197

Гошо

преди 5 години

До професионалистКато начало ще го взмат в СЦЗ поне за 5 - 6 години за белите и далаверите, които извърши. Сетне ще го вземат в училището в с.Шума за даскал по физкултура.

196

Счупен Цуци

преди 5 години

"Счупен" (broken) Цецко, намери по-подходяща дума или израз: "не вся раздори/противоречия в коалицията", а не думата broken, която е типичен английски идиом. Хем си глупав, хем си неук, хем се мъчиш английски думи в буквален превод да пришиваш в българския език.. С.у.с, бре!

195

професионалист

преди 5 години

Интересно ако цвъки го изхвърлят от политика кой ще го вземе на работа пък и какво може да прави освен да фалшифицира избори.

194

анонимен

преди 5 години

Вие сте счупени отдавна! И никакво "заздравяване" Няма да ви спаси! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

193

БАБА КУНА

преди 5 години

УЖАС ГЕРБ И ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ СЕ КАНЯТ ДА КРАДАТ ДО ПОСЛЕДНО, НО НАРОДА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ТРАЕ !!!

192

Анонимен

преди 5 години

В затвора ***!

191

Анонимен

преди 5 години

Закъснялата оставка на Симеонов ще даде рикошет върху управляващите ,особенно ако остане в парламента като народен представител .-вън на всеки който се самозабрави

190

Даола

преди 5 години

Каква коалиция ? БЪЛГАРИЯ Е СЧУПЕНА !

189

Анонимен

преди 5 години

Чух новините и разбрах че Симеонов се чувства като жертвена Овца не като политик който носи отговорност за състоянието на държавата и за което получава заплата .Вън на Симеонов от парламента

188

Анонимен

преди 5 години

Човекът учил в помощно училище дори не е усвоил българската граматика, но се изживява като Цицерон Герберски! Не чупи, а не -"счупва". Айде Цецо в началното училище и проверка на дипломата ти!

187

Гошо

преди 5 години

Стига с това "счупване" - това е английски идиом, който на български се превежда със "силно пропукване" - от глагола to break, страдателно причастие broken. Тази дума я въведе без да знае смисъла й Борисов и оттам на папагалския принцип я подеха де що има гербер.

186

Констатиращ

преди 5 години

Дърта лисица е фиСкултурника еййййй!*** личи си школата на БКП и в частност на ДС.И като настанат едни такива смутни времена, протести -протести, все се сещам как румънците се отнесоха към техните " другаре " - преди около 30 години.

185

нова идея от ГЕРБ

преди 5 години

нова наредба на правителствотозадължава всички шофьори да носят в аптечката си в автомобилапинсета за скубене на вежди и огледалце.Започват проверки на потестиращите по пътищатаи масово налагане на глобитака ще се напълни бюджетаи ще се увеличат заплатите на протестиращите

184

Анонимен

преди 5 години

KAKVO pravisch s 6 apartamenta 2 vili po naem li gi davasch ili starzeski luksosen dom sa bedni pensioneti schte gi davasch zvak

183

Анонимен

преди 5 години

Ne secradvai zezo ne se snae dohodite ne gi li dignete is4esvate vie milioneri a naroda bednjag i bolen

182

Анонимен

преди 5 години

явно депутатите са много хитри и това всички го знаем след като толкова месеци не разбраха че протестът е срещу системата -системата на шуро-баджинащина -това никой не го промени до сега ,защото такава държава няма .Да търсиш познати да ти разясняват кое какво е да ти помагат вместо системата да ти помага ей затова протестират майките -не за пари .За пари стоят онези в Парламента.Протестите няма да спрат ,докато няма промяна в системата

181

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Този от снимката когато го видя правя две асоциации, раирани дрехи и затвор."---По-точно: раирани дрехи и "раиран" прозорец. :)

180

Анонимен

преди 5 години

До ОПАВ скандално.нет пише,че щатите са обявили война на Иран,ако това е вярно,тези с дебелите сметки ще избягат далеч,а българските граждани е възможно са служат за пушечно месо на чужди интереси,не дай Боже.Може и затова да бягат.

179

ОПА

преди 5 години

ГЕРБЕРИТЕ МАСОВО ПРЕВЕЖДАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИЧКИ В ЗАПАДНИ БАНКИ И НАПУСКАТ БЪЛГАРИ...ПЛЪХОВЕТЕ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯТ КОРАБ..ХАХАХА-ДЖЕНДЪРАЦИ КЪДЕ СТЕ ПОБЕГНАЛИ БЕ,ПРОДАЖНИЦИ!!!

178

Анонимен

преди 5 години

независимо коя партия е управлявала до сега никой от тях не разбра че да управляваш не е привилегия а отговорност .Всичките са един дол дренки така че протестите не трябва да спират докато не потръгнат нещата в държавата а именно това че ние имаме отговорност да внасяме нашите осигуровки и данъци така и управляващите имат отговорност да се спазва реда закона за всички в тая страна за да живеем нормално .Те управляващите не са недосегаеми и трябва да се види