275

Анонимен

преди 5 години

Когато колата е обвързана със застраховката ще си пазиш и колата да не я обезцениш!

274

Анонимен

преди 5 години

Като си платиш ще видиме как ще паркираш на тротоара и как ще караш като луд по булевардите! Който е изряден няма да почувства промяна!

273

Анонимен

преди 5 години

И кво е общото между възрастта на колата и безрасъдното шофиране? С Тесла на 5 месеца не мога ли ако съм *** да вдигна 200 и да убия на пътя?

272

Катал

преди 5 години

Ако мислеха за екология щяха да вземат предвид кой има катализатор и газ-АГУ. Явно мислят за пари,а те нямат миризма...

271

Анонимен

преди 5 години

Хахаха... Тайният масонски заговор на хората от ложата на "Свободните дюлгери на Юч Бунар" взеха решение, да наложат детския си инат с тропане на краче и да принудят държавата да се съгласи с мераците на аверите им мутри от голямото добрутро, които държат затрахователните компании с кървави методи от зората на демокрацията. И така, въобразиха си, че едва ли не, като накараш *** да плаща скъпа гражданска, че вземе постепенно да купува и нови коли. Ама мозък се иска, щото бедните остават бедни.

270

Оп

преди 5 години

Да дават по 2500 заплати и тогава ще си купуваме нови еко автомобили или тези не знаят къде е българия?

269

Анонимен

преди 5 години

Менда прокара текстовете между първо и второ четене.типично за бивша данъчна.тихомълком за да не се даде гласност и да се елиминират дебатите.но това ще му идяде главата на цялото правителство.до къде се докарахме ДПС да ни защитава интересите.не мога на повярвам!

268

аз

преди 5 години

За такива предложения които са далеч от здравия разум , а се правят само за да се вземат пари от народа трябва да й се поиска оставката.Ясно е ,че само се пробва - утре ще излезе да се оправдава ,че това било лично мнение и т.н.

267

Анонимен

преди 5 години

за свещи да ги дава Мендата

266

Мирката

преди 5 години

Поредния психологически капан, 1000 да се стресне народа ,после 600 .Докато си траеме и си плащаме без пазарлъци ,се така ще сме.Между другото старите коли са много по здрави от новите строшляци ,направени да изкарат 5,6 години максимум . Просто бизнес .Явно обаче на МЕНZA добре и платиха ,да е жива и здрава да си ги харчи само за лекарства и болници .

265

Мирката

преди 5 години

Тая дърта комунистка ,Не знае да се нареши ,тръгнала наказания да ни слага .Екология дрън ,дрън .Много е видно че са и платили богато.Както и на целия червен сектор от уж ГЕРБАДЖИЙ.

264

Наблюдател

преди 5 години

Сега баровците ще почнат да карат 20+ годишни дараци с големи двигатели и габарити, за да демонстрират че имат пари :).

263

Я па я...!

преди 5 години

Мендата е следващата за която трябва да се иска оставка.

262

USA

преди 5 години

Какво значение за екологията има на колко години е един автомобил ? Важни са вредните емисии ( мерят ги на годишния преглед ) Нека не забравяме, че количеството им зависи не само от автомобила, но и от качеството на горивата което е трагично в БГ. Нито са чисти, нито е верен октана за който ни ги продават. Аз твърдя, че 100 октана реално е под 90

261

Баба от село

преди 5 години

Я и баба на ум да ви научи. Монтират се камери. Няма дебнещи и мръзнещи полицай. Камерата регистрира по-висока скорост или нарушение. Никой не те спира, но след няколко часа получаваш известие на и- мейл. Глоба в особено висок размер. Ако не я платиш, не можеш, нищо свързано с държавата, да получиш. Няма да пътуваш зад граница, няма да получаваш помощи, няма да теглиш кредити....НИЩО. Хайде да видя, кой няма да спазва ограниченията?

260

Асд

преди 5 години

Аз предлагам всички коли над 20г да се дадат на депутатите и др. полит. работници а сегашните им мерцедеси и бмв-та да се раздадат на народа.Какво са свършили ,че да се возят в лимузини?

259

Подкрепям

преди 5 години

За дъртите таралясници данъци до дупка. Особено след тези протести. То е ясно че всички от ГЕРБ караме хубави коли. Безработните комунисти да му мислят.

258

Зозо

преди 5 години

Демента плаче да е втората след Валерката...

257

бг работа

преди 5 години

Абе много народ пише да ползваме градски транспорт. Че може като си сам-ОК. Обаче днес ходих за два кашона плочки, торби лепило, едни профили по 3м, и още 10 пана по 2,7м и една торба цимент + други дребни неща. Ако някой ми каже как да ги кача на автобуса-да напише. Има и една смяна на автобус. Не може така по сталински маниер-да слизат всички от колите и толкоз...Аз пък може да кажа-айде всички пешеходци, за здраве и екологично, че и най-евтино

256

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен260Ми пазиш ги, докато станат РЕТРО, а не за скраб. И да смърдят като теб.