10

Snorky

преди 5 години

Кажи бе, Гери, кажи кой е мъжът ти.

9

Петко

преди 5 години

Хубава булка ,ама и трябват поне 10 бона на месец за покриване на елементарни нужди. КОйто може да си позволи плаща,другите да одат в завода да бачкат и да не мрънкат!

8

до 8

преди 5 години

До Анонимен 8,недей така,българите не си отиват голи,тях ги погребват не с ремарке,а направо с влакова композиция,която да побере всичко,което са крали и трупали,иначе за какво е тая лакомия и алчност,ще си го носят на оня свят,нали са богоизбрани само за тя хможе

7

Анонимен

преди 5 години

Ами правителството вместо да налива безумни пари в милицията,да вземе да пренасочи тези парични потоци в здравето и бъдещето на българите!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Децата са всичко, няма нищо друго което остава след нас. Идваме чисто голи и си отиваме с един костюм. Въпреки това ще попитам, а къде тук е държавата?

5

Ани

преди 5 години

Хубаво, че се е включила в тази инициатива. Но защо чак след като е родила недоносено дете?! Тя да не си мисли, че това е първото такова в България??? Моите уважения към нея, но хората помагат и без да имат недоносени деца, цялата страна събира капачки за кувьози, тя сега се сетила. Прилича ми малко на евтина реклама...

4

Анонимен

преди 5 години

Всички бяха красавици, но се появи Натали!

3

Анонимен

преди 5 години

Оффффффф

2

Анонимен

преди 5 години

Дайте да дадем това е комунизъм, а той е забранен.

1

ваню хокинг

преди 5 години

Синята птичка си има спонсор,нея не я мислете. МИслете как ще си платите тока и парното зимата. Тя ще е в 5 звезден хотел по тропиците зимата,гледайте в инстаграм и се радвайте братя Българи!