8

Анонимен

преди 5 години

Да пиша ли в коя бензиностанция заредих такава ***, че щях да си счупя колата?Вие имате ли такива "находки"?

7

Анонимен

преди 5 години

Айдуе на кмета топката. Тупкай кмете, ако щеш и на народна топка. Режи хубави и здрави дървета и сей нови ама да са по скъпи - далаферка да има. И така тупкай топката на ГЕРБ.

6

Кмета в Своге..

преди 5 години

Е... Хем не кадърен, хем корумпиран!Един ден--няма ток, другия ден--няма вода. СТАНАЛ Е ХУДОЖНИК--ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОТ БОЯДИСВАНЕ НА ОГРАДИ ИТРОТОАРИ....С ОБЩИНСКИ ПАРИ!!

5

Няма калинки

преди 5 години

Има грозна шуробаджанащина и корупция между чиновниците.Всеки кмет идва със своя мафия!!!Нужен е ценз за общинските съветници и служители!!!

4

младен

преди 5 години

миже да те лаже

3

House M.D.

преди 5 години

Кметовете няма как да отговарят за бездействията на предишните градоначалници, защото кметът не е градоначалник, о, неграмотно ми Василийче.

2

Нова Загора

преди 5 години

Не можем да изберем нищо, уважаеми управляващи!Храната ни е ***, а въздуха в Нова Загора е воняш, благодарение на политическия чадър, който държите широко отворен върху инвеститора.Цялата ви бюрократична система в институциите е зациклила. Пълна с некомпетентни калинки!

1

Анонимен

преди 5 години

"Не можем да изберем каква храна да консумираме и каква вода да пием, но можем да изберем какъв въздух да дишаме." Това не е ли признание, че всичко на пазара е отрова????