195

Анонимен

преди 5 години

Имаме проблем. Не произвеждаме нищо. Плащаме безбожни данъци. Получаваме нищожни заплати. Дишаме *** от ТЕЦ. Караме коли трета ръка. Носим дрехи втора ръка. Ядем палми първа ръка.

194

Thomas Wilson - USA

преди 5 години

Без решителната намеса на този голям американски президент, България щеше да бъде разделена м/у Гърция, Сърбия и Румъния...............тези държави са имали големи апетити към Беломорска Тракия, Царибродско и Добруджа!!Франция и Британия са искали да ликвидират България като държава..............те са най-големите врагове на България..............не САЩ, американците са ни помогнали през 1919 г.!!

193

Thomas Wilson - USA

преди 5 години

Този USA-президент (голям учен, Нобелист, ректор на Принстънския университет) има голям заслуга България да бъде запазена като държава, той я спасява от плановете на Великобритания и Франция..............тези две велики западноевропейски сили буквално искат да заличат България от картата на Европа !!!

192

Зайко

преди 5 години

Щом мразите Европа и искате Русия ще ви кажа какво ще направим. Ще направим референдум. Тези които гласуват да останем в ЕС ще избягаме като бежанци и политически опоненти-дисиденти в гнилия Запад в Маями или на Ривиерата :D Тези които искат да строят комунизъм остават тук и канят руските солдати да минат дунава. Ще направите Радев Велик и пожизнен Лидер, баща на народната република! Така всички ще са щастливи! :))))

191

Thomas Wilson - USA

преди 5 години

Британия и Франция.............най-големите врагове на България.При подписването на Ньоския договор през 1919 г. Британия и Франция искат да ликвидират България като държава и да я разделят на 3 региона, под контрол Гърция, Румъния и Сърбия.Томас Уилсън........един велик американски президент и голям човек не позволява това да се случи!!Ние, българите му дължим признателност.................в САЩ също има приятели на България!!!

190

Отвратен

преди 5 години

До Анонимен--197;Това което си надраскал говори колко си неграмотен.Освен с Австрия Русия подписа с Англия на 31.05.1878 г. Лондонско СПОРАЗУМЕНИЕ известно като;СПОРАЗУМЕНИЕ ШУВАЛОВ --СОЛСБЪРИ. Там ни разделиха на ДВЕ. Русия иска МАЛКА И ПОСЛУШНА Б--я. Затова беше против СЪЕДИНЕНИЕТО.Англия го пизна и предупреди Турция;НИКАКВА ВОЙНА С Б--я.В знак на благодарност ние се съгласихме да и платим ЛИНИЯТА РУСЕ--ВАРНА,която е английска ,строена от фирмата "БРАТЯ БЪРКЛИ". Пусната 1866 г.

189

Анонимен

преди 5 години

Стига си писал врели некипели. Чудя се защо ти отговарям. Има много хляб да изядем докато стигнем икономиката, която имахме до 89-та. Но с тоя некадърник и *** никога май няма да го направим.Ако бай Тошо е ***, тоя е луд за връзване.

188

Зайко

преди 5 години

Чета коментарите и се убеждавам, че на България й трябва един Ким Чен Ун, да я превърне във втора Северна Корея, по границите стени и картечници, птиче да не може да прехвръкне, и по цял ден на бой и вода и паради! Вставай страна огромня!

187

ПроСоТо

преди 5 години

До привет от Германиякукло,да не си друсана?!-Първо:-"Соцсистемата" НЕ фалира,та беше ФАЛИРАНА!!! От същите изчадия,които я създадоха.-Второ:-Пенсиите в Гърция 3500 евро?!?!..Душо,лекувай се!....Лекувай се..

186

Отвратен

преди 5 години

До Анонимен--189;Държавата ни се намираше постояно във ФАЛИТ защото нашите комунисти бяха най -прости. Даже и от руските. Начело на държавата стояха хора ,които цял живот не са създали нищо. Само са КРАЛИ. От 90% собственици направихте 100% наемни работници.Направихте българите руснаци, най- лошия МАТРЯЛ. Какво хубаво е дала Русия на света. Тя е виновна за ПСВ и ВСВ .Тя създаде немската Армия . Тя докара Хитлер на власт.Прочетете РАПАЛСКИ ДОГОВОР.

185

Анонимен

преди 5 години

Отвратения, имаш много здраве.Русия искаше голяма България. Русия смяташе, че ако Българиь е силна и голяма, тя ще бъде стожер на руските интереси на Балканите. Същото беше и днес е отношението и към Сърбия. Но Сърбия никога не се отметна.А ние сме и винаги сме били фурнажийски лопати. Затова винаги губим. Ипрез двете световни нойни и днес с тия циркажийски политици.Кой каквото си направи сам никой друг не може.

184

Отвратен

преди 5 години

До Анонимен--172Много си неграмотен. На 08.07.1876 г Русия и Австрия подписаха РАЙХЩАДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ. На 15.01.1877 г.подписаха Будапещенското споразумение и се разбраха ;ДАНЕ СЕ СЪЗДАВА ГОЛЯМА И СПЛОТЕНА Д__ВА. На Цариградската конференция ни ГЛАСУВАХА ; Автономия и 175 кв. км. територия. Русия провали конференцията, защото искаше да води войнс с Турция за да си възвърне статуквото от преди Кримската война.Санстефанска Б--я е руска измишльотина,има Българска ЕКЗАРХИЯ --225 000 кв.км. те

183

Анонимен

преди 5 години

Бойната готовност на НАТО е трагична. Армиите на страни като САЩ, Русия, Китай, Индия, Пакистан, Великобритания и още някои други, могат да попилеят армията на НАТО за около 24 часа.

182

до привет от германи

преди 5 години

И освен гръцката защо и португалската и испанската икономики са на ръба.

181

до привет от германи

преди 5 години

Ти по-добре обясни защо гръцката икономика фалира в "преуспяващия" ЕС.

180

90296

преди 5 години

Що за ритиричен въпрос? При проблем ще ни защитят Отан начело с Паси, Плевнелиев, Тафров и други подобни защитници.

179

Анонимен

преди 5 години

На нас българите той ни е проблема. Да не дрънка глупости, а до се маха. Като е загрижен.От много грижи се докарахме до тук - най бедната нация в ЕС.

178

BG+RU

преди 5 години

Българи и руснаци сме братя по кръв и религия ......................истинската война се води от Запада срещу православните държави......................България, Русия, Сърбия и т.н.

177

Анонимен

преди 5 години

"И Гърция, като изпадна в криза, кой застана до нея - Европейският съюз. Ако стане проблем, кой ще ни помогне най-много - НАТО и ЕС""Ако стане проблем, на тебе няма да има кой да ти помогне, защото ще увиснеш като Мусолини.

176

история

преди 5 години

До привет от Германия 176България загуби Македония, Тракия и Северна Добруджа точно заради политиката на Великобритания и Франция!!!Дори за САЩ не бих казал, че са ни големи врагове...........истинските врагове на България са Англия и Франция!!