47

ноби

преди 5 години

Все едно да имаме най-добрите фалшификатори. Значи имат потенциал за финансисти. А майсторите на фалшиви карти - първи банкери :) Толкова си може, пожaрникарчето

46

Анонимен

преди 5 години

Да копаят крипто валути ли?Или да отглеждат овце във виртуални ферми?Да покоряват империи и превземат планети онлайн.

45

110000101001100

преди 5 години

И в Нигерия хакерите им са добри, но знаем как стоят нещата там

44

Путин

преди 5 години

Как обиждаш мои хакери??????Руски хакери са първи в Света. Ако не вярваш на следващия вот ще събереш под 1% гласове. Това може да се случи и с Тръмп. Обмислям....

43

Анонимен

преди 5 години

Щом изразява някаква гордостот български хакери само потвърждаваче е много зле с интелекта .Без да чета статията самокоментирайки заглавието .

42

ПрограмистЪт

преди 5 години

"С помощта на ЕК, с цифровите иновационни хъбовете и с политическата воля на колегите от другите държави искаме регионът да се превърне в център на цифровата икономика."Регионът няма да се превърне в център на цифровата икономика. В момента 'цифровата икономика' в БГ се развива заради липсата на намеса на държавата/мафията.И няма как да расте повече без държавна политика по-въпроса.Но с намесата на българските потици нещата ще станат по-лоши.

41

Анонимен

преди 5 години

Е това е акъла на Бойко !Далаверата,кражбата ,да навредиш на някого !Това е нивото на сикаджията ,завладял страната .А другите да не му искаме оставка ,а на мошеника Каракачанов ?Няма народ ,досега стотици хиляди пред парламента ,а то 300 човека !И от тях ги е страх щото са гузни ,представете си ако излезем всички !

40

Проста

преди 5 години

държава - *** главатар.

39

Tangra

преди 5 години

Друго казават вашите хора от ДАНС и ГДБОП. В държавните структури няма един добър специалист. Изгонихте почти всички кадърни хора, които имат малко достойнство и морал

38

Анонимен

преди 5 години

Ама нали не трябвло ИТ-та, трябвало овчари, защото в европа се търсело "овчо". Сега пък потенциал сме имали.

37

Анонимен

преди 5 години

България предаде православието на 16 юни 1913 г !Вместо да изгоним исляма в Азия ние нападнахме православни братя !Последва ислямизация !

36

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност сме първи по кутевска измеет....

35

Въпросче?

преди 5 години

Боко, преди да станем номер едно в цифровата икономика, ще може ли да оправим Търговския регистър и да му сложим един бекъп, а?

34

Анонимен

преди 5 години

IT калинка до IT калинка са в ГЕРБ. Тиквата плаща на 10 човека да му четата пощата, а компютъра на Габриел е пълен с вируси и тя го изключва, за да не я хакнат.

33

Forever

преди 5 години

Борисов се възхищава на измамниците,наистина ръси глупост след глупост.

32

Анонимен

преди 5 години

Голяма излагация с този лаладжия

31

Анонимен

преди 5 години

То излиза, че бандитските наклонности са най-ценният ни национален капитал! Малеее

30

Анонимен

преди 5 години

У нас "хакват" банкоматите с газови бутилки - много сме добри по "хакването". Предлагам да започнем производството на банкомати

29

Аха

преди 5 години

И автоапашите ни са сред най-добрите! И килърите! И изнасилвачите! Изобщо сме най-добрите и продължаваме напред!

28

до 10

преди 5 години

1. Амер. ботушът стъпи в България, аз стъпих в сащ. Това се нарича "взаимноизгодна размяна" нали?2. Капиталистчетата посветиха живота си да ни пречат, съботират, ограничават и разрушават нашите държави. А когато не успяха си намериха прадатели да ги разрушат отвътре. 3.Не се радвай толкова тупинчо защото тия същите работеха срещу теб, родителите ти и техните родители, а лумпегранясалите се радваха по площадите. Айде срга на свирката.