14

Анонимен

преди 5 години

Ми като никой не е обяснил на детето ,че" който вади нож от нож умира" - така ще

13

Мяу

преди 5 години

До чарлиВъзпитателно е, но е незаконно.

12

Анонимен

преди 5 години

Не е ясно от какво е била предизвикана агресия,.........................от ДНК на етноса му.

11

Ум

преди 5 години

Индиянците боравят много с ножове, то детето каквото види това и прави.Нали се сещате какво ще стане положението след 10 години като пораснат тези а и до тогава индиянците ще са 25% от населението на най-бързо изчезващата нация. От 9 млн станахме 6 млн и тенденцията е да паднем под 5 млн... 40% изчезнаха от нацията ни.Стреснати отгоре няма, стреснати отдолу няма, всички са овце.

10

чарли

преди 5 години

В Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания работят специалисти с опит, които полагат адекватни грижи за настанените в социалната услуга, поясняват от общината.Не е ли по-възпитаващо няколко здрави шамара отколкото "специалисти"който получават пари незнайно за какво ?

9

Мдаа,

преди 5 години

До Тоа има вероятност и брат му да е искал да се изучи за стъклар и затуй счупил вратата.

8

Бау

преди 5 години

Агресията най-вероятно е предизвикана от културните особености на етноса, от който произхожда момчето.

7

То

преди 5 години

Има ли вероятност детето да е искало да си намсже филийка хляб или?Ако не, знчи е саморазправа..

6

Гост

преди 5 години

До автора на статията - преди да ме ограничите в писането тук си вижте заглавието на статията! Звучи абсолютно малоумно!

5

Гост

преди 5 години

До Анонимен 2За съжаление отново ми изтриха коментара, но така е защото истината боли, а явно автора на статията е пряко засегнат.

4

Стамат

преди 5 години

Сатанистите (т.нар. "масони") сега трябва да ни убедят колко опасно оръжие е ножа!

3

Додо

преди 5 години

Къде са сега майките?! Няма ли да излязат да защитят детето и да искат оставка??!

2

Анонимен

преди 5 години

До ГостЕтносът е ясен.Ясно е също, че ние плащаме, за да има подобни места за настаняване на децата на този етнос.Какво да се направи?1. България не е длъжна да спазва споразумения, които не съответстват на актуалната ситуация у нас. В случая, това е споразумението, забраняващо принудителния труд.2. Откажем ли се от това споразумение, всички подобни хитряги - под строй в мините и на полето, за да изработват прехраната на децата, които са създали!

1

да се проверят

преди 5 години

желателно е да се проверят тези "адекватни" грижи. Много добре знаят какво е предизвикало агресията и удобно е пратено в психоцентър да не може да ги съди.Яко ровене да пада че социалните излизат извън контрол, много се оляха вече в лъжи и прикриване на истината.И затвор до живот.