57

Afa

преди 5 години

Aktion T4

56

Представа си нямате

преди 5 години

До 59В цивилизованите общества, където имат уважение към изборите, никой нямаше да ги остави да крещят и тероризират под прозорците, там където се пише законът. Отдавна да са ги измели и раздали първо предупредителни, после ефективни присъди. Не знаете какво е цивилизовано общество!А каквото и да ви приказват като опорни точки - населението в развитие страни цени искренността в политиците над гладките/лицемерни приказки и това е засилваща се тенденция.

55

Анонимен

преди 5 години

Помиярки.

54

Анонимен

преди 5 години

От ДЦП та и подобни диагнози нищо не става.И полза от тях никаква.

53

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 46: Дали оставката на Симеонов ще подобри нещо? Да, ще покаже на нашите политици, че е време да се цивилизоват и да си мерят приказките. А това не е малко. Дори и само за това си струва "кресливите майки" да бъдат подкрепени.

52

Анонимен

преди 5 години

До 52Ами така е в цивилизованите общества. Солидарност му се казва. А този *** дето понятие си няма от Европейската политика, където и ние принадлежим, да се маха от политиката и да не се изказва повече, че само простотии излизат от устата му.

51

Анонимен

преди 5 години

Ей прав е оня дето каза за 80-те %. Не може с такива прос.таци в политиката да очакваме развитие и подобряване живота на хората.

50

Анонимен

преди 5 години

Най-простите "политици" са в НФСБ, кой гласува за такива некомпетентни хора.

49

Анонимен

преди 5 години

Много е лошо да си *** и да нямаш понятие от политика, от Европейски ценности, от елементарна култура на поведение и уважение към хората и да попаднеш като случаен електрод в политиката и да дрънкаш глупости и да си въобразяваш, че казваш нещо смислено. България има нужда от специалности в универсигетите, които да подготвят хората за политици, не е нормално такава проста маса да ни управлява. Срамно е!

48

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера, като не могат правилно да си изказват, защо изопщо кандидатстват за политици и хората сякаш са длъжни да им слушат глупостите, които говорят. Ей много е ниско нивото на нашите измислени политици. *** и Пульо политик ми станал и си предава важност, пъчи се като пуяк и дрънка глупости, а после се отмята, неее това не съм го казал, ама аз не исках така да прозвучи. Абе що не си седите на село, вместо да се упражнявате да бъдете политици. Тези от НФСБ бият ***!

47

Анонимен

преди 5 години

Симеонов и дупедатите му на психиатърр.

46

Анонимен

преди 5 години

До 50Отвратително е да правиш капитал със страданията на децата си, а това го правят само тази шепа майки, които усложливо се оставиха да ги ползват за изпълнение на политическа поръчка - дестабилизиране на държавата !А тук те не могат да разчитат на сантименти.Тяхното място е при децата им, иначе е лицемерие.

45

До вместо да доите к

преди 5 години

Те не разбират че, парите им идват от данъците на работещите. Виж какво пише пост 40:"Хората са в правото си да искат. Ни също имаш това право. Не виждам защо негодуваш. "Трудно им е да схванат как работят нещата, че за да има за един трябва да вземеш от друг.

44

Всички съчувствахме

преди 5 години

на тези майки, когато те ни запознаха с проблемите си.Одобрихме бонусите, които бяха гласувани, за да се облекчи съдбата на децата им и да бъдат подпомогнати тези, които се грижат за тях.Но тези платени кресливи "протестиращи" изиграха ролята на онази лъжица, пълна с л/йно, която разваля цялото гърне с мед.За примадони ли се мислят? Какво още искат? И защо създават безредици и задръствания точно по това време на денонощието, когато уморените трудещи сесе прибират, за да си починат?

43

Отврат

преди 5 години

Отвратително е само като чета организираните *** против майките. Спрете се.

42

Баста

преди 5 години

Какво ми казват - че нищо не могат да направят. Ами да си ходят. Един говори, след него някой се извинява, после ни обясняват, че ние не разбираме. Ами първо да се научат да говорят. Стига са ни правили на ***. Не съм за избори, но тези патриоти трябва да излязат от властта.

41

Анонимен

преди 5 години

До БончевА радиацията, тежките метали и химикалите във водата и храната на кой процент ги приписа?

40

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzИзплащат на куков ден детски надбавки на всички деца.Има праг от 400 лв БРУТО на член от семейство.Т.е семейство с дете ще получи помощ ако и двамата родители не надвишават 470 лв на месец нетна заплата.Е колко работещи родители покриват този праг?А и да изплатят помощ тя е в размер на 35 лева.Къде са 35 лв,къде са 900?

39

Анонимен

преди 5 години

Ако, оставката на Симеонов щеше да подобри с нещо състоянието на децата с увреждания и аз щях да отида на протеста, но като гледам, че майките превърнаха страданията на децата си в инструмент за политически искания, загубиха състраданието ми към тях...но не и към децата.

38

ognyanz

преди 5 години

До Бончев: Откъде у теб тази статистика? Цитираш ли някакви изследване или просто си мислиш че е така.А до Анонимен 41: Държавата изплаща детски надбавки на всички деца. Ако не си чувал за това, си е твой проблем. Незнанието не е аргумент.