175

V

преди 5 години

Ако стане проблем той ще е с ромите .А тогава нато ще ни бомбандира .А ЕС ще иска да им строим къщи за да може те да правят по 10 деца и после и на тях да строим ;) А Русия вече няма да ни помогне ,заради герб и бсп .Този проблем го имаше и в Косово и в Турция с кюрдите ;)Който не помни уроците на историята е принуден да повтаря грешките.

174

Анонимен

преди 5 години

"И Гърция, като изпадна в криза, кой застана до нея - Европейският съюз. Ако стане проблем, кой ще ни помогне най-много - НАТО и ЕС"."Демек ако фалираш държавата, ЕС ще застане зад нас, тоест ще станем доживотни роби на банката и на немските психопати по схемата заем срещу бежанци. Не, мерси.

173

Анонимен

преди 5 години

До Чичо Тони 180Ти пък.....ти пък..........що за въпрос...........ЧЕ КОЙ ДРУГ СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА ЗЕМЯТА????

172

исторически факти

преди 5 години

До Анонимен 172На Берлинския конгрес най-гадна и най-*** роля играят с/у България играят Бенджамин Дизраели(британската гадина от Консервативната партия) и един гръцко-турски фанариот.............Александър - паша Каратеодори!!!

171

Анонимен

преди 5 години

Кой трябва все да ви пази Българи ?Вие мъже с главна буква М имате ли ?Ако очаквате все някой да ви пребира под крилото, тази държава изчезва от картата !Върнете си държавата народе !Обичам България и страдам много от това което се твори там !Братушка Руснак .Приятна вечер на всички Българи !

170

Анонимен

преди 5 години

Господи Боже, не предполагах, че на този дотолкова чавките ще му изкълвят мозъка!!!! Лошото е, че заедно с него си иска да повлече и страната ни в батака!!! Мдддаааа.......сега ми е ясно ЗАЩО е имало едно време Народен Съд!!!

169

история

преди 5 години

До привет от ГерманияРусия е помагала в 90 % от историята на България.Англия и Франция са били врагове на България в 90 % от историята на България.България винаги е била съюзник на Германия...........през ПСВ и ВСВ..............винаги сме били на губещата страна!!

168

Отвратен

преди 5 години

До Русия 166;Руските жертви са 11000 + починалите по късно ранени общо са 22391. Българските са 35--40000. Руснаците водят некадърно войната.Опълченците ,Брянския и орловски полкове,100% украйнци,спасиха Б--я. Те спасиха Русия и руската армия от ПОЗОР.Ако бяха пуснали Сюлейман Русия губеше войната. Руски крак не е стъпвал в Северозападн и Североисточна Б--я. Дадоха ни ги в БЕРЛИН. РОЖДЕНИЯ ДЕН НА Б--я е 13.07.1878 г.

167

Анонимен

преди 5 години

Сега сте просияци дори и в Германия.

166

Анонимен

преди 5 години

i rusiya nyama dani pazi

165

Отвратен

преди 5 години

До Анонимен--159;Колкото по-далеч жот Русия толкова по-добре. Когато Сърбия ни нападна след СЪЕДИНЕНИЕТО Турция ни изпрати воена помощ--2 Табора.Турското владичество е по--добро от руско-комунистическото робство. Престъпленията които извършиха *** турците не са ги правили.

164

Русия

преди 5 години

Руснаците са наши братя................БГ-земя е напоена с кръвта на руските офицери и войници, които загинаха за да има свободна България днес!!!Бог да пази България и Русия!!!

163

Турция

преди 5 години

Ердоган - султан...............лудия диктатор да не се прави на луд, ами да изплаща на България милиардите , които дължи за прогонените БГ - бежанци от Източна Тракия!!!

162

Англия

преди 5 години

Англия.............вечен враг на България.................ингелизите докрай подкрепяха Османската империя.....................анти-българската гадина Чърчил искаше да заличи София със земята!!!

161

Отвратен

преди 5 години

До 153; Когато стана СЪЕДИНЕНИЕТО АНГЛИЯ го призна първа. Против бяха Русия .Австрия и русофилите. Русия насъска Сърбия. Двете с Австрия ни спряха.Русия плати преврата срещу Княз Батенберг. Англия ни спаси от руска ОКУПАЦИЯ ,която Русия дръпна Флот във Варна.Всичките злини са от Русия а всички предателства са от русофилите.

160

Друг

преди 5 години

Защо не само аз оставам с впечатлението- не ,твърда увереност че тиквун и цецко говорят всеки път едно и също по какъвто и да е въпрос.Ползват едни 30 думи...никой не ги слуша.Миналата седмица навън като почна речта си хората отидоха да пушат навън.В ню йорк вътре останаха само наши от посолството!!Този неук човек омръзна на всички!Вживява се като месия..гол цар с цацаро и цвъдорци!!Проследете му речите..като мантра са...т***панар...

159

Франция

преди 5 години

Англичаните хубаво излизат от ЕС, английските лицемери и колонизатори............но другия голям враг на България............Франция...........тя не само остава в ЕС, но иска да вземе и водещата роля на Германия!!!!Меглена Кунев.........унищожителката на БГ-енергетика............тя работи за френското лоби!

158

ANDREA PIRLO

преди 5 години

Кипрос е гръцки остров. Турците са навлеци от СРЕДНА АЗИЯ НА ОСТРОВА, КАКТО И НА ГРЪЦКАТА МАЛА АЗИЯ. Когато стана ЕНОССИСС, ТУРКИТЕ БЯХА САМО 11 ПРОЦЕНТА ОТ ОСТРОВА, А ОТКРАДНАХА 38 ПРОЦЕНТА ОТ ОСТРОВА !..С ПОМОЩА НА ХЕНРИ КИССИНДЖЕР .84 ГЪРЦИ, 11 ТУРКОС , 5 ДРУГИ ,..ТОВА Е ДЕМОГРАФИАТА 1960-1974 Г....КИПРОС БЕШЕ БРИТАНСКИ ДО 1960 Г.

157

Анонимен

преди 5 години

НАТО-вците няма да си мръднат и пръста за България, ако утре, не дай си Боже, Турция анексира Родопите.........например Кърджали!Отдавна имат апетити турците към БГ-земя!!!Само Русия може да помогне на България!!!

156

Анонимен

преди 5 години

Няма правосъдие, здравеопазване, образование, работа, пари, развитие, умни, честни политици......има престъпници, партийци, малцинства, болести, пушеци, нисък прираст, стари коли, високи цени, данъци, готованци, кресливи жени...Какво се хвалиш бе тиквенския?