155

Анонимен

преди 5 години

Една френско- канадска фирма сега краде българското злато!!!

154

Отвратен

преди 5 години

До Наглеци--149;На изборите 1997 г 67% гласуваха за програмата на СДС--влизане в НАТО и ЕС. Когато ни вкарахте в СИВ и Варш. договор питахте ли ни? Хайде марш в Сибир.И да има референдум ще го спечелим. Ние сме повече от вас. Над 65% са за ЕС и НАТО.

153

сатанато

преди 5 години

НАТО колко е помогнало на Кипър да си върне окупираната от Турция северна част? НАТО колко помага на Гърция например при непрекъснатите провокации и спорове за водната граница между Гърция и Турция и нарушаване на въздушното пространство от изтребителите?

152

0

преди 5 години

Нито НАТО, нито ЕС ще ни спасяват, каквото и да стане. Относно кризата - нашата криза е много по-тежка от гръцката.

151

врагове на България

преди 5 години

Враговете на България са следните:1.Турция - 5 века турско робство;2.Гърция - близо 2 века византийско робство;3.Британия...........традиционен враг на България.....Чърчил е искал да унищожи България и да срине София със земята;4.Франция..............сега френското лоби е много силно, то работи с/у България...........примери Меглена Кунев и Мария Габриел!!!

150

Анонимен

преди 5 години

ЕС и НАТо направиха кризата в Гърция. САЩ фалираха банки и всички почнаха да теглят.

149

Анонимен

преди 5 години

Победителите не ги съдят.

148

Отвратен

преди 5 години

До татул--139;Където е стъпил руски ботуш ,100 г. няма оправия. На прости хора им дай руски комунизъм и това им стига.Само нашите комунисти са по--прости от руските.Конунизма докарва хората до ОСКОТЯВАНЕ. На Сталин не му трябват умни а Тълпа селяния.

147

Наглеци

преди 5 години

Защо не направихте референдум за приемането ни в НАТО и ЕС? Страх ви беше от резултата и изкарахте народа ***, та взехте решението без да го питате. Вече сме в трета национална катастрофа. Колко време ви трябва,за да го осъзнаете?

146

Анонимен

преди 5 години

Другите идиотжини на комунистите съм ги забравил, но лозунгите на НАТО и ЕС са много същите.

145

Анонимен

преди 5 години

Да живей, живей труда!Вечна дружба!

144

АНТИ

преди 5 години

До ОтвратенЧерните полковници обещаваха да не отстъпят нито педя земя.Ама с обещания не става !!

143

Анонимен

преди 5 години

Целите им са коварни и антибългарски. Те ни съсипаха армията и те ни източват всички ресурси, превърнаха ни в роби. Диктуват всичко във всяка област.

142

Анонимен

преди 5 години

Щом партията е казала, значи така е.

141

Отвратен

преди 5 години

До h--136;Много поздрави на майка си ,сестра си,жена си и дъщеря си.Абе *** когато в Гърция бяха на власт ЧЕРНИТЕ ПОЛКОВНИЦИ ,се опитаха да присъединят Кипър към Гърция и получиха съответния отпор от Турция.

140

Малко близка история

преди 5 години

Когато Турция завзе половин Кипър, НАТО така помогна на Гърция, че е на път да загуби и другата половина. Като избрахте Симеон Сакскобургготски за министър-председател, помислих, че по-*** управник не сме имали, но настоящият го бие и по този показател.

139

Анонимен

преди 5 години

Бугарската държава ще се саморазтури както го е правила винаги до сега.

138

Анонимен

преди 5 години

М,дааа.Турция окупира половината Кипър и няма намерение да се изтегли.Та къде са НАТО,ЕС и "Великите сили" чрез санкции и дипломация да се реши кипърският проблем.

137

татул

преди 5 години

Да сме надиграли някога гърците в политиката.Да сме построили държа- вата,където хората живеят добре.Да сизащитаваме народа ,а чужденците да сасамо средство за доходи.Поне направиязовири на струма и им продай водата.Не е добро ,но е някакво отстояване,пъкотнякъде да се започне.

136

Анонимен

преди 5 години

Коментарите на тиквунците в почест на главния тиквун. Ако не беше страшно, щеше да бъде смешно.