30

Зайо Байков

преди 5 години

То със зимни гуми и баба ми Зайка може

29

hmmm

преди 5 години

Пише tialoto...bgТук спрях да чета ха ха ха.

28

Анонимен

преди 5 години

На това му се вика скрита реклама.

27

Armagedon

преди 5 години

Както някои съвестни граждани, в по предишните коментари,са казали че и с вериги на танк да караш по БГ пътища и "магистрали", пак ще се потрошиш в някоя дупка. Опитните знаят как и с какви гуми да карат и през лятото и през зимата.Така че акъл не щем а искаме аутобани като в Немско и пари за хубави коли,а не като асфалта на пътя София -Своге.Разбира се че ние не искаме да се самоубиваме.Искаме да сме поне като средните европейци а не като мат*рял.

26

Armagedon

преди 5 години

Лобизмът в БГ-тото трябва да се забрани със закон, защото той е причината за злините и за "търмъченето" на БГ-мат*риала.А и рекламите за някой стоки и услуги трябва да не се допускат в най-гледаното време по ТВ и най вече по сайтовете.

25

БМВ фен

преди 5 години

Няма опазване ни на гуми ни на джанти на окачване!!!!Докато има неравност и дупки по пътното платно,отворени шахти и остри бурдюри!!!Ние сме за танкове,и пак не е гаранция че няма да им паднат веригите!!!!

24

Сп???нс

преди 5 години

Далаверата е да купиш запазени втора ръка и да са "опечени" , защото един път като се "опекат" - стават вечни, на буса преди 5-6 години сменихме задните с такива и са навъртяли 60-70 хиляди км и все още минават прегледа без забележки. ПРОБЛЕМЪТ е че ако завали и трябва да свалиш максималната скорост НА ПОЛОВИНА, защото спирачния път се умножава по ТРИ.

23

чарли

преди 5 години

Много лесно:Не караш колата и готово.

22

Дедо

преди 5 години

Аз карам вече 32г с ВИДА СПОРТВсесезонни.Нямат изтъркване

21

BG

преди 5 години

Ся Tialoto.bg съветва за гумите - за по-малко износвне и дълготрайност.Имам гуми за тяло и приемам всякакви съвети за по-малко износване и повече дълготрайност, че на опаковката пише да се извърли след употреба."Грижата е важна за поддържане на тяхното качество, но често шофьорите не обръщат внимание" - ето това въпросЪт!!!

20

Анонимен

преди 5 години

До Жоро---------------------Да ти припомня един стар виц.Американски сайт-задаваш въпрос-получаваш отговор.Руски сайт-задаваш въпрос-получаваш въпрос кой си,какъв си и защо питаш.Български сайт-задаваш въпрос-поулучаваш десетки упреци че си голям ол..френ.

19

До Жоро

преди 5 години

Защото не можеш да четеш. Съвети има, поне пет на брой.Ти да не искаш като на бавноразвиващ се, да ти се обяснява съвет по съвет какво да правиш.

18

Форт найт

преди 5 години

Слагайте ги като дойдат минусите и снегът има още месец и нещо до зимата какъв ви е зора да ги скапете та да купувате е това искат

17

Анонимен

преди 5 години

Нескафе

16

Жоро

преди 5 години

Никога няма да спре да ме изненадва форумния интелект!!!Задавам въпрос и някой ми цъка минус?Защо?!

15

Анонимен

преди 5 години

С една дума в статията ни съветват да си купуваме гуми Continental.

14

плевенски

преди 5 години

5 години карам с всесезонни гуми и нямам проблеми.Все пак най важен е водача.

13

Жоро

преди 5 години

Някой видя ли наистина съвет как да предпазим гумите от износване?

12

Анонимен

преди 5 години

Като допълнение към статията - не използвайте зимни гуми на топло време и летни гуми на студено време.

11

Митьо

преди 5 години

Зимните гуми са за жените. Истинските мъже карат майсторски и без всекакъв грайфер. Майсторлъка си е майсторлък. Аз въртя геврека 30 години, намерил кой да ме учи какви гуми трябвало.