯЗЪК ЗА ЕНЕРГИЯТА НА ХОРАТА, КОИТО ТЕ ХАРЕСВАХА! С ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, РАДЕВ, НАПРАВО СЕ САМОУБИ!",цитат от Афера

167

Анонимен

преди 5 години

Този от снимката когато го видя правя две асоциации, раирани дрехи и затвор.

166

Анонимен

преди 5 години

БСП и ГЕРБ са за затвора, както и всички управлявали през последните 30 год.

165

Анонимен

преди 5 години

До 169Ами тези реформи, които ГЕРБ 10 години протакваха, тези реформи, които беше започнал Христо Иванов - съдебната реформа, от която ГЕРБ се уплашиха, защото е важно за тях да пазят статуквото на олигарсите. И после той безсилен подаде оставка. Лъжите на ГЕРБ вече ги виждаме, да, правят по нещичко, по малко, колкого да не е без хич, но не е достатъчно и е толкова мудно, че изостанахме и вече сме последни в ЕС. А БСП не са решението. Само коалицията "Демократична България" е, но българинът още

164

Х

преди 5 години

А тоя къв бандит е !!!

163

socialen

преди 5 години

Най-хубавото от цялата работа е, че Борисов ще го отнесе. Всеки път, когато турат, Борисов да "управлява" хората се спукват от протести, защото Борисов е тотален некадърник.

162

До 189

преди 5 години

Поплювко ако си мислиш че правиш услуга на гърбавите с глупостите които плештиш давай смело.

161

Анонимен

преди 5 години

Да, много обичам да ги гледам и да им се радвам на олиго...фр.нията.А най-обичам като изтипосат това недоразумение на снимката да дава акъл.Колкото по-често го дават, толкова по-добре за България. Има мозък колкото да не падне като ходи. И му личи отдалече.

160

Анонимен до Странджа

преди 5 години

Странджо ГЕРБ наистина са пътници но искрено се надявам за централния Софийски затвор. После ще издирим и такива като теб кото тролят за хунтата ГЕРБ.

159

Анонимен

преди 5 години

Много обичам разни кандидати за 4-ти километър и Карлуково да дават дефиниции за БСП.Гледайте си епикризите, че вече и антидепресанти не ви действат.

158

Анонимен

преди 5 години

Е, как ще я `счупи` нефелната коалиция. Тия и да измрат от гроба ще викат - `Стабилни сме! Стабилни сме!`Ще се държат като кърлежи един за друг , иначе уйде коньо у ряката - край с баници и лапачки, край с еврофондове и офшорки.