78

Анонимен

преди 5 години

Те мерките са ясни, ще си свите малко големите печалби и готово.

77

iceblast88

преди 5 години

Познайте от първия пък, ако смъкнат цените какъв гнилоч ще почнат да ни пробутват. То сега на тия цени горивата ни са с отвратително качество (какво да се очаква от забъркани в селски гараж горива), а при по ниски цени направо ще е леш. После защо всяка втора кола изглежда, че върви на въглища. Богата на сяра нафта, смесена с поне 20% растително масло (неопределено като вид). От всички бензиностанции сме давали горива за изследване и на всичките излезе еднакъв ***. Контрол от държавата НЯМА!

76

Иванов

преди 5 години

Търсите!!! Ауууу. А да намалите цената на горивата, сетихте ли се?

75

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Леле, как търсят. Да направят по закон складовете да не са на една фирма, т.е. да може да има само 30 % и да не са на свързани фирми. След това, на световни пазар петролът поетиня с над 25%, а тук не мърда. И да се въведат данъци за хазарта, за да се подпомогнат бедните. Като ще перат пари, поне една сума да отива в бюджета.

74

REI

преди 5 години

Ne nam , ne nam....

73

:):)

преди 5 години

така е , в момента е 56,90/57,1 нефта, всичко е тотално извиване на ръце на народа, търсят предела на търпимост, а ББ за пиреден път ще бъде провален от финансовите си съветници, има една прослойка която по принцип и е все тая кой е на власт, но сега и на нея взе да и пука и се надига, а те не са Бесепари както се опитват да ги оприличат...

72

Мерки и теглилки

преди 5 години

Тия мерката я знаят- за 2 лева, 0.800 литра гориво. Те и сега така ни го продават, ама вече ще е официално!

71

$$$

преди 5 години

През октомври стигна до над $76, днес цената за варел е $56 - това са 26% спад за около месец. Предишните месеци е варирала $ 65-70.

70

Това пък,

преди 5 години

ако не са гадовете, па те на !

69

$$$ До 33

преди 5 години

"Не лъжи!Цената на барел вчера беше $67,01, днес е $64,01, а не $56, както лъжеш. "_________Трудно мога да лъжа за нещо, което всеки сам може да провери на компютъра си:Crude Oil56.53 +0.28 това е в моментаНе е бил $64 от края на миналия месец, въпреки че варира ежеминутно.Изтриха ми линка от предишния пост, така че научи се да си намираш информацията сам за да не пишеш лъжи!

68

Политкомисар

преди 5 години

Всичко е трака-лака във върбалака.

67

:):)

преди 5 години

25януари 2018, цена бареп $63.63 цени марешки дизел 1,91лв.цени днес нефт 67$ дизел 2,22 марешки, хайде тези 30 стотинки кажете къде литнаха, като нищо друго не се е променило...

66

Анонимен

преди 5 години

Австриеца плаща 3лв горивото ,но 2лв данъци от тези 3 отиват в държавата Австрия за пенсии,образование и т.н.Българина плаща 2,50лв. но сигурно по малко и от 1лв данъци от тези 2,50 отиват в държавата.На кого му излиза по скъпо?

65

Рашка с прашка

преди 5 години

До СвободаЩото за него чакат вероятно отделен протест. Ама ще паднат от власт преди да го дочакат :)

64

Рашка с прашка

преди 5 години

До Анонимен 65Между другото, руснаците отдавна се вдигнаха на протести заради скъпия бензин.

63

Анонимен

преди 5 години

Толкова е лесно. Трябва да направят вносът на горива по-лесен. Монополът на Лукойл обаче не е от нещата, които искат да разбутват, че ще вземе Златев да уволни ББ

62

909

преди 5 години

Единствено виновни за високата цена на горивата е Лукойл, заедно с приятелчетата си от картела. Производствената цена на горивата от Лукойл е една от най-високите в Европа /втора или трета/. Освен това там заплатите не са европейски, а и дружеството работи на загуба и не плаща данък печалба на държавата. С изключение на Ромпетрол, никоя друга верига не внася горива, а ги купува от ЛУКойл, долива своя фирмена добавка и казва, че горивата са тяхно производство.

61

гост

преди 5 години

значи.какво излиза.че си плащаме на държавата(това левче) .че ни предоставя продукт.който ние ползваме.

60

Анонимен

преди 5 години

Бойко към Путин - Искаш ли да направим бартер ?Путин: - Само срещу газ !Бойко:- Разбира се. Предлагам русофили срещу газ !Путин уплашен:- Ти луд ли си !? Да ми докараш професионални демонстранти тук на червения площад и да искат по-евтин бензин отколкото моите мужици !!!

59

Анонимен

преди 5 години

До Мияч на чинииВ австрия мисля че беше 2,70-2,80. Което ако се транспонира по нашия стандарт(средна заплата около 2000 евро спрямо 500 тук) трябва тук да е левче, но понеже икономически вече няма как да стане цена 1,80-2,00 е напълно реална. Просто някой трябва да пълни гушата на златев