32

МАХНИ СЕ, МАХНИ

преди 5 години

ЗАЩО БОКО ТАКА СЕ Е ВКОПЧИЛ ВЪВ ВЛАСТТА? ЗАЩО СЕ ОПРАВДАВА, ЧЕ НЯМА АЛТЕРНАТИВА, КОГАТО Е ПУБЛИЧНО ЯВНО КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН, АЛЧЕН И КРАДЛИВ, И КОЛКО ВЕЧЕ ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА ГО ТЪРПИ. ПОВЕДЕНИЕТО МУ Е НА ПСИХОПАТ МАНИАК, КОЙТО СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЕДИН НАПОЛЕОН И ЧИЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ СНИМКИ С ТОЯ-ОНЯ ИЗВЕСТЕН ЧОВЕК,КАТО СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ Е НА НИВОТО ИМ. С ТОВА ДА Е НАЧЕЛО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПРОДЪЛЖАВА АГОНИЯТА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЗАКОПАВА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ВСЕ ПО-ДЪЛБОКО

31

Анонимен

преди 5 години

Щом не е полезно противопоставянето чии го дири твоето придворно псе(цвъки) по медиите да сипе огън жупел!

30

Анонимен

преди 5 години

Беше ли полезно противопоставянето м-у Първанов и Герб за страната? Първанов подготви договори за един троен шлем на стойност 6 -7 милиарда, който Борисов не подписа, и сега изпащаме дългове на Първанов. Сега Радв се противпоставя на Борисов...ОТ това само ще сме на загуба.

29

решетников

преди 5 години

До 21 червен анонимник. Хе-хе, бръкнал, ***, ама под шлифера на Боко.

28

Анонимен

преди 5 години

Противопоставянето между институциите е вредно ЗА БЪЛГАРИЯ. институциите трябав да работят в синхрон, а Президентът скача само на правителството. Ако е истинсик президент трябва да хапе и опозицията.

27

Анонимен

преди 5 години

Щом се обръща толкова внимание на противопоставянето, значи е вредно за шайката. Инак щяха да го подминат с обичайното гепаджийско високомерие! За тях е важно гепенето да продължи!

26

Анонимен

преди 5 години

Така, така, заедно в стабилно то ограбване на хората. Но едва ли ще стане, Боко си намери противник с по голямо его от неговото и тепърва ще бере ядове.Ако Радев е мъж и генерал на какъвто се прави следващото служебно правителство трябва да разнищи крадливите гербери и олигарси да изхвърли калинките в държавата! МВР, ДАНС, НАП всички ще са под негово ръководство, ако не го направи го зачертаваме с дебелата черта.

25

Анонимен

преди 5 години

Маноил Манев трябваше да е в затвора, ако се спазваха законите. Старозагорци знаят защо.

24

Анонимен

преди 5 години

Имало е много и различни Президенти , но като др. Радев никога не е имало . Даже Първанов беше по умерен , който беше сътрудник на БКП-ДС . Др. Радев го е ударил през просото , като говори небивалици по цял ден. Все ГЕРБ му виновни за всичко , защото му отнеха няколко милиона рушвет за самолетите Грипен . Това ако е Президент аз съм космонаф. Др. Радев народа вече поумня и е достатъчно информиран за да прецени кой кой е в политиката .

23

Анонимен

преди 5 години

Еха Бате Бойко Президент, а Радев се разграничи от ционисткото БСП и да погребът тая проклетия барабар с СДС.

22

Анонимен

преди 5 години

Няма да бъде лошо тия двамата да се разменят ролите както го правят в Русия, между Путин и Медведев.

21

Анонимен

преди 5 години

Страхливата тиква бе привикана и смъмрена от Радев и от страх веднага пожертва главния бушон СимеоновСмъмрен беше фатмако от попа на Русия! Борисов е коректен и знае, че конфронтацията премиер- президент, вреди най - вече на България. Ама вас, рушняшките тролчики това не ви интересува. Единственото което искате е кръв, защото без чужда кръв ме мой живейте.

20

Анонимен

преди 5 години

Радев им бръкна в здравето на алчните гербави ***. Само така г-н Президент, мачкайте кафявата герберска чума.

19

Тиквеник

преди 5 години

Страхливата тиква бе привикана и смъмрена от Радев и от страх веднага пожертва главния бушон Симеонов. Уж вицето. Удължаване на мъките и агонията само, ама нали е проста и алчна тиквата, та не усеща че я чака същото.

18

Патрик

преди 5 години

Парашутиста Гумен не спря да хейтва и популиски да плюе.

17

Малко инфо

преди 5 години

Г-не Радев е прочел 3-те хвърчащи листа за програма за борба с корупцията ,но не е открил такава.Затова Президена е обявил награда от 11 000лв. (нали б.б.се жалваше,че това била заплатата на Президента, а неговата-само 7 000лв.).Та тази награда е за някой,който открие и най- малък намек за борба с корупцията .Надали ще има печеливш!

16

Честен

преди 5 години

Не ви ли е срам да поругавате най-честния и работещ политик и държавник. Това комунистите нямате нито мяра нито благодарност. Бойко, пускай жандармерията и ги приключи за час.

15

Анонимен

преди 5 години

Президентът е прав за всичко............100 %!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Оставка, мутро!

13

Анонимен

преди 5 години

Какво може да си кажат Бате и Резиденто?На тия червени диванета не трябва да им се обръща внимание.