73

Анонимен

преди 5 години

А защо зимата, а не лятото?А защо не без нея, хората да имат избор с или без биодобавка?

72

До 77

преди 5 години

До АнонименТи нали си знаеш,че си обратен, и ние знаем...Проблема не е толкова в монопола,а в това,че държавата е сложила огромни данъци и акцизи в цената, и в същия момент реве,че нямало какво да се направи.Когато падна драстично петрола, взеха да се оправдават,че цената не зависела от тази стойност,а сега обратното..Я сподели, твоята кола като е нова и е от незнайна марка, колко гори....Точно заради такива *** като теб *** са ни завзели и владяли 500 г, за това сме на тоя хал.

71

Анонимен

преди 5 години

Искат да се спре биодобавката - от около 10% на литър .... и вместо либерализация и демонополизиране на пазара от Лукойл, получаваме по-голям монопол за Лукойл

70

Анонимен

преди 5 години

Като ви бликне нефт в задния двор тогава ще ви стане евтино горивото. Айде обратно на работа стига с тия протести, че станахте бетер гърците. Мързели жалки, от мързел скоро на фотосинтеза ще трябва да се изхранва тоя народ. Половината карат хем стари коли, хем големи марки. Нищо че е на 20, важното е да е БМВ, Мерцедес нещо. Гори му 15 на 100 и после мрънка, че му скъпо горивото.

69

Американ

преди 5 години

Биодобавката и други подобни мерки са измама с цел прибиране на пари.Изобщо "борбата" с глобалното затопляне - което си го има - е вид мошеничество на глобално ниво..

68

до 66 и 67 от ponti

преди 5 години

Ти трезвен(а) ли си ? 1200лв заплата?! Къде?! Кога?!

67

Liesco

преди 5 години

Zabranete benzinovite i dizelovite motori.....transitniat samoleten trafik trovi vazduha nad bg narod suveren v rbg ...topli klimata na zemiata ....vai, vai....allah!

66

Анонимен

преди 5 години

Нефта цял месец пада АМА РУСКИЯТ ЛУКОИЛ БУРГАС не ги смъква толкоз бързо,те са бързаци по вдигането на цените нали дрогари.ДАНЪК ПРОСИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ПАДА.Сега в Русия Путин замрази цените ОТ КОЙ ЩЕ ИЗБИВА,"ОТ БРАТУШКИТЕ",ВСЯКА ГОДИНА МИЛИАРДИ нали каскети мазни?

65

Философ понтийски

преди 5 години

Е ако работниците са богати, те ще работят ли или ще се пекат на слънце?

64

Всики

преди 5 години

Прецакахте всички заводи те са строени от нашите родители,а сега ни го връщате, като ни вкарвате в бедност за да забогатеят определени личности.

63

чистота

преди 5 години

До ponti2,5 МИЛИАРДА БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК 1200 ЛВ. МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА, ДРУГОТО Е САМО ДУМИ

62

чистота

преди 5 години

2,5 МИЛИАРДА БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК1200 ЛВ. МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА

61

Анонимен

преди 5 години

Е и като мине зимата, като минат протестите ще компенсират, ще кложах био добавката плюс изгубената печалба. Това е капана.

60

Анонимен

преди 5 години

Решението е да се изгонят крадливите руснаци от България и да се вкарат българските им слуги в затвора.

59

Да намалят

преди 5 години

акциза ...или ДДС и цената ще падне осезаемо! Но едва ли ще доживея да видя подобно решение в Б-я.

58

Анонимен

преди 5 години

Правешкия отдавна е задминат. Въпросът е, че можеше да сме още по-напред, а не да пилеем луди средства за проекти, които след три години са за ремонт.

57

Рошветници смърт

преди 5 години

Има играчи в тъмното които дърпат конците на Бойко и другите политици. Не ли ги разберем кои са икономиката на бг никога няма да стигне нивото на Бай Тошо. Все сме бедни. Страхът да не бъдеш убит като направиш нещо срещу тях и техните интереси. Това са рошветници които набутват пари на политиците и си правят каквото си искат. Така са изпипали всичко че ние незнаем ко става. Бойко е подкупен политик. Много подкупени бе. Дори и от д-р партии.

56

Анонимен

преди 5 години

Каква биодобавка бе? Махайте тия овчотии веднага!

55

до 57

преди 5 години

Ами, не е така. Когато няма конкуренция има контрабанда. Всички губим от това. Печелят монополистите и контрабандистите. Ако можеш да заредиш на 1.90 вместо на 2.35 ще се замислиш дали да си рискуваш работата за да откраднеш 20-30л нафта, а контрабандиста ще му падне маржа и ще се замисли дали си струва усилието за 10ст. на литър. В момента в Сф знам поне 3 места, където мога да заредя на 1.70-1.80 перфектна нафта. Кой губи?

54

Анонимен

преди 5 години

Момчета и момичета,Ако инвестирате в работа енергията и времето, които пилеете за целия този негативизъм, сега нямаше да водим този разговор, а сега всички щяхме да живеем по-добре.