8

не разбирам

преди 5 години

Защо някой ще ми казва,че са вредни,и ще ми препоръчва да ги спирам!?Аз съм решил да пуша,и аз съм си отговорен за това!Айде няма нужда от Паркинсон,да се треса като вършачка!

7

Размисли

преди 5 години

Да откажеш цигарите е най-лесно, правил съм го стотици пъти- Mark Twain

6

Flex

преди 5 години

... и не правете грешката да си мислите, че от една цигара не може да ги почнете наново след като минат години - аз след 8 и половина запалих точно една цигара и се върна глада, след две седмици бях на кутия на ден.

5

Анонимен

преди 5 години

То ако с такива съвети хората отказваха пушенето, сега един пушач нямаше да има.

4

Алън Кар

преди 5 години

Когато разберете, че от пушенето за вас няма абсолютно никакъв смисъл, вие няма да имате желание да пушите, а когато нямате желание да пушите, няма да имате нужда от сила на волята за да се борите с това ваше желание. Ще ви се пуши толкова, колкото, ще ви се пие и бензин. Ето това е една нова гледна точка за отказване на цигарите, за която няма да имате нужда от сила на волята. Няма да ви е трудно и няма да напълнеете или да чувствате празнота в душите и телата си. Вземете свободата си обратно!

3

неПУШАЧ

преди 5 години

Аз ги отказах само с една стъпка - загасих последната цигара и си казах - "Това ми е последната!" Другите 9 стъпки са само в главата ви. От 2010 година съм непушач.. Вече съм на 36 и това е едно от най-важните неща които съм постигнал в живота си. Не ви агитирам и не правя пропаганда. Казвам ви личния си опит от първо лице!Никога не е късно да ги откажете! Опитайте и ще успеете!

2

Ментаки

преди 5 години

Аз съм ги отказвал успешно 23 пъти! Тия дето не можете сте слабоволеви!

1

Анонимен

преди 5 години

Стъпката е само една или ги отказваш или не